HWSW Informatikai Kerekasztal: GTR by Simbin Development Team - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GTR by Simbin Development Team avagy miért jó a póknak :D

#81 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 04. 22:08

Idézet: Engar - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 20:24

Kezifek nincs?

Én is tapasztaltam hiába állítom be, hatástalan.

És virtual mirror sincs. Igaz nélküle is éppen határeset a sebesség, valszeg ha több autó lesz vissza kell vennem valamit grafikailag, így még bírja 4xAA 8xAF minden max 1024@32bitet.

#82 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 22:11

Idézet: JuanG - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 21:48

:( ...2:11:814...

Mit akarsz nem olyan rossz az, én eddig default setuppal körözgettem egy keveset ~10 mért kört mentem. Rögtön a 2.-ra összejött, egy 2:17.9, a 8.-ra meg egy 2:17.5. Ennyi. Minden segítség kikapcsolva megyek, valahogy így jobb a feeling, kipróbáltam, kipörgésgátlóval, de a low-az semmit sem ér, a high-meg nagyon lebutítja az élményt.

Amivel a legtöbb gondom van, az a célegyenes előtti hajtű, a kigyorsításnál is lassú vagyok, és a féktávot sem találtam meg még mindig, vagy túl korán lefékeződök, vagy túlmegyek az ideális kanyarodási ponton.

#83 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 22:18

Ezekben az autokban igazabol van egyaltalan kezifek?

#84 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 22:22

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 23:18

Ezekben az autokban igazabol van egyaltalan kezifek?

Szerintem igen. Ha nem, akkor egyáltalán miért került volna ilyen opció a menübe?

Meg a túraautó nem arról szól, vagy csak szólt, hogy elvileg utcai használatra is alkalmas autónak kell lennie?  :think:

#85 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 04:16

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 21:22

Szerintem igen. Ha nem, akkor egyáltalán miért került volna ilyen opció a menübe?

Meg a túraautó nem arról szól, vagy csak szólt, hogy elvileg utcai használatra is alkalmas autónak kell lennie?  :think:

Moddolás miatt tették bele mint az f1cben is van, dudát is.
Ha berakod egyesbe az nem gurul el sehova  :D
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#86 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 07:59

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 21:11

Mit akarsz nem olyan rossz az, én eddig default setuppal körözgettem egy keveset ~10 mért kört mentem. Rögtön a 2.-ra összejött, egy 2:17.9, a 8.-ra meg egy 2:17.5. Ennyi. Minden segítség kikapcsolva megyek, valahogy így jobb a feeling, kipróbáltam, kipörgésgátlóval, de a low-az semmit sem ér, a high-meg nagyon lebutítja az élményt.

Amivel a legtöbb gondom van, az a célegyenes előtti hajtű, a kigyorsításnál is lassú vagyok, és a féktávot sem találtam meg még mindig, vagy túl korán lefékeződök, vagy túlmegyek az ideális kanyarodási ponton.

én is kipörgésgátló nélkül megyek, de az "ABS" nekem high-on van, mert nem érzem/hallom, ha beblokkol a kerék...majd még megpróbálom, de eddig sokkal rosszabb időket mentem ABS nélkül.

A bhmotors-on van linkelve egy setup meg egy hotlap, és megnéztem a visszajátszást és az az érzésem volt, hogy én is vagyok olyan gyors, mégis 1,5 mp a különbség (2:10:3xx)  :think:
Valószínűleg a buszmegállóban hagyom ott az időt kigyorsításnál...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#87 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 08:13

Szerintem az nem tul eletszeru hogy padlo feknel sem blokkol a kerek csak egy ido utan kisebb sebessegnel.

#88 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 11:45

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 9:13

Szerintem az nem tul eletszeru hogy padlo feknel sem blokkol a kerek csak egy ido utan kisebb sebessegnel.

pedig pont az

http://www.hsw.hu/elozetes5.shtml

----atyuska----

#89 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 14:04

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 12:45

pedig pont az

Ezeknek a kereket nem lehet blokkolora fekezni mondjuk 150 felett :confused:

#90 Felhasználó inaktív   Flash 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 23:00

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 15:04

Ezeknek a kereket nem lehet blokkolora fekezni mondjuk 150 felett :confused:

Nem. 150-nél egy ekkora keréknek elég rendes perdülete van, amit "két gizda fékpofa" nem tud állóra megfogni, egyszerűen nem tudsz elég erőt kifejteni ehhez akkora felületen (oka van, hogy bazinagy féktárcsákat, meg több féknyerget, fékdugattyút használnak az ilyen gépeken...de az sem elég).

Szerintem jól szimulálják a féket a srácok, az az egy bajom van, hogy nincs mivel érzékeltetni a lassulást (még FFB kormányon is kevés jön át ebből, arra a MAINAX hidraulikus csodára meg senkinek nincs pénze), így elég nehéz ABS nélkül menni, nem érzed, hogy mikor kezd el csúszni, csak amikor már késő, mert mondjuk elindult a kocsi orra kifelé a kanyarból.

#91 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 07:55

most tessék elcsodálkozni a fékkel kapcsolatban :

Ford Mustang GTR (új) verziójának fékbetétje : 3.8cm vastag   :OOO   :cool:

Kép

Szerkesztette: caratyuska 2004. 05. 06. 08:03 -kor

----atyuska----

#92 Felhasználó inaktív   armandusy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 06. 10:29

Hellosztok letöltöttem a demoját és miért van az hogy install közben kér passwordot? és ha tudjátok akkor mi a pasS?? :think:

#93 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 10:45

GTR_Press_Demo

kis nagybetűk számítanak

----atyuska----

#94 Felhasználó inaktív   armandusy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 06. 10:49

köszi

#95 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 22:51

Idézet: Flash - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 22:00

Nem. 150-nél egy ekkora keréknek elég rendes perdülete van, amit "két gizda fékpofa" nem tud állóra megfogni, egyszerűen nem tudsz elég erőt kifejteni ehhez akkora felületen (oka van, hogy bazinagy féktárcsákat, meg több féknyerget, fékdugattyút használnak az ilyen gépeken...de az sem elég).

Szerintem jól szimulálják a féket a srácok, az az egy bajom van, hogy nincs mivel érzékeltetni a lassulást (még FFB kormányon is kevés jön át ebből, arra a MAINAX hidraulikus csodára meg senkinek nincs pénze), így elég nehéz ABS nélkül menni, nem érzed, hogy mikor kezd el csúszni, csak amikor már késő, mert mondjuk elindult a kocsi orra kifelé a kanyarból.

erről van szó bármilyen jó legyen a fék nincs az az isten ami 270 nél leblokkolja a kerekeket (csak a Daytona USA-ben :D )

ez olyan mint a gyorsulásnál a kerék akkor pörög meg amikor megvan hozzá a nyomaték

#96 Felhasználó inaktív   JuanG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 13:29

most, hogy már pár száz kört :D megtettem, el kell, hogy mondjam, egy apró dolog még mindíg zavar: szerintem még mindíg el van túlozva kerék kipörgés a kanyar kijöveteleknél (TC off természetesen), pedig már sokat setupoltam, óvatosan adagolom a gázt stb...ennyire nem lehet nehéz egy igazi listerben sem...megteszek 4-5 kört, és biztos egyszer megpördülök. Teszten még annyira nem vészes, de mi lesz a versenyeken??? Az lesz, hogy TC-vel (low, vagy high) fogok menni, mert különben a játszhatóságnak annyi...így viszont a feeling veszít egy kicsit :( ...
...shit lives forever!...you can't kill it!...juanracing

#97 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 13:51

nekem is sok , de én a legutolsó ngtr kategóriázásomra vetem ezt vissza, bár itt még az talán gyilkosabb mint a GT-s lister

----atyuska----

#98 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 14:55

Én 3-as alá nem is váltok szinte, csak a buszmegállóban 2-esbe, meg a visszafordítónál 1-esbe, azon kívül 3-as a legkisebb sebesség, úgysem lehet jobban gyorsulni, még így is vigyázni kell.

#99 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 17:56

Idézet: JuanG - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 12:29

most, hogy már pár száz kört :D megtettem, el kell, hogy mondjam, egy apró dolog még mindíg zavar: szerintem még mindíg el van túlozva kerék kipörgés a kanyar kijöveteleknél (TC off természetesen), pedig már sokat setupoltam, óvatosan adagolom a gázt stb...ennyire nem lehet nehéz egy igazi listerben sem...megteszek 4-5 kört, és biztos egyszer megpördülök. Teszten még annyira nem vészes, de mi lesz a versenyeken??? Az lesz, hogy TC-vel (low, vagy high) fogok menni, mert különben a játszhatóságnak annyi...így viszont a feeling veszít egy kicsit :( ...

irtam valaszt az sg re is de mindegy ide is leirom, a thottle sensy neked mennyin van?
3-4% az idealis bar ez tipus függö

#100 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 22:44

Sziasztok nekem Cara ajánlotta ezt a demot és mit mondjak... kibaszottul fazsányos!Ilyen hangokat ilyen FFB-et hát igen ez már valami!Kb 2 napja nyomom kuplung helpel legjobb idő 2:17-18 kb alap beállításokkal. De ezt nem lehet időre nyomni hogy élvezi az ember ha rádobja a cuccost 150-nél arázókőre a kormány elkezd pattogni a motor zilál a kép rászkódik akkor leugrik róla kicsit mepörög a kerék majd megint elkezdi harapni az aszfaltot! Egyszerűen császár nagyon várom a fullosat :D :respect:  :up:

Üdv

PS: Jóvan Cara megint faszát mutattál ;)

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.