HWSW Informatikai Kerekasztal: Flipper - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Flipper ...ki játsza még melyiket hol... Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 19. 13:21

Idézet: Incendium - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 12:43

Én belehajigáltam jó sok pénzt flipperekbe a 80-as éveke elején.És imádtam órákat játszani..A játéktermes már nem annyira,mert aznap csak az pár érme került a képbe amit én dobtam bele :D
Az abszolút kedvenc gépem a Black Night.Az első volt anno a már beszélős gépek közül.de szerintem a középkor mániám is hozzásegitett,hogy a legjobb flipper a világon legyen.De az a mai napig is nálam.Csak egyet sajnálok,hogy annyi jó asztalt átirtak már Pc-re és ezt még nem.

Dehonnem....Át van írva....Nézd meg csak meg a flipperklubos oldalt....

#142 Felhasználó inaktív   Incendium 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 14:35

Megnéztem és ezer köszi :respect: Na akkor megyek és legyőzöm a fekete lovagot :D
Ha valakit igazán meg akarsz ismerni adj hatalmat a kezébe..És ha mégjobban akkor vedd el tőle..

#143 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 17:34

flipperklub.hu >> hírek

2005. április 22.

Erőt véve magamon, bedigitalizáltam, feltöltöttem a rendezvényről készült Fókuszos anyagot. Elérhető a rendezvények menüpont alatt. Mozzilások figyelem! automatikusan nem indul el a lejátszás, szóval tudjátok jobb klikkkk save as.

www.flipperklub.hu

#144 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 17:06

flipperklub.hu >> hírek

2005. május 9.

Egy újonnan közénk keveredett flipper klub tag igazi különlegeséghez jutot hozzát. Egy "Freddy: a Nightmare on Elm Street (Freddy)" típusú géphez amiből mindösszeszen 2800 darab készült. A képek menüpontban található pár kér róla. Igazi ritkaság, még az ipdb-en sincsen róla értékelehető fotó....

#145 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 20:21

flipperklub.hu >> hírek

2005. május 16.

Elkészült a Creture From The Black Lagoon teljeskörű leírása. Remélem szolgál pár újdonsággal. Egy hírhedt CFBL rejtélyre is keresem a medoldást.... Hátha valaki tudja.....

www.flipeprklub.hu

#146 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 16. 23:54

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 3., hétfő - 15:38

Hmmmm amikor az első flipperek bejöttek egyből ugrottunk rá. Még réz kettessel /bélással/ mentek, és képesek voltunk egész napokat ott nyomorogni a dohányfüstben.
Aztán kinőttem belőle. Már évek ota nem játszottam rajta...... :D

Szia Rozoga, te még élsz? Emlékszel rám? Tölled kaptam egy 14 colos monitort. Jól vagy? Él még a tft-d?

#147 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 16. 23:59

Annyit én is hozzászólnék, hogy tavaly vagy tavaly elött olvastam olyan hirdetést az expressz újságban, hogy 40 ezerért is adnak el flippet gépet. Gondolom, hogy jó régi lehetett. Aztán én is lópkodtam az anyám pénzét a flipperre. A videó játék annyira nem izgatott, hanem mindinkább a golyós mert ott én játszottam mig a videón meg a gép hülyitett. Szerettem nagyon az ilyen régi zenélő masinákat. Volt egy (asszem) német póker nyerőautómatám. Az is régi volt. Valami cb rádióra cseréltem el. A póker gép neve: Joker Poker. Amólyan mechanikus volt. Ha most lenne valakinek olyanja... asszem megvenném. Ezek mán csak emlékek.

Szerkesztette: dolorez 2005. 05. 17. 00:01 -kor

#148 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 13:52

Idézet: dolorez - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 23:59

Annyit én is hozzászólnék, hogy tavaly vagy tavaly elött olvastam olyan hirdetést az expressz újságban, hogy 40 ezerért is adnak el flippet gépet. Gondolom, hogy jó régi lehetett. Aztán én is lópkodtam az anyám pénzét a flipperre. A videó játék annyira nem izgatott, hanem mindinkább a golyós mert ott én játszottam mig a videón meg a gép hülyitett. Szerettem nagyon az ilyen régi zenélő masinákat. Volt egy (asszem) német póker nyerőautómatám. Az is régi volt. Valami cb rádióra cseréltem el. A póker gép neve: Joker Poker. Amólyan mechanikus volt. Ha most lenne valakinek olyanja... asszem megvenném. Ezek mán csak emlékek.

Lehet kapni negyvenért...Nem gond csak akkor fel kell készüléni arra hogy sokat fogsz vele dolgozni....

#149 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 22:25

flipperklub.hu >> hírek

2005. május 28.

Az április elsejei hírre amelyben a pinballnews által megszerzett információk alapján felmerült a Bally visszatérése Gary Stern reagált. Egy e-mailben megérkezett a fordítás is. Köszönjük! Megtekinthető a flipper történelem rovatban.

#150 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 02. 18:49

flipperklub.hu >> hírek

2005. június 2.

Készen van Bram Stoker's Dracula leírása. Kérem mindenki ismerkedjen meg mister Lugosival.....

#151 Felhasználó inaktív   Incendium 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 08:29

Nekem lenne egy kis gondom.Van az kúva VPinMAME nevű szutyok amivel elindul egy csomó jó kis asztal.De hiába van benne a listában a Black Knight a testnél errorokat ir ki és nem tudja futtatni.Mert csak a pálya vpt file van meg, de a többi nincs,és akárhonnan szedtem le akkor is csak ennyi jött le.Megesz a fene,hogy a kedvenc asztalom látom a listában ,de nem tudok vele játszani :reklamacio: Fizikalig fáj,mert az a mindenem...Már próbáltam mindent ami eszembe jutott,de az nincs be x elve a játszható asztaloknál.Igy tesztelni sem lehet. Valaki esetleg tudna biztatót mondani vagy tanácsot adni? :rolleyes:
Ha valakit igazán meg akarsz ismerni adj hatalmat a kezébe..És ha mégjobban akkor vedd el tőle..

#152 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 23:02

Idézet: Incendium - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 8:29

Nekem lenne egy kis gondom.Van az kúva VPinMAME nevű szutyok amivel elindul egy csomó jó kis asztal.De hiába van benne a listában a Black Knight a testnél errorokat ir ki és nem tudja futtatni.Mert csak a pálya vpt file van meg, de a többi nincs,és akárhonnan szedtem le akkor is csak ennyi jött le.Megesz a fene,hogy a kedvenc asztalom látom a listában ,de nem tudok vele játszani :reklamacio: Fizikalig fáj,mert az a mindenem...Már próbáltam mindent ami eszembe jutott,de az nincs be x elve a játszható asztaloknál.Igy tesztelni sem lehet. Valaki esetleg tudna biztatót mondani vagy tanácsot adni? :rolleyes:

Üdv,

Itt talán már le is van írva a válasz. Ha nem copyzd ki elég gyorsan szoktak segíteni

#153 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 01:50

flipperklub.hu >> hírek

2005. június 13.

Három gép leírása is elkészült: Guns N' Roses, Star Trek valamint a High Speed. Vannak olyan trükkök a játékokban amire ha belegebedek se jöttem volna rá leírás nélkül.

#154 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 17:51

flipperklub.hu >> hírek

2005. június 19.

Felkerültek a Bram Stroker's Draculáról készült fényképek.

#155 Felhasználó inaktív   Bull Boss 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 19:59

Idézet

Ok, akkor jönnek a képek  (elég gagyik , de ez van.
CSak azt tudokm, hogy 5k-ért szerezte fater annó

AMD Rula ezt te irtad , a képen te vagy Freddy maszkban ??? ha igen honnan szedted ???? :confused:

#156 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 20:08

flipperklub.hu >> hírek

2005. június 28.

Az Orbitor1 flipperből 889 db készült összesen tehát igazán ritkának mondható. Természetesen Magyarországon is felehető belőle egy darab és pinhed fórumozónak köszönhetően el is jutott hozzánk pár kép. A gép igazi különlegesség abból a szempontból hogy homorú plexi playfieldje van, forgó bumperei, valamint az, hogy a golyó a karok mögött is el tud menni, anélkül, hogy leesne. Nos tehát a fotók megtalálhatóak a képek menüpontban.

#157 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 21:25

flipperklub.hu >> hírek

2005. július 2.

Tóth István jóvoltából újabb képek tekinthetőek meg a képek menüpontban. Ezúttal egy igen szép állapotú Rescue tipusú flipperről....

#158 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 17:48

flipperklub.hu >> hírek

2005. augusztus 8.

Új képek kerültek fel az oldalra ezuttal egy nagyon szép állapotú ROAD SHOW-ról "Herculesnek" köszönhetően. Folyamatban van a flipperek éjszakáinak szervezése amelyre valószínűleg Október 21-22.-én kerül sor. Kérek mindenkit aki még nem szavazot, szavazzon illetve olvassa el a részleteket. Tervbe vettem, hogy legyártatok pár darab flipper klubos pólót amennyiben lesz rá igény. Kérlek erről is szavazzatok ITT. Jó nyarat, fesztiválozást és persze flipperezést.

#159 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 17:50

flipperklub.hu >> hírek

2005. augusztus 8.

Új képek kerültek fel az oldalra ezuttal egy nagyon szép állapotú ROAD SHOW-ról "Herculesnek" köszönhetően. Folyamatban van a flipperek éjszakáinak szervezése amelyre valószínűleg Október 21-22.-én kerül sor. Kérek mindenkit aki még nem szavazot, szavazzon illetve olvassa el a részleteket. Tervbe vettem, hogy legyártatok pár darab flipper klubos pólót amennyiben lesz rá igény. Kérlek erről is szavazzatok ITT. Jó nyarat, fesztiválozást és persze flipperezést.

www.flipperklub.hu

#160 Felhasználó inaktív   Arkhon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 09. 14:02

Idézet: Litium - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 18:50

flipperklub.hu >> hírek

2005. augusztus 8.

www.flipperklub.hu

Nekem most critical error-ral elszáll az oldal... Talán majd később...  :up:
Gigabyte EP35-DS3R - Core Quad Q9550@3650MHz - 2x2GB OCZ 1113MHz 5-5-5-15 DDR2- Gigabyte HD4870X2 2GB - 2xRAID0 Samsung F1 750GB - Coba Nitrox 750W tápegység - Chieftec BB ház

EVEREST Mem: 9251MB/s   WinRAR: 2617kB/s   3DMark2005: 24133  3DMark2006: 20835

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.