HWSW Informatikai Kerekasztal: SWAT 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

SWAT 4

#101 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 08. 13:14

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 8., kedd - 12:44

Demo nekem is tetszett bár az emlitett hibákat én is észrevettem, gépem nem atom amd 2500+, 512 ram; geforce fx 5200 minimallal de ment! mikorra várható a végleges megjelenés?

Áprilisra.  :) Ahogy a demo végén is kiírja a kilépő-ablaknál.

Üdv: Bepe

#102 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 07:13

Kipróbáltam énis a Single demo-t.
Kellemeset csalódtam bent a multis után. Nem azt mondom hogy tökéletes, de szvsz nem olyan rossz.  ;)
(lrgalábbis 20 perc után ezt tudom monddani)
Sebességgond nincs 1024x768 minden high, shadow medium, 34-75 fps között ugrál a game. De mivel ez nem 1 ugribugri játék, még a 34 fps-nél sem tűnik fel hogy szaggatna.
Tényleg:
A foglyokat hogy kell megbilincselni?  :think: Mert nekem nem akart összejönni :)

#103 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 07:18

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 7:13

Kipróbáltam énis a Single demo-t.
Kellemeset csalódtam bent a multis után. Nem azt mondom hogy tökéletes, de szvsz nem olyan rossz.  ;)
(lrgalábbis 20 perc után ezt tudom monddani)
Sebességgond nincs 1024x768 minden high, shadow medium, 34-75 fps között ugrál a game. De mivel ez nem 1 ugribugri játék, még a 34 fps-nél sem tűnik fel hogy szaggatna.
Tényleg:
A foglyokat hogy kell megbilincselni?  :think: Mert nekem nem akart összejönni :)

Nemhogy nem rossz, nekem nagyon-nagyon bejön!  :respect:

#104 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 07:19

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 7:13

Nem mindig engedi (ld. fentebb emlegetett bug), de amikor igen, akkor odamész, és megnyomod a SPACE gombot (by default).

#105 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 23:40

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 11:45

Igazából azt nem értem, hogy ha csak 1 órát is játszik vele egy játéktesztelője a vugames / sierra-nak, vagy az, aki készítette, hogy lehet, hogy nem tűnik fel neki, hogy:

1., a foglyokat véletlenszerűen lehet csak megbilincselni (egyszer engedi a game, egyszer meg nem...)
2., a shotgunt választva primary equipment-nek, hol sebzi az ellenfelet, hol nem  :think:
3., a társak ugyanazt a parancsot van amikor elsőre teljesítik, és van, amikor harmadszori kérésre sem
4., az ablaküvegbe lőtt lövedék ugyanollyan hangot ad, mint amikor a falba lövök, vagy mint amikor bármi másba
5., a demonak nincs vége, mindhárom objective teljesítése esetén sem történik semmi, és nem tudunk meg semmit sem
6., amikor a garázsban már minden rossz fiú meg van bilincselve, és a foglyok / civilek secured státuszban vannak, és a bizonyítékok (földről velvett fegyverek) is be vannak gyűjtve, akkor is csak "in progress" mindhárom objective...  :think:

Szóval van még min finomítani. Szerintem.

Nemtudom,van e köze a dologhoz,de ha elolvasod a shotgun leírását,akkor a szövegből kiderül,hogy ez nem hagyományos shotgun,hanem olyan,amely csak un. non-lethal (nem halálos) lőszert lő (sima sörét nem is tölthető bele,ezért van zöldre festve) ,és hogy inkább együttműködni nemakaró gyanusítottak megdolgozására szokták használni. Legalábbis ez derül ki a szövegből. 

A demonak akkor van vége, ha "mission objectives completed" felirat után Esc-et majd debriefinget nyomsz. Addig in progress-t ír az olyan feladatokra,amik csak a küldetés befejezése után teljesülhetnek(pl:kommandósok,túszok épségben maradása).

Nekem nagyon tetszett a demo,jókat akcióztam a jó öreg M1911-el,csak kár,hogy ilyen furcsa a hangja.

#106 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 06:17

Ez igaz, én is olvastam a shotgun leírásánál, hogy lehet gumilövedékkel szerelni... de ezt megcáfolta, hogy egy-egy lövésnél kinyúlt a túszejtő, egy-egy fejlövésnél meg nem törpént semmi sem. Ugyanazzal a shotgunnal és ugyanazzal a tölténnyel. P.S.: shotgun-hoz miért nem tudok Full Metal Jacket-es éles lőszert választani?  :cool:  :smoker:

#107 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 12:22

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 7:17

Ez igaz, én is olvastam a shotgun leírásánál, hogy lehet gumilövedékkel szerelni... de ezt megcáfolta, hogy egy-egy lövésnél kinyúlt a túszejtő, egy-egy fejlövésnél meg nem törpént semmi sem. Ugyanazzal a shotgunnal és ugyanazzal a tölténnyel. P.S.: shotgun-hoz miért nem tudok Full Metal Jacket-es éles lőszert választani?  :cool:  :smoker:

Talán mert:
1: Mint mondtam,ez egy olyan speciális shotgun,amiből nem lehet sörétes lőszert kilőni,ez benne van a leírásában. Ezért van zöldre festve.
2: az FMJ és JHP a golyós lőszerek típusai és nem a söréteseké.

Amúgy nem tudom,milyen lövedéket lő ez a shotgun,de nem sörét és nem gumilövedék,az biztos.

#108 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 12:40

A kérdés költői volt, és pojjjén, azé' van ott a szmájlííí, teee!  :) Majd utánajárok/olvaso, hogy mijjafene töltény van benne...

#109 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 15:05

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 13:40

A kérdés költői volt, és pojjjén, azé' van ott a szmájlííí, teee!  :) Majd utánajárok/olvaso, hogy mijjafene töltény van benne...

Ja,akkor bocs. :respect:
Feltétlenül közöld,ha kiderül,mit is tüzel ez a shoti. ;) 

#110 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 22:28

Tadam!!!!!!!!!!

kijott a multi demoja!!!!!  :respect:  :respect:

http://gr.bolt.com/d...tion/swat_4.htm

nekem anniyra nem  :respect:  mert iszonyuan szaggat...pedig az sp nem.... :(

de nem adom fel.... :up:  :D

#111 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 08:12

Szerintem az SP részben ultra királyul meg van csinálva az AI, tehát nem mindig ugyanott állnak és várnak rád az ellenfelek, nincs benne ez a rész bescriptelve. Mindig máshol állnak rendben, és nem is ugyanolyan a viselkedésük, tehát nem kiszámíthatóak, mint igazából sem a túszejtők. Ha rákiabálsz, hogy "Police, hands in the air!", akkor vagy megadják magukat, és leteszik a fegyvert, vagy pedig elszaladnak fedezékbe bújni, vagy pedig egyből tüzet nyitnak rád. Amennyiben nem kiabálsz rá és nem szólítod fel a fegyverletételre, akkor vagy tüzel, vagy menekülni próbál többnyire, de van úgy, hogy a társak felszólítására is megadja magát. Egyszóval nagyon zsírul meg van csinálva a rengeteg bug ellenére is, nekem tetszik. Már legalább 40-szer elkezdtem hard fokozaton nyomni, de így legerősebben még csak 2-szer csináltam Mission Completed!-re.

#112 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 09:00

Pár ficcsör a hivatalos swat4.com oldalról:

Within the city, crisis and turmoil are an everyday, every second occurrence. When ordinary means of law enforcement are not an option, there is a group that is called upon to dole out justice to those that believe they are above the law. This highly-regarded and specially trained unit is SWAT. In SWAT 4, you are the element leader of an authentic Special Weapons and Tactics team within the big city where danger looms large.

> From intense hostage situations to Homeland Security threats, your SWAT team will tactically command each and every situation differently where a split second mistake could lead to failure.

Deliver justice with a full arsenal of official SWAT tactics and weaponry
Extended SWAT replayability with deep Multi-Player and Co-op Modes
Create detailed custom missions for yourself and your friends
Next-gen graphics for "you are there" intensity

#113 Felhasználó inaktív   RedCactus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 17:49

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 10:00

Pár ficcsör a hivatalos swat4.com oldalról:

Within the city, crisis and turmoil are an everyday, every second occurrence. When ordinary means of law enforcement are not an option, there is a group that is called upon to dole out justice to those that believe they are above the law. This highly-regarded and specially trained unit is SWAT. In SWAT 4, you are the element leader of an authentic Special Weapons and Tactics team within the big city where danger looms large.

> From intense hostage situations to Homeland Security threats, your SWAT team will tactically command each and every situation differently where a split second mistake could lead to failure.

Deliver justice with a full arsenal of official SWAT tactics and weaponry
Extended SWAT replayability with deep Multi-Player and Co-op Modes
Create detailed custom missions for yourself and your friends
Next-gen graphics for "you are there" intensity

Köszönjük!!!

#114 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 12:39

Van egy még jobb hír is: goldon van a game;) Ezexerint nemsokára megjelenik.  :up:

#115 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 12:43

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 11:39

Van egy még jobb hír is: goldon van a game;) Ezexerint nemsokára megjelenik.  :up:

Mire kivégzem a Chaos Theory-t,éppen kijön ez  :D  :up:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#116 Felhasználó inaktív   giotto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 14:32

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 16:16

Van nekem ez a SWAT3 GOTY vagy milyen változat, de ez a csatornás pálya szörnyű... :p Egyszerűen nem lehet benne normálisan tájékozódni, mert a briefing alatt a megkapott térkép szerintem nem teljes. Végigjárod azt az utat és egy csomó egyéb járatba is lehet menni, ahol már úgy eltévedsz, mint a fene.

Megpróbáltam úgy, hogy a zöld lightstickekkel folyton megjelöltem a már bejárt és kitisztított rendszert, szerintem sikerült is volna az egész, de az a rohadt egyetemista úgy elkolbászolt, hogy sehol nem találtam, aztán mérgemben össze-vissza futkároztam, hátha meglesz, de belefutottam egy fegyveresbe... :D

Fél óra kárbaveszett, pedig már csak egy bomba volt hátra, meg az a hülye csöves egyetemista.

nekem az a kedvenc palyam, akar csukott szemmel is vegig tudom nyomni :D
"A UNIX rendszerek száma tízre nőtt és még több várható".
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)

#117 Felhasználó inaktív   Hater 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 20:05

van valakinek valami infoja arról, hogy 98/ME széria alatt is menni fog a game, vagy csak XP/2k3 mint a demo?
- HatER -
Zájc, nú págágyí!

#118 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 14:51

A megjelenésig már csak 7 nap van hátra!  :cool:  :up:

#119 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 11:37

A swat4.com-on ez van fent:

" Game Type: Shooters 
Platform: PC
Availabile: April 5th, 2005"

Nem tudom, hogy honnan emlékeztem negyedikére..  :think:

#120 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 16:57

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 11:37

A swat4.com-on ez van fent:

"  Game Type: Shooters     
    Platform: PC
    Availabile: April 5th, 2005"

Nem tudom, hogy honnan emlékeztem negyedikére..  :think:

"Április négyről szóljon az ének..." :D
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.