HWSW Informatikai Kerekasztal: SWAT 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

SWAT 4

#81 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 24. 17:19

Idézet: thomasfox - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 17:26

a régi menut hogy kell behozni?

a beallitasoklnal van a gameplay beallitasi resz ha jol emlekszem.
ott lehet a regi "navigacios menut" behozni.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#82 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 20:47

koszi azóta megvan  :)

a grafixot is lejebb vettem,most oké nem szaggat..de!

az ajtók vagy teljesen átlátszóak :D  vagy "szétesik" a grafika az ajtó résznél....

remélem Driver gond....

most játszottam,vele egy jót,az egyik suspect nagyon mexivatott...
elindultunk oszeszedtem mindent,és mindenkit,de az egyik sus nem volt meg..
felfutott a start helyre és ott várt,amig ell nem sétálltam elotte..... :D  :D

Szerkesztette: thomasfox 2005. 02. 24. 20:47 -kor

#83 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 23:29

Idézet: kukac7 - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 13:59

megneztem ezt a demot.
kicsit furcsaltam, hogy a finomhangolasnal mediumon volt minden esnem lehetett fontebb rakni. :(
amugy nem olyan rossz, jo, hogy old style menut is lehet beallitani. :)
azert kivancsi leszek a fullra.

Ákker rakd veryhighre a bal felső sarokban lévő high opciót aztán mindjárt minden highen lesz! :)
Alanti konfigon minden szűrővel simán futkosik.
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#84 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 25. 06:31

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 23:29

Ákker rakd veryhighre a bal felső sarokban lévő high opciót aztán mindjárt minden highen lesz! :)
Alanti konfigon minden szűrővel simán futkosik.

Jaja. Szerintem is csak benézte.  :) Mert a menüben bal oldalt kell variálni, és jobb oldalon mutatja, hogy melyik graf. beállítás milyen értéket vett fel.

Üdv: Bepe

#85 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 26. 16:16

Van nekem ez a SWAT3 GOTY vagy milyen változat, de ez a csatornás pálya szörnyű... :p Egyszerűen nem lehet benne normálisan tájékozódni, mert a briefing alatt a megkapott térkép szerintem nem teljes. Végigjárod azt az utat és egy csomó egyéb járatba is lehet menni, ahol már úgy eltévedsz, mint a fene.

Megpróbáltam úgy, hogy a zöld lightstickekkel folyton megjelöltem a már bejárt és kitisztított rendszert, szerintem sikerült is volna az egész, de az a rohadt egyetemista úgy elkolbászolt, hogy sehol nem találtam, aztán mérgemben össze-vissza futkároztam, hátha meglesz, de belefutottam egy fegyveresbe... :D

Fél óra kárbaveszett, pedig már csak egy bomba volt hátra, meg az a hülye csöves egyetemista.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#86 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 26. 17:14

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 16:16

Van nekem ez a SWAT3 GOTY vagy milyen változat, de ez a csatornás pálya szörnyű... :p Egyszerűen nem lehet benne normálisan tájékozódni, mert a briefing alatt a megkapott térkép szerintem nem teljes. Végigjárod azt az utat és egy csomó egyéb járatba is lehet menni, ahol már úgy eltévedsz, mint a fene.

Megpróbáltam úgy, hogy a zöld lightstickekkel folyton megjelöltem a már bejárt és kitisztított rendszert, szerintem sikerült is volna az egész, de az a rohadt egyetemista úgy elkolbászolt, hogy sehol nem találtam, aztán mérgemben össze-vissza futkároztam, hátha meglesz, de belefutottam egy fegyveresbe... :D

Fél óra kárbaveszett, pedig már csak egy bomba volt hátra, meg az a hülye csöves egyetemista.

igen ez ismerős......:D

#87 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 26. 17:28

Idézet: Hater - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 18:38

tanúsíthatom:)
tényleg megy XP alatt a SWAT3:EE
és ha ilyen hibát ír ki, ezt  a DDERR...-t, akkor egy video kodeket kell feltelepíteni.
valami IV5setup.exe a telepítője...valami Indeo codec vagy mi a szösz...
tudom, mert én is megszívtam ezzel eleinte:)
de én rákerestem, és a hivatalos sierra/swat3 fórumban van erre megoldás, én is onnan tudom.:)

Ééééés tényleg megy xp alatt  :D  az indeo kellett. Kösz, skacok, hogy rávezettetek a lényegre!!! :respect:
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#88 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 22:54

Sziasztok! Nagyon jó lesz a game, most hétvégén vagy 40-szer indítottam el a DEMO-ját. Óriási bug, hogy mikor a shutgunnal megyek, nem az m4a1-el, akkor van, amikor nem sebez a fegyver.  :eek: Tehát a shutgunnal akárhányszor lövöm fejbe a csávót, semmi baja nem lesz. A demo végét még nem nagyon láttam, mert akárhányszor teljesítem a garázsban mindhárom objective-et, nem történik semmi. Ami viszont iszonyat cool pl. az a cornerecnél a mirroros megoldás! Le a kalappal!  :respect:

#89 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 23:30

noh tobbszor végig játszottam.... :D

vmié az ajtók néha tök átlátszóak,csak a kilincs van,ill a tuszokat nem mindig engedi megbilincsellni....
+néha ugy begyorsul az akció hogy vmeik emböröm :)  ott marad a földön....

eddig tetszik

#90 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 07:47

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 22:54

Sziasztok! Nagyon jó lesz a game, most hétvégén vagy 40-szer indítottam el a DEMO-ját. Óriási bug, hogy mikor a shutgunnal megyek, nem az m4a1-el, akkor van, amikor nem sebez a fegyver.  :eek: Tehát a shutgunnal akárhányszor lövöm fejbe a csávót, semmi baja nem lesz. A demo végét még nem nagyon láttam, mert akárhányszor teljesítem a garázsban mindhárom objective-et, nem történik semmi. Ami viszont iszonyat cool pl. az a cornerecnél a mirroros megoldás! Le a kalappal!  :respect:

Én is lestem, de sztem gumilövedék van a jó öreg shotgun-ban, nem?! Aztán lehet, hogy bug.
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#91 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 09:12

Hát akkor tik mákosak vagytok.
Én akár hányszor elkaptam az összes támadót, +2 elmeroggyantat akikkel nem lehet csinálni semmit
csak visítoznak. És hol az első küldetés van kész hol megtaláltam az embert küldetés...
Hiába mászkálok órákon keresztül, de semmi. Mit csinálok rosszúl?
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#92 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 10:35

Most, hogy láttam két különböző kártyán is futni (nálam r9500pro-n, tesómnál r9000-en), elmondhatom, hogy ég és föld a különbség, a dx9-es kártyán sokkal másabb és szebb a game. Tesómnál a dx8.1-es r9000-en a bekapcsolt lámpának a fénye nem ilyen kerek pl., a textúrák csúnyán néznek ki, és az árnyékok is elég rondák. Ezenkívűl a garázsban a kocsi melletti olyajfolt nem olajfoltnak tűnik nála, hanem csak egy csillogó valaminek, stb. stb. Szal' dx9-es kártyán érdemes játszani vele.

#93 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 10:45

Igazából azt nem értem, hogy ha csak 1 órát is játszik vele egy játéktesztelője a vugames / sierra-nak, vagy az, aki készítette, hogy lehet, hogy nem tűnik fel neki, hogy:

1., a foglyokat véletlenszerűen lehet csak megbilincselni (egyszer engedi a game, egyszer meg nem...)
2., a shotgunt választva primary equipment-nek, hol sebzi az ellenfelet, hol nem  :think:
3., a társak ugyanazt a parancsot van amikor elsőre teljesítik, és van, amikor harmadszori kérésre sem
4., az ablaküvegbe lőtt lövedék ugyanollyan hangot ad, mint amikor a falba lövök, vagy mint amikor bármi másba
5., a demonak nincs vége, mindhárom objective teljesítése esetén sem történik semmi, és nem tudunk meg semmit sem
6., amikor a garázsban már minden rossz fiú meg van bilincselve, és a foglyok / civilek secured státuszban vannak, és a bizonyítékok (földről velvett fegyverek) is be vannak gyűjtve, akkor is csak "in progress" mindhárom objective...  :think:

Szóval van még min finomítani. Szerintem.

#94 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 17:48

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 10:45

Igazából azt nem értem, hogy ha csak 1 órát is játszik vele egy játéktesztelője a vugames / sierra-nak, vagy az, aki készítette, hogy lehet, hogy nem tűnik fel neki, hogy:

1., a foglyokat véletlenszerűen lehet csak megbilincselni (egyszer engedi a game, egyszer meg nem...)
2., a shotgunt választva primary equipment-nek, hol sebzi az ellenfelet, hol nem  :think:
3., a társak ugyanazt a parancsot van amikor elsőre teljesítik, és van, amikor harmadszori kérésre sem
4., az ablaküvegbe lőtt lövedék ugyanollyan hangot ad, mint amikor a falba lövök, vagy mint amikor bármi másba
5., a demonak nincs vége, mindhárom objective teljesítése esetén sem történik semmi, és nem tudunk meg semmit sem
6., amikor a garázsban már minden rossz fiú meg van bilincselve, és a foglyok / civilek secured státuszban vannak, és a bizonyítékok (földről velvett fegyverek) is be vannak gyűjtve, akkor is csak "in progress" mindhárom objective...  :think:

Szóval van még min finomítani. Szerintem.

Pont ezekkel a hibákkal találkoztam én is...
A mai napom szerencsém volt, mert mindenkit meg tudtam bilincselni.
Ráadásul az összes megbilincselt rosszfiút tarkón is lőtem :Đ
És így faszántossan kompleted lett.
Aztán izibe ment a kukába. :down:

#95 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 10:22

Új videó (márc. 1)

#96 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 12:19

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 16:48

Ráadásul az összes megbilincselt rosszfiút tarkón is lőtem :Đ
És így faszántossan kompleted lett.
Aztán izibe ment a kukába. :down:

Na ez nem rossz ötlet, ezt kipróbálom én is!!! :D
Ja egyébként Bepe, az a ro...dék CMR 2005 má' megint fagyott, úgyhogy hasonló módon "ízibe megy majd a kukába". Szerintem.
De azért az iso-t fennhagyom,ok?
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#97 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 17:04

én nem tudom mi a gond..ha megvolt minden,akkor debrief/mint a 3.részben/ és nézhetem az osszesitést vagy vmi iesmi.. :D de vége van.

#98 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 12:10

Ha lenne bennük önkritika, akkor ma kiadnának a demo-hoz egy 60 MB-os javító patch-et.  :)

#99 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 21:24

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. febr. 23., szerda - 19:42

Nekem is tetszik a game, megvan benne a régi feeling és én ez miatt szerettem meg anno! :)

Tetszik nagyon a demo nekem is, SWAT3 feeling, lazán köröket ver a Rainbow Six-re.
Nálam GeForce 6800-zal 8XAA, 8XAF mellett ment very highon kb. 20 fps körül. De ha másnál is ilyen nagy a gépigény, akkor megnyugodtam. :D  Grafika nagyon szép DX9 alatt, mondjuk a sérülésmodellt megcsdinálhatták volna tényleg... 3 objective után meg Debrief és voilá.

Szerkesztette: spidey 2005. 03. 03. 21:26 -kor

#100 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 08. 12:44

Demo nekem is tetszett bár az emlitett hibákat én is észrevettem, gépem nem atom amd 2500+, 512 ram; geforce fx 5200 minimallal de ment! mikorra várható a végleges megjelenés?

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.