Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 15:09
Az rendben van, hogy nehéz az RD és a BS vagy az S&G, de nem csak a respawn életszerűtlen, hanem az egész.. COOP-ban centikről centikre araszolunk előre a társakkal, és minden irányba bevédjük magunkat, hogy az AI ne tudjon hátbatámadni se, stb, míg a többi módban... sírok, ha rágondolok: rohangál mindenki össze-vissza, max 1 vagy 2 percet él túl, mert úgyis lelövi mindig valaki, egyszerűen nevetséges az egész, a swat név meggyalázása. Ráadásul a coop-ban non-lethal only serveren vagyok, ahol nemcsak a primary, de a secondary weaponnak is kötelező non-lethal-nak lennie. Primary weapon csak grenade launcher, less-lethal shotgun vagy pepper lehet, secondary pedig csak cobra vagy taser gun. Breachingnek nem vihetsz magaddal C2-őt, mert megsérülhet a suspect vagy a hostage, csak és kizárólag breaching shotgun-t. Ezenkívül csak flash és gas grenade lehet nálam, stinger nem, nehogy megsérülhessen a csapattársaim közül valaki, vagy egy túsz. Na ez az igazi swat, nem az, amit ti annak hívtok sng vagy bs vagy rd alatt.
Hmm, sok mindenben igazad van, de csak akkor, ha a publicot vesszük figyelembe.
Ha csak publicolnék, akkor még igazat is adnék neked.
De látszik a beírásodon, hogy egyszer nem játszottál még igazi csapatban pl egy RD meccset.
Kicsit megváltozna a véleményed.
Már csak azért is, mert ott az ellen nem a buta gép, mert bár legyen akármennyire jól is megírva az AI, akkor is csak gép, túl sok váratlan dolgot nem tud, nem tud szólni a másiknak segítségért, stb. stb.
Szal az igazi meccsek a emberek ellen az igazi.
Az elején én is csak coopot játszottam, de az igazi az RD meccs. A Coopot egy idő után meguntam, mert nem volt benne új, a gép az csak gép. Ja és mielőtt jönnél itt az agyatlan gyilkolással, singlebe én is a 100%-ra törekedve vittem végig, mindnekit arrestelve. Mert csak így érdekes. Mindenkit leölni, az nem kihívás.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G