Idézet: valakitől innen :)
Elmondom azt az érdekességet hogy az Axelero lényegesen jobb szolgáltatást nyújt mint a T-online. (a választható/megfizethető sebességekbe jobbak mint az Axe. ez tény mert itthon nem igazán van lehetősége pl.: 1500-as DSL előfizetésre otthoni felhasználónak)
1: A T-online Help-desk egy nagy katasztrófa.
2: A számlázással folytonos gondok vannak.
3...
1: Odacsörögtem a T-online kedves ügyfélszolgálatához (ami mellesleg emelt díjas volt) hogy elkérjek 1-2 alapvető információt (DNS/mailszerver...stb) amit nem volt kedvem az amúgy elég zavaros felépítésű online infolapjukból kibányászni valamint a szerződésen sincs rajta (érdekes itthon rákerül axe szerződésre). Nem tudta!!! És hogy legyek kedves az ő általuk rendelkezésre bocsátott programot használni még Xp alatt is (amin mellesleg jönnek a reklámok!!!) mert az majd mindent jól beállít. Be bizony, a spyware cuccok armadája volt az első amit beállított az a trágya. Szegény Ad-aware 13 vackot kellett leszedjen a telepítés után. Mi az hogy nem tudja kérdem tőle? Hát hogy ő nem kapott erről semmiféle papírt hogy ilyesmi egyáltalán létezne is. Felajánlotta hogy megkérdezi a kollégát de inkább elköszöntem az emeltdíjas hívás örömeit figyelembe véve.
2: A számlát 1 évbe 1x küldik ki na nem azért mert így van a szerződésbe hanem csak nem küldik. Ami egyrészt nem feltétlen baj de akkor már érdekesebb a dolog amikor kikapcsolják a dolgot a nem befizetett számlák végett.
Jóanyám T-online területről tekintene fel az Internetre de a legtöbb oldal oly lassan töltődik be a 768-as DSL-en hogy az a röhej határain is már túl van. Amíg modemes volt megfelelően mentek a dolgok de a lényegesen lassabb sebesség miatt fel se tűnik annyira. Érdekes hogy a .de oldalak azonnal mentek. Pl a hwsw-re csak oly lassan tudtam belépni hogy alig győztem kivárni, ugyanakkor az UW vagy origo hibátlanul ment. A DC++ használat meg akkora kínszenvedés volt a nem német hubokon hogy inkább letöröltem a gépéről.
A T-online egy nagy kalap...
Csókolom!

Súgó
A téma zárva.