HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Online lesz az Axeleróból - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Online lesz az Axeleróból Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 10. 14:38

Idézet: Kaloz - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 19:20

Bejegyzett domain a t-online.hu eppugy, mint a t-com.hu, tulaj a DT.

Méghozzá elég régóta (2000).

#22 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 16:43

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 14:58

két éve is kérdezgették a Sugárt, és akkor azt mondta, hogy nincs kizárva, de egyelőre nem tervezik. Ebből én azt szűröm le, hogy az Axelero marad Axelero - különösen, mert arra is emlékszem, hogy a névválasztásnál szempont volt az is, hogy külföldön is megállja a helyét az elnevezés, tehát igazán én sem érzem, hogy bármilyen kényszer lenne rajtuk ezzel kapcsoaltban.

1. Sugár a Westel-névváltozást is cáfolta
2. A T-online is megállja a helyét külföldön úgy, mint az Axelero
3. Változtatni fognak, mert egy 100 MRD nagyságrendű profit már elegendő ahhoz, hogy meghülyüljenek tőle a topmenedzserek és a felesleges pénzköltéssel együtt akár a cég jövőjét is kockára tegyék (lásd 3M-Imation, Vivendi-Invitel stb.)
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#23 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 17:05

Idézet: phan_tom - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 0:23

Logikus, és szerintem előbb-utóbb be is fog következni ez a névváltás. Bíznak a nemzetközi brand erejében. Meg aztán az Axelero név nincs is annyira benne az emberekben, mint a Westel volt.
Változni ettől a szolgáltatás nem fog, arra még várhatunk.

Ami nemzetkozi brand-et illeti, nos az UPC (catv es net) szolgalatas minosege/szinvonala eg es fold pl Svedorszag vs Magyarorszag relacioabn...  :reklamacio:  :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#24 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 17:08

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 23:45

Ja aztan a matav meg Ungarische Telekom lesz? :D

Hat jelenleg vanik a matav, a suxelero es a nehai westel. Ezek kozos tulajdonosa egy, egy adoparadicsomban bejegyzett MagyarCom nevu cegecske. A DT meg a ezt a MagyarCom nevu cegecsket vette meg...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#25 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 17:57

Idézet: tnelis - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 11:52

Csak hogy erezzetek, nemetorszagban T-online ADSL ha jol emlekszem 3000/1000 kbit/s es olyan 11e hufra jon ki az EURO-s valtas utan ...

Ebben az adatforgalom is benne van, vagy ez csak a vonal ara?

Nemeteknel ugyanis kulon van a ketto, "vonalat" fizeted a vezetekes szolgaltatonak, adatforgalmat meg az ISP-nel.

#26 Felhasználó inaktív   Öcsisajt 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 10. 18:02

Idézet: tnelis - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 9:52

Csak hogy erezzetek, nemetorszagban T-online ADSL ha jol emlekszem 3000/1000 kbit/s es olyan 11e hufra jon ki az EURO-s valtas utan ...

Szal remenykedjetek!

Várjá a biliből mindjárt kiveszem a kezem...  :D
CHELLO! Mert megérdemlem... | Consolefreak!!! :Đ | A Lossless ereje  legyen veletek :Đ |

#27 Felhasználó inaktív   tnelis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 10. 18:46

Azt az oldalt nem talalom amint anno olvastam. De itt egy masik Forras 1

Szoval T-Online: T-DSL-3000-Flatrate für rund 50 Euro Azaz T-DSL-3000-tisztasav (nagyabol) 50 Euroert havonta.

T-Online dsl flat 2000" ist die Flatrate für die Nutzung des Anschlusses T-DSL 2000 von T-Com und kann für günstige 39,95 Euro monatliche Grundgebühr gebucht werden. Bislang kostet dieser Tarif 59,95 Euro monatlich. Neu ab dem 1. Juni ist zudem die Flatrate für den Anschluss T-DSL 3000: Mit dem Tarif "dsl flat 3000" surfen die Kunden für 49,95 Euro monatlich mit der schnellsten T-DSL Variante von T-Com.

Röviden összefoglalava. A 2000-es csomag 39,95 euro lesz, eddig 59,95 euro volt. Juni 1-tol lesz 3000-es csomag 49,95 euroert. Ezek az alapdijak.

Tarifa tablazat

A 2000-es csomag leirasa

Jeden Monat zum Pauschalpreis 1) und mit bis zu doppelter DSL Geschwindigkeit ins Internet gehen
Keine Zeit- oder Volumenbegrenzung 1) nincs ido es letolteskorlat
Keine Port-Sperrung oder Geschwindigkeitsdrosselung nincs port tiltas, es sebessegkorlatozas
Router-Nutzung erlaubt router hasznalhato (megoszthato(gondolom lakason belul))

No nagyon ugy tunik hogy 50 eurot fog fizetni (cakli pakli) a nemet netezo 3000 kbit/sec -es ADSL csomagert. Igaz au uploadja csak 768-lesz ha minden igaz.  :reklamacio:

Szerkesztette: tnelis 2004. 05. 10. 18:47 -kor

#28 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 20:57

384 lesz az uploadja, és a telko felé fizet még további 25 eurot t-dsl-re.

Arcornak mindig is jobb csomagja voltak mint T-online-nak, megkerestem egy régebbi hozzászólásom hogy kevesebbet kelljen gépelni.

http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/sho...d=634&pid=26050

Szerkesztette: shabba 2004. 05. 10. 21:04 -kor

#29 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 01:54

Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 17:43

1. Sugár a Westel-névváltozást is cáfolta

Te, ne bosszants én egy 2002 júniusi és egy 2003 októberi interjúról tudok. Az egyikben a Straub, a másikban a Sugár mondja azt, amit írtam. Te mit találtál?

#30 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 21:32

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 0:54

Te, ne bosszants én egy 2002 júniusi és egy 2003 októberi interjúról tudok. Az egyikben a Straub, a másikban a Sugár mondja azt, amit írtam. Te mit találtál?

Tök jó, hogy mindenki ennyire otthon van a témában :))) Az Axelero bizonyos részei sokkal inkább fognak visszavándorolni a Matávba, minthogy T-Online néven folytatnák tevékenységüket :)

#31 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 02:20

Idézet: valakitől innen :)

...az Axelero tud olyan színvonalú szolgáltatást nyújtani, mint a német T-Online illetve T-Com.

Elmondom azt az érdekességet hogy az Axelero lényegesen jobb szolgáltatást nyújt mint a T-online. (a választható/megfizethető sebességekbe jobbak mint az Axe. ez tény mert itthon nem igazán van lehetősége pl.: 1500-as DSL előfizetésre otthoni felhasználónak)

1: A T-online Help-desk egy nagy katasztrófa.
2: A számlázással folytonos gondok vannak.
3...

1: Odacsörögtem a T-online kedves ügyfélszolgálatához (ami mellesleg emelt díjas volt) hogy elkérjek 1-2 alapvető információt (DNS/mailszerver...stb) amit nem volt kedvem az amúgy elég zavaros felépítésű online infolapjukból kibányászni valamint a szerződésen sincs rajta (érdekes itthon rákerül axe szerződésre). Nem tudta!!! És hogy legyek kedves az ő általuk rendelkezésre bocsátott programot használni még Xp alatt is (amin mellesleg jönnek a reklámok!!!) mert az majd mindent jól beállít. Be bizony, a spyware cuccok armadája volt az első amit beállított az a trágya. Szegény Ad-aware 13 vackot kellett leszedjen a telepítés után.  Mi az hogy nem tudja kérdem tőle? Hát hogy ő nem kapott erről semmiféle papírt hogy ilyesmi egyáltalán létezne is. Felajánlotta hogy megkérdezi a kollégát de inkább elköszöntem az emeltdíjas hívás örömeit figyelembe véve.
2: A számlát 1 évbe 1x küldik ki na nem azért mert így van a szerződésbe hanem csak nem küldik. Ami egyrészt nem feltétlen baj de akkor már érdekesebb a dolog amikor kikapcsolják a dolgot a nem befizetett számlák végett.

Jóanyám T-online területről tekintene fel az Internetre de a legtöbb oldal oly lassan töltődik be a 768-as DSL-en hogy az a röhej határain is már túl van. Amíg modemes volt megfelelően mentek a dolgok de a lényegesen lassabb sebesség miatt fel se tűnik annyira. Érdekes hogy a .de oldalak azonnal mentek. Pl a hwsw-re csak oly lassan tudtam belépni hogy alig győztem kivárni, ugyanakkor az UW vagy origo hibátlanul ment. A DC++ használat meg akkora kínszenvedés volt a nem német hubokon hogy inkább letöröltem a gépéről.

A T-online egy nagy kalap...

Csókolom!
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#32 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 02:34

Sziasztok!

Gyertek át segíteni! : KATT

LÉGYSZI?LÉGYSZI,LÉGYSZI  ;)

#33 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 15:29

A suxi helpdeskje is egy katasztrófa, az volt régen és még most is az. Igaz még nem emelt díjas de ki tudja mi lesz még anno volt ingyenes aztán lett fizetős és még lehet akár emelt díjas is.

Számlázi gondok is vannak bőven elég ha poly fórumot olvasgatod, suxinál sem minden fenékig tejfel, pedig nekik csak 250ezer ügyfelük van nem 10 millió feletti.

A hwsw-t hostoló kibernet külföldi sávszélje elég szegényes erről esett szó egy másik topicba. 128kbps-en kell osztozni minden külfüldről próbálkozónak, ezt a sarat kár T-Online nyakába varrni. A magyar DC hub-ok nem a stabilításukról híresek, én is jó ideje leszoktam róluk de haveroktól folyamatosan jön az anyázás chaten meg ICQ-n hogy már megint ledobálja őket. Az pedig hogy DC-n mennyivel tudsz tölteni szintén nem a T-Online szűk keresztmetszete, hiába engedne tölteni ha a túloldal egy 128kbps uploaddal rendelkező ADSL amiről 6-12 user tölt 1x-re így fejenként jó ha 1k marad. Én pont ezért szoktam le DC-ről mert ráuntam hogy egyesek fent vannak 5 hubon is és ezer felé oszlik az amúgy is szűkös sávszéljük. Én mindig önmérsékletet tanusítottam és 3 slotnál húztam meg a maximumot így akár minden letöltő 60k-val is tudott szedni de volt amikor 400k-val töltöttek míg én max 1-2k-os uploadú kapcsolatokkal szenvedhettem hiába volt 512kbps downom.

#34 Felhasználó inaktív   LiGhTSaBeR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 15:39

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 3:20

Idézet: valakitől innen :)

...az Axelero tud olyan színvonalú szolgáltatást nyújtani, mint a német T-Online illetve T-Com.

Elmondom azt az érdekességet hogy az Axelero lényegesen jobb szolgáltatást nyújt mint a T-online. (a választható/megfizethető sebességekbe jobbak mint az Axe. ez tény mert itthon nem igazán van lehetősége pl.: 1500-as DSL előfizetésre otthoni felhasználónak)

1: A T-online Help-desk egy nagy katasztrófa.
2: A számlázással folytonos gondok vannak.
3...

1: Odacsörögtem a T-online kedves ügyfélszolgálatához (ami mellesleg emelt díjas volt) hogy elkérjek 1-2 alapvető információt (DNS/mailszerver...stb) amit nem volt kedvem az amúgy elég zavaros felépítésű online infolapjukból kibányászni valamint a szerződésen sincs rajta (érdekes itthon rákerül axe szerződésre). Nem tudta!!! És hogy legyek kedves az ő általuk rendelkezésre bocsátott programot használni még Xp alatt is (amin mellesleg jönnek a reklámok!!!) mert az majd mindent jól beállít. Be bizony, a spyware cuccok armadája volt az első amit beállított az a trágya. Szegény Ad-aware 13 vackot kellett leszedjen a telepítés után.  Mi az hogy nem tudja kérdem tőle? Hát hogy ő nem kapott erről semmiféle papírt hogy ilyesmi egyáltalán létezne is. Felajánlotta hogy megkérdezi a kollégát de inkább elköszöntem az emeltdíjas hívás örömeit figyelembe véve.
2: A számlát 1 évbe 1x küldik ki na nem azért mert így van a szerződésbe hanem csak nem küldik. Ami egyrészt nem feltétlen baj de akkor már érdekesebb a dolog amikor kikapcsolják a dolgot a nem befizetett számlák végett.

Jóanyám T-online területről tekintene fel az Internetre de a legtöbb oldal oly lassan töltődik be a 768-as DSL-en hogy az a röhej határain is már túl van. Amíg modemes volt megfelelően mentek a dolgok de a lényegesen lassabb sebesség miatt fel se tűnik annyira. Érdekes hogy a .de oldalak azonnal mentek. Pl a hwsw-re csak oly lassan tudtam belépni hogy alig győztem kivárni, ugyanakkor az UW vagy origo hibátlanul ment. A DC++ használat meg akkora kínszenvedés volt a nem német hubokon hogy inkább letöröltem a gépéről.

A T-online egy nagy kalap...

Csókolom!

Én úgy látom, hogy a legtöbb dolog, amit leírsz, valszeg csak egyszeri, vagy ritka esetnek mondhatóak. Gyakran mozgok német internetezők körében, és nem hallok ilyen panaszokat, pedig a nagy részük T-Online-os, vagy ahogy ők nevezik, Telerofl vagy T-Offline :p

#35 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 23:14

Idézet: shabba - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 16:29

A suxi helpdeskje is egy katasztrófa, az volt régen és még most is az. Igaz még nem emelt díjas de ki tudja mi lesz még anno volt ingyenes aztán lett fizetős és még lehet akár emelt díjas is.

Emelt díjas nem lehet, a törvény szerint az adott hálózat legalacsonyabb díjszabásával kell biztosítani az ügyfélszolgálat elérését: https://www.hwsw.hu/hir.php3?id=25303

#36 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 01:16

Idézet: LiGhTSaBeR - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 16:39

Én úgy látom, hogy a legtöbb dolog, amit leírsz, valszeg csak egyszeri, vagy ritka esetnek mondhatóak. Gyakran mozgok német internetezők körében, és nem hallok ilyen panaszokat, pedig a nagy részük T-Online-os, vagy ahogy ők nevezik, Telerofl vagy T-Offline :p

Na hát ez a baj hogy nem 1x-i dologról van szó, nem csak én tapasztaltam. Legjobb barátom kiment tanulni Hannoverbe és nagynehezen rábeszéltem hogy fizessen elő DSL-re mert hogy de jó lesz mondván mi mindent tudunk majd csinálni....aha a nagy ló....t elösször nem akarta elhinni hogy az nem normális hogy nem megy a DC csak tetü lassan (meg a weboldalak is) de miután tavaj nyáron itthon járt és megmutattam neki a fele olyan gyors 512-es DSL-emmel hogy hogy kell mennie csak nézett ki a fejéből. Legalább most kihasználja a DSL-t úgy hogy a német hubokról szed csak le anyagot de azt 0-24-ig :) és így már nem is olyan értelmetlen hogy előfizetett rá. Olyan fertelmes pingeket még az életbe nem láttam még DSL-en mint amit nála produkál a net! Battlenetre 100-ból 1x tud feljönni úgy hogy szép zöld a csíkja (ami tudom nem sokat jelent de valamit azért mégis).

Adja isten hogy mind a 2 eset egszeri! Csak pont én találkoztam vele kétszer is!

Idézet: shabba - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 16:29

Számlázi gondok is vannak bőven elég ha poly fórumot olvasgatod, suxinál sem minden fenékig tejfel, pedig nekik csak 250ezer ügyfelük van nem 10 millió feletti.

A hwsw-t hostoló kibernet külföldi sávszélje elég szegényes erről esett szó egy másik topicba. 128kbps-en kell osztozni minden külfüldről próbálkozónak, ezt a sarat kár T-Online nyakába varrni. A magyar DC hub-ok nem a stabilításukról híresek, én is jó ideje leszoktam róluk de haveroktól folyamatosan jön az anyázás chaten meg ICQ-n hogy már megint ledobálja őket. Az pedig hogy DC-n mennyivel tudsz tölteni szintén nem a T-Online szűk keresztmetszete, hiába engedne tölteni ha a túloldal egy 128kbps uploaddal rendelkező ADSL amiről 6-12 user tölt 1x-re így fejenként jó ha 1k marad. Én pont ezért szoktam le DC-ről mert ráuntam hogy egyesek fent vannak 5 hubon is és ezer felé oszlik az amúgy is szűkös sávszéljük. Én mindig önmérsékletet tanusítottam és 3 slotnál húztam meg a maximumot így akár minden letöltő 60k-val is tudott szedni de volt amikor 400k-val töltöttek míg én max 1-2k-os uploadú kapcsolatokkal szenvedhettem hiába volt 512kbps downom.

Érdekes az egészbe hogy engem nem dobálnak ki a hubok...idén ha talán 1x szakadt a koli v. a matrix (többit hanyagolom általába) pedig szegény gép ott lóg állandóan.
Én nem a letöltésekről beszélek hanem a felcsatlakozásról DC-n a hubra. Ha végigszenvedte a userlista betöltését (5-10perc tuti ha mákod van) és nem szakadta a kapcsoalt még a lista betöltése közbe akkor már csak a kereséssel kell kínlódni 1 nagy kört feltéve sikerül valamit összehozni. Maga a letöltés már az adott usertől arányosan jól megy természetesen a kapcsolatának megfelelő sebességgel.

Na mindegy végülis... én nem nagyon örülnék neki ha T-online betenné ide a lábát mert eddig csak rossz tapasztalatom van velük. Rossz cégből meg van elég nélkülük is az országba.
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#37 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 01:17

Rátonyi:

Ezzel tisztában vagyok hogy így van azért írtam jővő időt. fatáv eddig az érdekeinek megfelelően csináltatott törvényeket, miért pont egy ilyen okozna nekik kihívást?

Szerkesztette: shabba 2004. 05. 24. 01:17 -kor

#38 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 02:22

Idézet: shabba - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 2:17

Ezzel tisztában vagyok hogy így van azért írtam jővő időt. fatáv eddig az érdekeinek megfelelően csináltatott törvényeket, miért pont egy ilyen okozna nekik kihívást?

:) Ez is igaz...

#39 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 20:54

http://index.hu/tech/uzlet/matav8557/

A Wirtschaftswoche weboldalának információja szerint a Deutsche Telekom vezérigazgatója, Kai-Uwe Ricke átalakítja a cég kelet-európai üzletágát, és az új tervek szerint minden leánycéget a T-márkacsaládba integrálnának.

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat

h i r d e t é s 

A Deutsche Telekom a tulajdonában lévő mobiltársaságokat az idén mindenütt T-Mobile névre kereszteli át külföldön, és hamarosan a vezetékes részesedések is leadják régi nevüket. Ezek a cégek T-Com névre hallgatnak majd. A Wirtschaftswoche úgy tudja, hogy a német vállalat vezetése erről már tárgyalásokat kezdett Magyarországon, Horvátországban és Szlovákiában is.

A cégvezetés filozófiája, hogy a Telekom helyzetét láthatóvá kell tenni, mégpedig a kelet-európai részesedéseket teljes integrálásával. Kai-Uwe Ricke a cég dolgozói előtt kijelentette, hogy a legerősebben növekvő integrált távközlési céggé akarnak válni Európában. Az MTI érdeklődésére a Matávnál nem fűztek megjegyzést az értesüléshez.

Jelentős átszervezés

A Deutsche Telekomnál szerdán egyébként bejelentették, hogy olyan új részleget szerveznek, amely kizárólag a vállalati ügyfelekkel foglalkozik majd. Az új alegységet a T-Systems információstechnológiai részleg és a T-Com vezetékes szolgáltató részleg egy-egy részének az összevonásával alakítják ki, és a jövőben a T-Com a magánügyfelekkel, a T-System pedig a Deutsche Telekom hatvan legnagyobb vállalati ügyfelével foglalkozik majd.

A Deutsche Tekekom szerdán záráskor 14,00 euró volt a frankfurti értéktőzsdén, 2,10 százalékkal olcsóbb a keddi, 14,30 eurós zárónál. Szerdán 14,00 eurón is nyitott. Szerdán 2,44 százalékkal olcsóbb volt, mint az év elején - eddig 16,75-12,60 euró között alakult -, és 6,06 százalékkal drágább, mint egy éve.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#40 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 21:23

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. jún. 23., szerda - 21:54

A Deutsche Tekekom szerdán záráskor 14,00 euró volt a frankfurti értéktőzsdén, 2,10 százalékkal olcsóbb a keddi, 14,30 eurós zárónál.

Milyen szép árfolyam ez a 14 euró.
(Annak, aki nem tudja, hogy két éve még 100-on állt  :D)

A DT adóssága kb. 50 MRD euró, a magyar államadósság ötszöröse  :D

Most a legfontosabb feladat átnevezni a leányvállalatokat, fejenként 3-5 MRD forintért. Hátha veszítenek egy kis ügyfélkört  :D
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó