HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Online lesz az Axeleróból - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Online lesz az Axeleróból Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 08. 21:54

Ami viszont számomra felháborító, az az, hogy megpróbálják beetetni a népet: nagyon jó lesz nektek, mindent mi fizetünk. Egy fenét, kőkeményen megérezzük majd a márkaváltás költségeit...  :reklamacio:

#102 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 00:11

Idézet: Kory - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 11:35

Amúgy érdekes eddig még 1 mail sem jött az Axelerotól ezzel kapcsolatban.

Hopp, hozzám megérkezett az ominózus e-mail!
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

#103 Felhasználó inaktív   tibuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 05:32

Idézet: Anitaa - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 1:11

Hozzam is, sot valamelyik nap postan is kikuldtek, ugyan ezt :)

#104 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 12:17

Nem tudom, hogy jobb lesz e nekünk vagy nem. A sávszélemelés természetesen mindenkinek jó, bár az árcsökkentés, szerintem többünknek jobb lett volna! Egy nemzetközi lánchoz tartozni szerintem sok esetben előnyt, javulást jelent, T-Mobile-nál érzékeltem pár jó dolgot, hogy itt mi lesz konkrétum fene tudja! Várom ... :D Egyébként t-online-os emil címekről emilt én is kaptam, postán még nem! Cső

#105 Felhasználó inaktív   reaxol 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 17. 20:18

Első újdonság:
https://www.hwsw.hu/...=28966&count5=1
Aki nem tölt sokat, annak nem rossz, nekem pl. jó lesz, mert 6-7Giga körül mozgok egy hónapban, eddig ennél egyszer sem volt több, így kb. 2-3 ezret tudok spórolni egy hónapban. Mert ugye nem megkezdett gigánként, hanem tök pontosan számlázmnak.

Egyébként ma kaptam meg a tájékoztató levelüket postán, végülis azt irják le benne, ami a www.t-online.hu -n szerepel.

#106 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 18. 12:15

Idézet: Anitaa - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 1:11

Ide még mindig nem jött semmi, se mail, se levél, mindegy végülis nincs is rá nagy szükség.

Mondjuk azért a cég részére küldhetnének majd valamit, hogy mégiscsak kezdjék cserélni az ügyfelek axelero.hu maileket újabbakra, hiába megy még egy ideig.

#107 Felhasználó inaktív   kfszk 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 23. 15:52

Viszont.

Nem nagyon vettem észre, hogy bárhol is megemlítették volna, de a névváltással az eddigi 5megás postafiók VÉGRE megnőtt, immáron 50MB lett. Ováció.

kfszk

#108 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 10:49

Nem akartam új topicot nyitni ide vagy Microsoft OS témakörbe, ez ide bőven elfér:

Nem tudom hallottatok-e róla, hogy a T-online megállapodott a Microsofttal, hogy legális szoftvereket kínál hálózatán keresztül előfizetőinek, részletfizetéséses konstrukcióban.

Egy T-online partnercég meg is keresett minket (***tel kft), hogy a havi ADSL netszámlába beépítve vásárolhatunk többek között MS WINDOWS XP Home/Profot, Office Small Businesst, Professionalt, havi fix díjért, 24 vagy 12 havi kamatmentes részletre.

Gondoltam esetleg érdekes lehet, így megredeltem, átfaxoltak egy megrendelőt, majd egy előfizetői szerződést, konkrétan egy XP Prof Hun-ra, 24 havi részletre. (1700 ft + áfa / hó). (konkrétan nem tudom mennyi egy XP prof most).

Az üzletkötő azt mondta, a szoftvert futárcég viszi ki, és "hát dobozos termékről van szó". Ma jött meg a futár (gyorsan, még csak ma reggel küldtem vissza  a szerződést). OEM WINDOWS van benne, egy darab IDE kábel társaságában :eek: Kis füzettel, eredeti CD-vel, kulccsal, minden ahogy kell. Tehát szó sincs dobozos cuccról (bár lehet ilyen már nincs is :think: )

Ha valakit érdekelnek az árak:

XP HOME 1100
XP PROF 1700
OFFICE SBE: 3300

(nettó, 24 havi részlet esetén).

Ha felmodod közben a T-online előfizetésed, akkor egyösszegben esedékes a hátralevő díj.

#109 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 12:18

Idézet: kfszk - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 16:52

Viszont.

Nem nagyon vettem észre, hogy bárhol is megemlítették volna, de a névváltással az eddigi 5megás postafiók VÉGRE megnőtt, immáron 50MB lett. Ováció.

kfszk

Egész pontosan melyik csomagba tartozó postafiók?

Nálunk a most t-online végű (eddig Axelero), most is 10 MB, régen is annyi volt.

VISZONT: az ADSL PROFI-hoz tartozó 5 darab (al)domaines mailek között egyénileg felosztható eddigi 125 MB mail tárterület, 1000 MB-ra nőtt!

Sajnos a http://honlap.t-online.hu csak IE alatt működik rendesen...

Szerk: most ott sem, nem tudom változtatni a mailtárhely méretét, üres lap fogad. :(

Szerkesztette: Kory 2005. 06. 13. 12:20 -kor

#110 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 12:30

Az egész rendszerük csődöt mondott 2 napja nem igazán megy sem a mailom sem online ügyfélszolgálatra nem tudok bejelentkezni! :(

#111 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 12:36

Idézet: Kory - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 11:49

Nem akartam új topicot nyitni ide vagy Microsoft OS témakörbe, ez ide bőven elfér:

Nem tudom hallottatok-e róla, hogy a T-online megállapodott a Microsofttal, hogy legális szoftvereket kínál hálózatán keresztül előfizetőinek, részletfizetéséses konstrukcióban.

Egy T-online partnercég meg is keresett minket (***tel kft), hogy a havi ADSL netszámlába beépítve vásárolhatunk többek között MS WINDOWS XP Home/Profot, Office Small Businesst, Professionalt, havi fix díjért, 24 vagy 12 havi kamatmentes részletre.

Gondoltam esetleg érdekes lehet, így megredeltem, átfaxoltak egy megrendelőt, majd egy előfizetői szerződést, konkrétan egy XP Prof Hun-ra, 24 havi részletre. (1700 ft + áfa / hó). (konkrétan nem tudom mennyi egy XP prof most).

Az üzletkötő azt mondta, a szoftvert futárcég viszi ki, és "hát dobozos termékről van szó". Ma jött meg a futár (gyorsan, még csak ma reggel küldtem vissza  a szerződést). OEM WINDOWS van benne, egy darab IDE kábel társaságában :eek: Kis füzettel, eredeti CD-vel, kulccsal, minden ahogy kell. Tehát szó sincs dobozos cuccról (bár lehet ilyen már nincs is :think: )

Ha valakit érdekelnek az árak:

XP HOME 1100
XP PROF 1700
OFFICE SBE: 3300

(nettó, 24 havi részlet esetén).

Ha felmodod közben a T-online előfizetésed, akkor egyösszegben esedékes a hátralevő díj.

Van ilyen topic! https://forum.hwsw.h...showtopic=86105 :D

Egyébként az a faxa részlet nem is kamatmentes! :(

#112 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 13:00

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 13:30

Az egész rendszerük csődöt mondott 2 napja nem igazán megy sem a mailom sem online ügyfélszolgálatra nem tudok bejelentkezni! :(

Nálunk megy a mail is és az online ÜFSZ is megy, be tudok lépni, forgalmat lekérdezni, adatokat módosítani, csak a mail tárhely szarakszik.

#113 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 13:01

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 13:36

Van ilyen topic! https://forum.hwsw.h...showtopic=86105 :D

Egyébként az a faxa részlet nem is kamatmentes! :(

Tudtam már hogy volt egy cikk+ és topic, köszi :)

#114 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 13:20

Idézet: Kory - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 14:01

Tudtam már hogy volt egy cikk+ és topic, köszi :)

Nincs mit! :D

Nálam nem megy baxa meg :(

#115 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 13:25

Látja az ügyfélszolgálatos a hibát tegnap óta tart, már a kollégák hárítják! Bazz mennyi idő már, nekem meg kéne az emil fontosat várok! :( Na mind1!

#116 Felhasználó inaktív   tibuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 15:32

Idézet: Kory - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 13:18

Nálunk a most t-online végű (eddig Axelero), most is 10 MB, régen is annyi volt.

Hobbi: 5-rol 50 MBre
Otthon: 25-rol 100 MBre
Play: 35-rol 200 MBre
novekedett

#117 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 16:08

Idézet: tibuu - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 16:32

Hobbi: 5-rol 50 MBre
Otthon: 25-rol 100 MBre
Play: 35-rol 200 MBre
novekedett

Hát ez egyik se, Profi, és megtartottuk a régi axes címeket is (külön kértük még 1-2 évvel ezeleőtt), lehet azért maradt ez 10MB, mert ez egy speciális eset (Profi esetén elvileg nincsen már olyan hogy @axelero.hu vagy @t-online.hu emailcím, csak saját domain végű, vagy név.t-online.hu végű (régen név.axelero.net).

Viszont az domaines részét meg megnövelték 1000MB, szal jó így :)

#118 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 17:18

Nah, magamnak válaszolva:

ADSL Profi + domain: megnövelték a webtárhelyet 50 megáról 100 MB-ra (dícséretes).

Az eddig kiosztható összesen 125 MB-ot domaines emailcímeket pedig 1000MB-ra növelték, de ugyebár nem tudtam múltkor átállítani, most végre sikerült, mindegyik fióknak annyit amennyit akarok.

Egy fiókhoz tartozó alternatív címekből végtelen számút lehet beállítani, úgy hiszem ilyen se volt eddig (pl. info@cég.hu a fiók, de lehet hozzá ugyfel@ceg.hu vagy bármit beállítani, szintén info kapja meg).

Egyébként erről a változásról (mármint webtár növelés és mailtárhely) nem kaptunk mailt, csupán az axe-t-online váltásról és az axe végű mailekről.

Szerkesztette: Kory 2005. 06. 20. 17:19 -kor

#119 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 17:34

Egyébként hadd kérdezzem már meg, hogyha itt tartunk, hogy nekem 1 megás axis netem van 1 emil címem van hozzá! Ha nekem kellene mondjuk még 1 darab az mennyibe kerül? Ingyenes? Csak 1 jár hozzá? Vagy hogy vagy mi?

#120 Felhasználó inaktív   tibuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:04

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 18:34

Egyébként hadd kérdezzem már meg, hogyha itt tartunk, hogy nekem 1 megás axis netem van 1 emil címem van hozzá! Ha nekem kellene mondjuk még 1 darab az mennyibe kerül? Ingyenes? Csak 1 jár hozzá? Vagy hogy vagy mi?

Alapbol 1db jar hozza, de ha elmesz ide: https://onlineugyfel...at.t-online.hu/
bejelentkezes utan, az e-mail szolgaltatasnal van olyan lehetoseg, hogy uj e-mail cim vasarlasa, hogy mennyibe kerult azt nem tudom.

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó