Idézet: Etele - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 19:57
Pontosan, semmit nem jelent, hogy a Platinum szitázású, ki tudja milyen gyártókódú (tényleg, milyen is?) -RW hogyan viselkedik annak fényében, hogy a +R-es ricohjpn remek.
Sajna, nem tudom megnézni most pontosan a Platinum DVD-RW médiakódját, mert 3-mat már kidibtam a kukába, 1db-ra most írtam utoljára, csak kölcsön van adva. Többet erre sem írok, mert már nem ismerte fel a Pioneer 108 több esetben ezt sem, törölni sem tudtam. Ha írtam rá, míg lehetett (!!), akkor is "lézerkalibrációs" hiba a Néróban több esetben, hiába töröltem teljes törléssel és gyorstörléssel is a Néroval. A kollégám javasolta, hogy próbáljam a DVD InfoPro-val törölni a lemezt. No ez bejött. DVD InfoPro-val sikerült formázni a Platinumot, ezt követően a Neroval teljes törlés. Utánna írtam rá adatot utoljára, aztán ez is kuka, mivel csak szenvedés az egész, nem éri meg kínlódni vele több mint 1 órát.
A DVD Identifier sem látta az adott lemezt, a Total Commander sem.Érdekes, hogy egy rossz lemezt tud törölni, formázni a DVD InfoPro, holott ezt ő sem látja mielőtt meg nem csinálom rajta a formázást, törlést.
Van ennek valami magyarázata????? 
Én sem hittem el, és ezért csak a 4-dik Platinum RW lemeznél próbáltam ki, de sikerült. A kollégám, aki ajánlotta, 3 lemezt tett ismét "láthatóvá, írhatóvá" a DVD InfoPro-val.
Azt hiszem a médiakódja valami Ritek...., de nem biztos. Ha visszakerül hozzám, megnézem pontosan, ha még olvasni tudom a lemezt.

Jövő héten valamikor visszakapom.
Ui: Egyébként a DVD InfoPro sem látta a lemezt, míg le nem formáztam vele. Ezt követően látta a Néro is. Szóbal.., a DVD infoPro-val "nekiesni" egy rossz lemeznek formázás, törlés (lehet elég a sima, teljes törlés). Ezt követően kiírta a Néró, hogy nem üres a lemez, ráengedtem egy teljes törlést a Néroval, ezután megírta a Platinum DVD-RW-t a Néro, és az anyag kölcsön lett adva. Nem rossz a DVD InfoPro, már 4 esetben "visszahozott" DVD RW lemezeket, ebből 1db saját tapasztalat. Én azonban bizonytalan lemezt nem használok, inkább kuka.
Szerkesztette: Macska 2005. 06. 17. 21:16 -kor