Sokat vitáztok itt a márkák és minőségek között(mondjuk elvileg ezért van ez a a topic
Nekem inkább az a legnagyobb problémám, hogy normális, jó minőségű lemezeket honnan tudok beszerezni?
Debreceni lévén nagyon leszűkül a piac.
Egy-két haveromhoz szokott jönni áru, de azok minidg a legolcsóbb Ritek utánzatok. Meg pluszos lemez életükben nem fordult meg még náluk.
Arita, Rmedia, Ridisc, Ridata, és most Traxdata. Szerintem az olcsóságuk miatt ezeket bárhol gyárthatták.
Én honnan tudnék, mondjuk Verbatim, TDK, TY, Fuji lemezeket venni?(asszem ezek számítanak normálisnak)
Nem tudom itt a fórumon van-e debreceni emberke aki esetleg tudna nekem ebben segíteni.
Nagyobb áruházakban gondolom talán találnék normális lemezeket, de ugye azon rajta van az Artisjus.
A múltkor vettem 1 db TDK+8X-os lemezt aminek a MID-je "Moser Bear India" volt.
Nem igazán hallottam erről a gyártócégről. Ami előtte volt TDK+8X-os lemezem annak "Ricojpn" volt a kódja, ami nekem megnyugtatóbbnak tűnik. Meg ez németből lett szerválva.
Nem tudom mennyire bízhatok meg pl. a NY-Európai piacban. Egyik haverom hetente jár haza, így vele meg tudnám vetetni.
Köszönöm.

Súgó
A téma zárva.