Idézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 03. 21:23
http://www.amazon.co...e/dp/B0002JZE00
A közelmúltban voltam Szlovákiában; ha ezt tudtam volna...

Idézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 03. 21:23
"Milliókért"?
Szerintem elég korrekt kisker áraik vannak (bár a népszerűbb online boltokkal nem hasonlítottam össze őket), amellett itt Székesfehérváron toronymagasan a legolcsóbbak.
Megvettem most náluk a 160 Gigabyte-os WD AAJB IDE HDD-t, amiért 12.305 forintot fizettem. Ahogyan az "Árgép" oldalát nézegetem, egyetlen online boltból sem tudtam volna olcsóbban megvásárolni.
Amellett nem online rendelem náluk a DVD-t, hanem besétálok a boltba, s megveszem.

Idézet: Warrior - Dátum: 2010. 09. 03. 22:12

Jól van, akkor beruházok az olcsóbb lemezekbe.

Jelenleg a 2.19 verziószámú Firmware-el működik az író. A Firmware dátuma 2006. 11. 08. az Everest szerint.
Hmmm... a DVD-R lemezeket elvileg 12x-esen tudja írni ez az író az Everest szerint.

BTW... van olyan segédprogram, amely segítségével a DVD íróm adatait, képességeit pontosan meg tudom nézni?
[..]
"MID" alatt a lemez tényleges gyártóját érted, ugye?
Alapvetően nem szeretek webshop-okban vásárolni. Ilyen tétel esetén különösen nem érdemes. Nyilván megéri elgondolkozni akkor, ha drága alkatrészt, perifériát, vagy egy komplett konfigurációt vásárol az ember.
S tisztában vagyok az online rendelésre vonatkozó fogyasztóvédelmi előírásokkal is, de amennyiben bármilyen megrendelt alkatrész hibás, az engem illető garanciális jogokon túl a visszaküldés költségét nekem kell állni.
Ezt én felesleges kiadásnak, s "macerának" tartom. (Ráadásul nekem hírhedten nincsen szerencsém a termékekkel, bármit is vásároljak.)
Ezért aztán inkább betérek egy helyi, megbízható hírű kiskereskedésbe, s ott vásárolok. Ha gond van a termékkel, rögtön tudom orvosolni, ráadásul a hagyományos üzletben vásárlással még támogatom a hazai kiskereskedelmet is.
Idézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 03. 22:19
A tokos kiszerelésű CD-ket/DVD-ket én is jobban kedvelem. Nézegettem most a Media Markt-ban ezeket a SONY "accuCORE" lemezeket, de mivel semmit nem tudok róluk, nem mertem vásárolni belőlük.
Azt mondod újraírható lemezként megéri beruházni ilyenbe? Esetleg maradjak az "Advanced AZO+"-os Verbatim lemezeknél a DVD-RW kategóriában is?
OFF: Jól érzékelem, hogy sokkal kevesebb téma van ezen a fórumrészen, mint a fórummotor cseréjét megelőzően?

Ráadásul kerestem, de egy árva, adathordozókkal kapcsolatos témát nem sikerült találnom. Azért itt tettem fel a kérdéseimet.
Emlékeim szerint régebben volt számos olyan fórumtéma, ami az írható médiával foglalkozott. Hol vannak most ezek? /OFF