HWSW Informatikai Kerekasztal: DVD adatvesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DVD adatvesztés Problémák a megírt lemezekkel Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 21. 08:47

Idézet: BooBoo - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 3:05

Szerintetek TDK DVD-R 4x szitázható hengeres 10+2 db-os Artisjus-os matricával a M**TRO áruházból az faszányos, vagy ez is lehet bóvli. Értem ez alatt, hogy a fent említett csak nem árul már szürke vagy fekete forrásból. Vagy ez is lehet hamisított? Hogyan dönthetném el 100%-ra, hoyg eredeti TDK-e?

IMHO, ha megveszed, megtudod.
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#702 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 19:23

A metro bár nem mindig (mindenből) a legjobb minőségű cuccot árulja, én azért a hamis cuccot kizárt nak tartom. Egyszerűen azért, mert nem hiszem, hogy a világ egyik leggazdagabb kereskesőcége (neki azonnal fizetnek, ő meg mondjuk 30 napos határidővel, meg ilyenek, ilyen nagy, megteheti), rá lenne szorulva az ilyen kis pitiáner svindlikre. Ebben van a lóvé, nem a nyavalyás DVD-ben. Ha rajta van a cimke, nyugodtan vedd meg.

Szerkesztette: Martin 2004. 11. 21. 19:25 -kor

CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

#703 Felhasználó inaktív   Jani27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 20:14

Idézet: BooBoo - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 2:05

Artisjus-os matricával a M**TRO áruházból az faszányos, vagy ez is lehet bóvli.

Nem az a kérdés, hogy eredeti-e, hanem, hogy hibás-e. Én a TDK nagykernél vásárolt 70 db lemezt dobtam ki a kukába. Róluk nem feltételezném, hogy hamisitványt árulnak, de amit kaptam tőlük, az használhatatlan volt. Most légy okos !!!

(Bár mindenki ismeri már a történetet, de nem hagyok ki egyetlen alkalmat sem, hogy lehúzzam őket. Megérdemlik. Inkorrekt egy társaság.  :reklamacio: )

#704 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 20:59

Üdv mindenkinek

Én szitázatlan lemezt nem vennék, még TDK-t sem. Miért nincs szitázva???? Mennyibe kerül???? Ez csak tipp, nem értek hozzá, de lehet azért nincs szitázva, mert nem üti meg azt a minőséget, hogy rátégyék a TDK jelzést. Lehet, nincs igazam, és direkt gyártják így, mert sokaknak ez kell.Így el lehet adni rosszabb minőséget is, ..... könnyen, csak egy ember kell, aki belekeverje a "rossz lemezeket a jók közé." Tudom, vannak szitázott hamisítványok is.... . Én szitázatlan lemezt nem vennék...., ennyi.

Üdv
      macska ;)

Ui: Szitázott, "cimkés" TDK-val még nem volt probléma, tudomásom szerint,...... eddig.

Szerkesztette: Macska 2004. 11. 21. 21:01 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#705 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 12:00

Idézet: Macska - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 20:59

Üdv mindenkinek

Én szitázatlan lemezt nem vennék, még TDK-t sem. Miért nincs szitázva???? Mennyibe kerül???? Ez csak tipp, nem értek hozzá, de lehet azért nincs szitázva, mert nem üti meg azt a minőséget, hogy rátégyék a TDK jelzést. Lehet, nincs igazam, és direkt gyártják így, mert sokaknak ez kell.Így el lehet adni rosszabb minőséget is, ..... könnyen, csak egy ember kell, aki belekeverje a "rossz lemezeket a jók közé." Tudom, vannak szitázott hamisítványok is.... . Én szitázatlan lemezt nem vennék...., ennyi.

Üdv
      macska ;)

Ui: Szitázott, "cimkés" TDK-val még nem volt probléma, tudomásom szerint,...... eddig.

Vettem már szitázatlan Ritek G04-et, még nem volt bajom vele. Tudomásom szerint azért gyártanak szitázatlan lemezeket, mert vannak, akik nyomtatnak a lemez ezen részére - hogy egyéni legyen a dolog - bár nemtom, hogy ez hogyan megy pontosan, de asszem erről van szó alapvetően.  ;)
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#706 Felhasználó inaktív   Tarzaan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 13:28

A Medicana 4-szeres -R jó ? Azért kérdezem, mert még korábban kaptam kettőt, és értékes filmeket írtam ki rá. Azért itt kérdezem, mertszemlyes jó/ross ztapasztalat érdekelne. Köszi ! :)

#707 Felhasználó inaktív   Jani27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 14:00

Idézet: Macska - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 19:59

Én szitázatlan lemezt nem vennék, még TDK-t sem.

Nem vagy te nagyon pesszimista?

Ha igazad lenne, akkor nagyon nagy bajban lenne a millió kisebb-nagyobb cég, aki promociós céllal készíttetett magának DVD-t és szerette volna a saját logóját - teljesen jogosan - viszontlátni a lemezen.

Egyébként én nem a TDK-ra haragszom, hanem a magyar nagykerre. Két évig használtam TDK lemezt és az akkor megírt lemezek most is hibátlanok. Elfogadom, hogy mindenki hibázhat, de akkor nekik is el kellene ezt ismerni. És ezt nagyon nem akarják megtenni.

#708 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 15:46

Üdv Jani27

Örülök, hogy a szitázatlan lemez is használatban van, és vannak akiknek pontosan erre van szükségük. Erre utaltam is előző hozzászólásomban, de mivel én nem nyomtatok lemezre, nincs saját logóm, így maradok a szitázott, cimkés lemeznél.Biztosabbnak érzem, de ez én vagyok. ;)

Üdv
      macska ;)

Ui: Nem vennék szitázatlan lemezt, mert olcsóbb (a mai árak mellett), csak akkor, ha szitázatlan kell feltétlen, egyéb ok miatt. ;)

Szerkesztette: Macska 2004. 11. 22. 15:49 -kor

#709 Felhasználó inaktív   Jani27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 19:51

Idézet: Macska - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 14:46

Biztosabbnak érzem, de ez én vagyok. ;)

Ha téged megnyugtat egy leheletvékony festékréteg a lemez tetején, az a te dolgod.  :D

Egyébként a nyomtatható felületű lemezekkel ugyanez a helyzet. (Bár a Verbatim ügyesen beilleszti a saját feliratát, nem lehet kitakarni.) Egyébként a csalások nagy része éppen az átszitázásokkal érhető el. Szerintem ez a legkevésbé biztos. Egy üres felültetű lemeznél elmondhatod, hogy nem volt ráírva semmi. De ha a kedvenc márkád feliratát látod rajta és úgy vernek át, az sokkal rosszabbul esik.  :D  :D  :D

#710 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 23:14

Idézet: Jani27 - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 20:51

Ha téged megnyugtat egy leheletvékony festékréteg a lemez tetején, az a te dolgod.  :D

Egyébként a nyomtatható felületű lemezekkel ugyanez a helyzet. (Bár a Verbatim ügyesen beilleszti a saját feliratát, nem lehet kitakarni.) Egyébként a csalások nagy része éppen az átszitázásokkal érhető el. Szerintem ez a legkevésbé biztos. Egy üres felültetű lemeznél elmondhatod, hogy nem volt ráírva semmi. De ha a kedvenc márkád feliratát látod rajta és úgy vernek át, az sokkal rosszabbul esik.  :D  :D  :D

Üdv Jani27

Igen, van igazság abban, amit eme hozzászólásodban kifejtettél. ;)  :D  :up: 

Üdv
      macska  ;)

Ui: Előző hozzászólásaim eggyikében kitértem erre is. ;)

Szerkesztette: Macska 2004. 11. 22. 23:19 -kor

#711 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 00:48

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 12:00

Vettem már szitázatlan Ritek G04-et, még nem volt bajom vele. Tudomásom szerint azért gyártanak szitázatlan lemezeket, mert vannak, akik nyomtatnak a lemez ezen részére - hogy egyéni legyen a dolog - bár nemtom, hogy ez hogyan megy pontosan, de asszem erről van szó alapvetően.  ;)

A nyomtatható cuccok tényleg egyszínűek, de facto szitázatlanok, de oda ugye Te "szitálsz". (nyomtatsz) Ez viszont NEM a szitázatlan KATEGÓRIA, mivel ezek egy árban vannak a szitázottal, vagy egy picivel drágábbak is annál. Gondolom, az a réteg is kerül valamennyibe, amelyre nyomtatni lehet.
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB  OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0  - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A  - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB  - Samsung SyncMaster 710T

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)

Martin

#712 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 12:29

Idézet: Martin - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 0:48

A nyomtatható cuccok tényleg egyszínűek, de facto szitázatlanok, de oda ugye Te "szitálsz". (nyomtatsz) Ez viszont NEM a szitázatlan KATEGÓRIA, mivel ezek egy árban vannak a szitázottal, vagy egy picivel drágábbak is annál. Gondolom, az a réteg is kerül valamennyibe, amelyre nyomtatni lehet.

:think:  Hmmm. Asszem igazad van, ez tényleg két külön fogalom.  :respect:
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#713 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 13:19

Így van. A nyomtatható lemezeken található egy speciális réteg, ami a "szitázatlan" lemezeken nincsen - nem véletlen, hogy van külön "nyomtatható" és külön "szitázatlan" lemez. :)

A szitázatlan lemezeket szerintem otthoni eszközökkel nem isx lehet szitázni, maximum ipari körülmények között... de lehet, hogy tévedek. :)

Szerkesztette: Etele 2004. 11. 23. 13:23 -kor

#714 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 14:40

Idézet: BooBoo - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 3:05

Szerintetek TDK DVD-R 4x szitázható hengeres 10+2 db-os Artisjus-os matricával a M**TRO áruházból az faszányos, vagy ez is lehet bóvli. Értem ez alatt, hogy a fent említett csak nem árul már szürke vagy fekete forrásból. Vagy ez is lehet hamisított? Hogyan dönthetném el 100%-ra, hoyg eredeti TDK-e?

Nem szürke, nem fekete. A TDK kizárólagos magyar importőr és disztribútor cégétől veszi.
Ennél hivatalosabb forrásból nehéz lenne. Eredeti cuccnál a minőségről meg nem az eladó tehet, hanem a gyártó.
 aláírás
Spoiler

#715 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 14:50

Idézet: Martin - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 19:23

A metro bár nem mindig (mindenből) a legjobb minőségű cuccot árulja, én azért a hamis cuccot kizárt nak tartom. Egyszerűen azért, mert nem hiszem, hogy a világ egyik leggazdagabb kereskesőcége (neki azonnal fizetnek, ő meg mondjuk 30 napos határidővel, meg ilyenek, ilyen nagy, megteheti), rá lenne szorulva az ilyen kis pitiáner svindlikre. Ebben van a lóvé, nem a nyavalyás DVD-ben. Ha rajta van a cimke, nyugodtan vedd meg.

A M**ro nem az a kétfős cég, ahol csak a tulaj meg a könyvelő tudja, hogy honnan jön az áru. Igen rizikós lenne sáros cuccal próbálkozni. Elég, ha az infókhoz hozzáférő többtucat emberből csak egy is elszólja magát, és jön a rendőrségi vizsgálat, Tények, Napló, Blikk. Majd jön a kinti (német) nagyfőnök, megkérdezi, hogy ez a negatív reklám mekkora profitveszteségbe került, utána előveszi a kaszát, pisztolyt, forgócsöves gépágyút, harcászati termonukleáris rakétát és ...
 aláírás
Spoiler

#716 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 19:43

hehe, grebbelgetek itthon szép nyugodtan, és találtam egy 2x-es princot, kb ezer éves, hát jé, milyen szép médiakódja van... :D
egyébként a film rajta volt, és leolvasható volt :)

Csatolt fájl:

#717 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 20:33

Ez LOL. :)

Bár médiakódba azt írnak, amit akarnak...  :D

#718 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 20:40

Idézet: Lord - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 19:43

hehe, grebbelgetek itthon szép nyugodtan, és találtam egy 2x-es princot, kb ezer éves, hát jé, milyen szép médiakódja van... :D
egyébként a film rajta volt, és leolvasható volt :)

:D Taiyo Yuden Princo-d nincs eladó?
 aláírás
Spoiler

#719 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 20:58

az túl elit, nem bírnátok megfizetni :D

#720 Felhasználó inaktív   Martin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 00:05

Idézet: Lord - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 20:58

az túl elit, nem bírnátok megfizetni :D

konkurenciánál kis tételben 200 nagy téteben 180 a TY-alapú FUJI.szaladhatnád ennél olcsóbban. :D Mer' az csak Princo. :)

Martin

Téma megosztása:

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.