Idézet: GeomaN(C) - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 9:32
Összeállt a kép nagyjából, de vidám sajnos mégsem lehetek

Te a DEVS könyvtárat küldted, amiben van a Kickstarts, és azon belül a file-ok, amit fennt be is tettem képbe, tehát nem volt benne WHDLoad file meg ezek, de nem is ez a baj, köszönöm ezeket is !
A WHDLoad oldalról tudtam leszedni a többi könyvtárat, amin belül maga a progi is van, ezeket is felmásoltam HD-re, és így már tényleg működött, viszont két további probléma lett hirtelen.
Ugye kaptam Tőled pre-installed demot. Erre klikkelve az első, (ami igazából nem is lepett meg annyira) az a "whdload 16.8 not registered" felirat, ez persze orvosolható ha valaki segít majd regisztrálni, meg befizetni + stb...
A másik hogy sajnos a demo minimum igénye 020. Nekem ugye 68000-ám van.
Hatalmas szerencsémre sikerült beszereznem kb. 260 pre-installed DEMOt, amik közül cím alapján is felismertem párat hogy annó futott A500-amon. Hát fel is raktam gyorsan egyet, aztán indításnál megint a duma hogy nincs regisztrálva, majd elindult, és közölte hogy 1MB CHIP Ram kéne, nekem meg ugye 0.5CHIP + 1.5FAST -om van.
you need chipmem up to $100000 (1024kbyte) to run this program
Elsápadva és ennyi kinlódás után nagyon csalódottan próbáltam rájönni, hogy nekem annó miért ment el az a demo 0.5C + 0.5F Rammal, most meg össz 2MB-al miért nem

MOST ELŐSZÖR ÉREZTEM HOGY ELADOM A FENÉBE AZ 500-AST, AZTÁN BESZERZEK EGY 1200-EST... pedig nagyon szeretem, ezt a kis gépet, nem feltétlenül akartam AGAt, főleg úgy hogy ebben 2MB RAM + IDE-HDD + most már 2-es KS van!
Aztán utolsó próbaként felraktam régi nagy kedvencemet, a 3DDEMO-t, és az meg lefutott !!!
Most itt ülök tanácstalanul a gép előtt és azon gondolkodom mit tegyek :confused:
..
Szóval ha valakinek van regelt whdloadja, vagy tudja hogyan kell regelni, hova kell befizetni, az kérem segítsen. Hogy a géppel mit kezdek, még nem tudom, most álljak neki CHIP-RAM ot is keresgélni? .. meg aztán utána keressek valakit forrasztgatni, .. nem tudom.. mit tanácsoltok?

Mindezek ellenére köszi mindenkinek a segítséget, hogy egyáltalán eddig is eljutottam, OS-t felrakok, PC-AMIGA-t összekötök, WHDLoadot "telepítek" .. szóval az alapvető dolgok legalább már tiszták

Szia!
Azt gondoltam,hogy a whdload telepítése után teszed fel az általam küldött kickstartokat.Egyébként indítás után ezeket is hiányolta volna.
A memó gond:Az amineten találsz egy pár a500 chipmem hack-et.Az alaplapodnak revíziójának megfelelőt kell kiválasztani.
Amugy bocs a 020-as demóért,nem volt szándékos.