par hete elkezdodott nalam valami bug, hiba a "vidkartyaval"(?

, bar sztem nem az a baj) kapcsolatosan. Szoval tv nezes kozben (leginkabb fullscreen-nel!) vizszintesen "szetesik" a kep. Hogyis mondjam; szoval olyan efektus mint a fenytores, amikor pl a fenysugar belemegy a vizbe..... ize...nemtom ertheto-e.

Szoval a kep fele (mondjuk alul vagy felul) el van tolodva bizonyos mozgasoknal. Megfigyeltem mar lassu es gyors mozgasoknal is es leginkabb villogasoknal van ez...De ugy egeszeben zavaro. Eddig ilyet meg sosem tapasztaltam!
Overlay hibara gyanaxom de nemtudom mitol romolhatott el.

Az igaz, hogy kb egyidoben a jelenseggel valtottam dx8-rol dx9c-re egy jatek miatt... de azota mar visszaraktam a directx8 at es meg mindig csinalja. Probaltam videokartya cseret is es azzal is van eme jelenseg. Es pl akkor is csinalja ha egy ablakot huzok jobbra-balra az asztalon. Akkor is latszik, hogy megtorik a folytonossag pl az ablak oldalvonalanal es ilyen "tort" lesz...stb..
Most akkor miwan? Amugy a HL2 felrakasa utan 1-2 hettel jelentkezett eme problemam, addig meg sosem lattam ilyet!
Vsyncet bekapcsolom, kikapcsolom de nem szamit neki.
Orulnek valami help-nek.
szerk: nemtom fontos-e de probaltam frissitest is allitani (60-85Hz), tobb videokartya drivert is megneztem, de semmi.. nem javult meg. (gef2gts).
Szerkesztette: Desorder 2005. 06. 10. 13:04 -kor