HWSW Informatikai Kerekasztal: ZeneszHUB, mert szabad - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ZeneszHUB, mert szabad Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 16. 07:54

Idézet: Gui - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 8:44

Szerintem egy ilyen kis hub eseteben nem igazan tul jo a tobbszalu letoltes :(
A nagy hubokon meg ugyis mindegy bar ott nem is tartom be a szabalyokat. :)
Valahogy jobb szeretem a csaladias jellegu hubot ahol mindenki ismer mindenkit stb...

a többszálú letöltés addig nem lesz jó, amíg vmilyen hashing, vagy akármilyen fájl ellenörző dolgot be nem vezetnek!
attol, hogy a mérete ugyanakkora, még lehet különböző a fájl...
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#162 Felhasználó inaktív   Atapi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 16. 08:46

Idézet: charlie - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 8:54

a többszálú letöltés addig nem lesz jó, amíg vmilyen hashing, vagy akármilyen fájl ellenörző dolgot be nem vezetnek!
attol, hogy a mérete ugyanakkora, még lehet különböző a fájl...

zDC++ 0.401 <---- van benne hashing, és azt hiszem a strongDC-ben is van, de javitson ki valaki ha tévedek...

#163 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 08:50

Idézet: Atapi - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 9:46

zDC++ 0.401 <---- van benne hashing, és azt hiszem a strongDC-ben is van, de javitson ki valaki ha tévedek...

StrongDC-ben van minden  :D
k s

#164 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 12:27

Idézet: Atapi - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 9:46

Beillesztem inkább, klikkelni úgyse fogtok:

Idézet: FleetCommand - Dátum: DC++ topic

#165 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 16:36

Idézet: BigDil - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 21:45

A jelenlegi nextdc és társai féle többszálú letöltés továbbra sem secure megoldás.
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...50#entry1649205. Meg előtte levő oldalakon is volt szó róla.

Mik azok a nagyobb bugok? :confused:  :D

Hello

Én saját tapasztalatomat írtam, ezért nem nagyon érdekel, hogy mit írnak egyes fórumokon.
Persze ezek a mostani megoldások nem "hülyebiztos" -ak , de igenis használhatóak (nekem eddig 1db hibás img volt kb 3/4 év ndc után), ha meg valaki egy hibásan leszedett álományt oszt visza az nem hinném, hogy a kliens, sokkal inkább az illető hibája.
De mondjuk nem kötelező többszálú klienst használni, de akkor már szidni sem

#166 Felhasználó inaktív   Atapi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 17:57

Helo. Még mindig többszálas töltés...
Szoval valo igaz, hogy nem tudnak a hashes kliensek csak egész-fájl-hasht számolni, de igazábol ez ki a frászt érdekel???
Én zDC++-t használok, és a letöltött cuccok többségének tth-ja megegyezik letöltés után az eredeti forrás tth-jával, és ez nekem elég biztositék arra, hogy nem hibáz olyan sokat... amennyit meg hibáz, annyit nekem a sima dc is hibázott néha...és itt jön a képbe az, hogy a user saját maga felel a megosztásáért ---->
szart nem kell visszaosztani. Ennyi.

Bye

Szerkesztette: Atapi 2004. 06. 16. 18:08 -kor

#167 Felhasználó inaktív   Atapi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 18:27

Idézet: repattila - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 16:36

...nekem eddig 1db hibás img volt kb 3/4 év ndc után...

Még valami.
iso/bin/img/rar stb. többszálon valo töltése zDC-ben le is van tiltva, mert ezeket valoban soxor elrontja. De pl. filmeket tényleg hiba nélkül tölt (nekem még egyszer sem hibázott...). A hibázás esélye persze megvan, de az a többi kliensben is. Ez az én véleményem, nem muszály osztani, és lehet hogy nincs igazam.

Bye 

#168 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 18:32

Ezek a csillagok meg a [HUN] előtag együtt borzasztó áttekinthetetlenné teszik a main chat-et, ha ilyen nevű emberkék beszélnek. Nem lehetne az előtag nélkül a csillagozást, ha már nagyon muszáj?

Idézet: Atapi - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 18:57

[...] szart nem kell visszaosztani. Ennyi.

Na itt jönnek a problémák. :) Ha egyáltalán megosztja az illető amit letölt...

#169 Felhasználó inaktív   Gui 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 19:11

a csillag szerintem szokas kerdese hogy atlathato e vagy sem special nekem semmi gondom vele.
plussz megold egy két más kérdést is.

Az egyik a slot problemaja ha mondjuk keresek arra hogy egri csaladi video :D es kiad egy 5csillagos emeberket akkor neki allok szedegetni tole 10-20k val es nem kezdem el a tobbszalu letoltest mert 99% hogy le fog jonni. Magyarul igy csak egy slotot fogok hasznalni.(gondoljatok bele) Persze ehhez az kell hogy mindenki megfelelo csillagot hasznaljon.Mivel ez a Hub normális userekkel van tele többnyire :D szerintem ezzel nem is lesz gond.

Hash mas kliensek ... en kiprobaltam mindegyiket es a bcdcnel maradtam egyszalon :) .
Hash meg sohasem hasznaltam ki mert a csaladi videok ugye emberrol emberre terjednek es a kodolas eljarasanak bonyolultsaga miatt (mindig ki kell szamolni egy bitratet es ket kodolas persze divx ben soha nem lesz egyforma) ezert a fajlmeret nagyjabol hasznos info.Ha fajl neve tartalmaz nemi plusz infot is pl dmd (diamond) akkor nem lesz gaz hisz userrol userra vandorol.

a csillagok mennyisegerol: http://members.chello.hu/gulyasgy/ :)

Asszem ossze ken fogni es normalis cuccokat megosztani plusz foglalkozni az userekkel.
Es akkor szerintem nem lesz gaz. :D :think:
Hidegben is pöcre indulok (by Bikemag)

#170 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 20:39

Idézet: Atapi - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 19:27

Még valami.
iso/bin/img/rar stb. többszálon valo töltése zDC-ben le is van tiltva, mert ezeket valoban soxor elrontja. De pl. filmeket tényleg hiba nélkül tölt (nekem még egyszer sem hibázott...). A hibázás esélye persze megvan, de az a többi kliensben is. Ez az én véleményem, nem muszály osztani, és lehet hogy nincs igazam.

Bye

azért néz meg egy avit közelebröl is, kicsit hibatűrőbb mint egy rar vagy más adat.
aviba sokkal több hiba lehet mint mondjuk rarba (ahol 0-hoz közelít, persze lehet bele hewlyreállítási infókat rakni)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#171 Felhasználó inaktív   Atapi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 21:04

Idézet: Gui - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 19:11

a csillag szerintem szokas kerdese hogy atlathato e vagy sem special nekem semmi gondom vele.
plussz megold egy két más kérdést is.

Az egyik a slot problemaja...

Ez a csillagos dolog nem sokat fog változtatni szerintem a slotkérdésen. Lehet hogy azt az egy filmet amit ***************** embertöl töltesz csak töle fogod tölteni, de fogsz helyette azt hiszem tölteni mást a megmarado sávodon. igy összességében ugyanannyi slotot fogsz foglalni, mintha többszálon huznál...
Ha valami, akkor az a VISSZAOSZTÁS, ami megoldhatja a slotgondot...

Bye

#172 Felhasználó inaktív   Gui 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 09:07

Idézet: Atapi - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 22:04

Ez a csillagos dolog nem sokat fog változtatni szerintem a slotkérdésen. Lehet hogy azt az egy filmet amit ***************** embertöl töltesz csak töle fogod tölteni, de fogsz helyette azt hiszem tölteni mást a megmarado sávodon. igy összességében ugyanannyi slotot fogsz foglalni, mintha többszálon huznál...
Ha valami, akkor az a VISSZAOSZTÁS, ami megoldhatja a slotgondot...

Bye

akkor rosszul fogalmaztam :( Jótékony hatása van a slotok kérdésében is...
Hidegben is pöcre indulok (by Bikemag)

#173 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 18. 09:42

Jelentem megint lehalt a szerver.
Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP, AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 5000+ Black Edition + Zalman CNP9700 LED, 2x Kingmax DDR-2 800 2GB, 2x Gigabyte RX387512H-B Radeon HD 3870 512MB, LG L245WP, ViewSonic VX912, ViewSonic VX922, Toshiba 42C3001P, ADI AD1988 + Logitech Z-4, 2x Western Digital Raptor WD360ADFD 36GB RAID 0, Western Digital WD5000AAKS 500GB, NEC ND-4551A, Gigabyte 3DAurora, Cooler Master Real Power RS-700-ASAA-A1, Logitech diNovo Media Desktop Laser, Logitech G7

#174 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 18. 09:50

Mostmár megy.
Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP, AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 5000+ Black Edition + Zalman CNP9700 LED, 2x Kingmax DDR-2 800 2GB, 2x Gigabyte RX387512H-B Radeon HD 3870 512MB, LG L245WP, ViewSonic VX912, ViewSonic VX922, Toshiba 42C3001P, ADI AD1988 + Logitech Z-4, 2x Western Digital Raptor WD360ADFD 36GB RAID 0, Western Digital WD5000AAKS 500GB, NEC ND-4551A, Gigabyte 3DAurora, Cooler Master Real Power RS-700-ASAA-A1, Logitech diNovo Media Desktop Laser, Logitech G7

#175 Felhasználó inaktív   tenshin 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 06. 18. 16:40

ilyenek helyett igazán megemelhetnék a limitet 10Gvel. ;)

btw, egyelőre csak teszteltem, de MAC address cserénél ideiglenesen áll a forgalom mérés (éjszakánként cseréltem). van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

a HUB meg királyság. ;]

#176 Felhasználó inaktív   Atapi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 18. 16:52

Idézet: tenshin - Dátum: 2004. jún. 18., péntek - 16:40

btw, egyelőre csak teszteltem, de MAC address cserénél ideiglenesen áll a forgalom mérés (éjszakánként cseréltem). van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Helo.
Én is tapasztaltam a jelenséget,  hogy a mac-address klonozása meghülyiti a forgalomméröt. Azt hogy ez miért és hogyan van, nem tudom, de nem is érdekel.... A lényeg hogy sokat áll a számlálo :)

#177 Felhasználó inaktív   tenshin 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 06. 18. 16:58

lehet, hogy hülyeség, de elsőre arra gondoltam, hogy nem automatikusan kezdik újra a mérést, hanem vkinek át kell nyomnia és ezért késik (éjszaka átrakod másnap vmikortól méri). csak mert pl nálunk a netlimitet is kézzel rakják rá...  :rolleyes:

#178 Felhasználó inaktív   PatBate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 09:48

Idézet: Atapi - Dátum: 2004. jún. 18., péntek - 15:52

Helo.
Én is tapasztaltam a jelenséget,  hogy a mac-address klonozása meghülyiti a forgalomméröt. Azt hogy ez miért és hogyan van, nem tudom, de nem is érdekel.... A lényeg hogy sokat áll a számlálo :)

Ez egy régi trükk, régebben én is sokat csináltam. SMAC progival "átállítottam" a MAC adressemet, modemet újraregisztráltam és kb. 2 napra megállt a forgalomszámláló.  :D
- Nagymama! Miért olyan nagy az arcod?
- Mert Debiant használok!

#179 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 20. 17:37

Idézet: PatBate - Dátum: 2004. jún. 19., szombat - 10:48

Ez egy régi trükk, régebben én is sokat csináltam. SMAC progival "átállítottam" a MAC adressemet, modemet újraregisztráltam és kb. 2 napra megállt a forgalomszámláló.  :D

ej de rosszak vagytok :)
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#180 Felhasználó inaktív   PatBate 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 20. 21:15

Idézet: b0rZ - Dátum: 2004. jún. 20., vasárnap - 16:37

ej de rosszak vagytok :)

ÁFSZ-ben nem volt benne, hogy tilos. Tulajdonképpen olyan, mintha naponta hálókártyát cserélnék, ami ugyebár nem tilos.  :D
- Nagymama! Miért olyan nagy az arcod?
- Mert Debiant használok!

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »