ZeneszHUB, mert szabad
Elküldve: 2005. 04. 04. 11:26
Idézet: edk - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 12:23
egyre több okunk lesz hollandiába költözni
Elküldve: 2005. 04. 04. 12:19
persze azt a biztos forrást nem tudtam belőle kiszedni.
erre az egyik op mindenkit, de főleg engem megnyugtatott hogy a rendőrök nem foglalkoznak velünk. ( és bemásolt valami linket amit sajnos én elvesztettem de aztán hwsw fórumában ráakadtam a linken található irományra íme: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...30#entry2683028 )
akkor most hogy is van? ennyit változott a helyzet elseje óta óta?
én elfogadom a döntést és továbbra is csupa jókat mondhatok az opokról, de nehéz elhinni hogy ennyit változott a világ néhány nap alatt.
és látom most mát a hub oldala sem érhető el.
Elküldve: 2005. 04. 04. 12:24
Idézet: 24thmoment - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 13:19
persze azt a biztos forrást nem tudtam belőle kiszedni.
erre az egyik op mindenkit, de főleg engem megnyugtatott hogy a rendőrök nem foglalkoznak velünk. ( és bemásolt valami linket amit sajnos én elvesztettem de aztán hwsw fórumában ráakadtam a linken található irományra íme: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...30#entry2683028 )
akkor most hogy is van? ennyit változott a helyzet elseje óta óta?
én elfogadom a döntést és továbbra is csupa jókat mondhatok az opokról, de nehéz elhinni hogy ennyit változott a világ néhány nap alatt.
és látom most mát a hub oldala sem érhető el.
Tévedés. Miskolcon volt egy hub, ami állítólag chellóról futott, ezért voltak a yardok a miskolci chellónál ipket kérni.
Tudom kiről beszélsz, én is kifaggattam, és ez a lényege.
Nekünk ehhez semmi közünk nincs.
Elküldve: 2005. 04. 04. 12:27
valaki legalább próbálkozik valamivel, vagy ennyi maradt csak hogy: [10:51:20] <[HUN]b0rZ> bye
Mert ez így igen sokk szerű volt......... :confused:
Elküldve: 2005. 04. 04. 12:32
És sztem a forum maradhatna. Csak az eddigi dolgokat eltüntetni. Azér sztem mégis jobb ha tudjuk mivan a többiekkel! És nem fogom kibirni, ha a zeneszhubot végleg eltörlitek
Elküldve: 2005. 04. 04. 12:33
Sajna jellenleg ez van..
Bizunk benne, hogy nem ez a vég...
De addig is lehet, hogy nicket váltok a "Vigyorka" ma nem időszerű..
Mi lesz azokkal akik este hazaérnek jönnének és nincs hova...
Elküldve: 2005. 04. 04. 12:51
És ha többé nem találkozunk: Öröm volt veletek chatelni, tőletek tölteni, és öröm volt az is hogy tőlem töltöttetek! A HUB közrejátszott jó néhány dologban az életemben. Amikor még ifju DC-ző voltam, itt tanultam meg, rengeteg dolgot! Ti segítettetek rengeteg dologban nekem! Nélkületek nem lennék ott ahol most vagyok! Vagyis: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK! És soha nem felejtelek el titeket! Ti voltatok eddig a legjobb és legnagyobb közösség, amit eddigi életemben láttam. És büszke vagyok arra hogy tagja vagyok/voltam. Ha vki engem megkeresne: e-mail és msn: stonetm@chello.hu
megkérlek titeket, hogy amiről lehet tájékoztassatok! Köszönöm! és hát Minden jót mindenkinek! Császtok!
Ui: Azt azér meglehetne csinálni, hogy hétvégére bemegyünk a HUBra 0 megosztással, és megbeszéljük a dolgokat azokkal akikkel megszeretnénk. Sztem vannak akik nem tudtak megbeszélni vkivel vmit, és hát szeretnék! Sztem meg lehetne csinálni. Kiváncsi vok a dolgokra
Elküldve: 2005. 04. 04. 12:54
A Zenesz nem halt meg, de eddigi formajaban mar nem fogtok vele talalkozni.
Bar a velemenyek erosen megoszlanak arrol, hogy ez most illegalis-e vagy sem, ugy erzem senki nem akar maganak bajt (tobbek kozt en sem), ezert a kozosseg megorzese erdekeben kizarolag chat funkciokent lehet majd hasznalni a hubot, mivel ez 101% hogy teljesen legalis. (lasd chat.hu, trefort, etc..)
Ez egyelore csak elkepzeles, este bovebb info lesz.
Szerkesztette: b0rZ 2005. 04. 04. 12:56 -kor
Elküldve: 2005. 04. 04. 12:56
Idézet: b0rZ - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 13:54
A Zenesz nem halt meg, de eddigi formajaban mar nem fogtok vele talalkozni.
Bar a velemenyek erosen megoszlanak arrol, hogy ez most illegalis-e vagy sem, ugy erzem senki nem akar maganak bajt (tobbek kozt en sem), ezert a kozosseg megorzese erdekeben kizarolag chat funkciokent lehet majd hasznalni a hubot.
Ez egyelore csak elkepzeles _nem 100%_ , este bovebb info lesz.
Végre valami ésszerű lépés is van.
Nem értem a pánikot, de elfogadom. Csak ez a by, azt kakukk kicsit erős volt.
Elküldve: 2005. 04. 04. 13:07
Elküldve: 2005. 04. 04. 13:10
Idézet: b0rZ - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 11:54
mint a hub talán legállandóbb tagja (bot adatai alapján órában azt hiszem listavezető voltam) szeretném mondani, hogy kár lenne egy ilyen hubért. Biztos vagyok abban, hogy ha nem B0rZ értő keze alatt, akkor máshol fog üzemelni egy ilyen hub, tekintve hogy speciális dologról van szó: a chellós közösségről. Nem csak a letöltések és a korlátok kerülgetése, hanem a technikai segítségkérés és hasonló jótanácsok miatt is értékes volt.
Legalább chat-re jó lenne, és ha a Zenészhub nem fog visszaállni a normális kerékvágásba, akkor javaslom, hogy aki teheti futtasson odahaza saját hubot, és arra csatlakozgathatunk, csereberélhetünk. Én biztos fogok, és amit eddig megosztottam a Zenészhubon, azt mostantól is fogom.
Ma Magyarországon a magáncélú másolás legális. Szabad olyat csinálni, hogy egy klubban összejönnek emberek, és zenét és filmet másolnak (sajnos a programokkal más a helyzet!), tehát egy hubnak emiatt ne fájjon a feje.. persze bizonyos szempontból ez is csak egy vélemény, láttunk már olyat hogy valaki bajba került, noha jog szerint ártatlan.
Ami engem illet, hiszek az információ szabadságában, és abban, hogy a jog előbb-utóbb követni fogja az életet.
Elküldve: 2005. 04. 04. 13:14
Idézet: flugi - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 14:10
Hmm, en ugy tudom, hogy a LEtoltes (fel)legalis, de ha mar en megosztok valamit, ami masok szamara elerheto, az mar illegalis.
Elküldve: 2005. 04. 04. 13:14
Mindanyiótoknak köszönöm azt a rengeteg beszélgetést, nagy röhögéseket és minden lúúúzer jópofa hozzászólását!
Közel egy év után nehéz lesz megvállni töletek.
Javaslataim:
chatüzemű hub?
irc?
valami chat szoba?
HA valaki megcsinálja :
Juteszemb bs@ ..... tudjátok mit:
Elküldve: 2005. 04. 04. 13:16
Idézet: flugi - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 14:10
pontosan errol van szo, ebben az egy mondatban minden benne van.
Elküldve: 2005. 04. 04. 13:16
Ha meg ezt nem is nézik hanem csak simán viszik a gépet, akkor is max a "gagyi" üres server gépet viszik, egy olyat simán összedobunk ha azon mulik, a netet meg ugysem vihetik el (ami a drágábbik dolog hosszú távon). Ha meg a server uzemeltetoje attol fel hogy ennek kapcsán esetleg később nála is szétnéznek... akkor olyan valakinél kell lenni a servernek akinél semmi más nincs.
Vagy ha semmi sem megy koltozzunk egy már meglévő serverre
Szerkesztette: DaMaGepy 2005. 04. 04. 13:23 -kor
Elküldve: 2005. 04. 04. 13:17
Idézet: zooleeka - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 14:14
meglesz, csak legyen vege a munkaidonek.
Elküldve: 2005. 04. 04. 13:23
Idézet: edk - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 12:14
Ha Józsika átmegy Balázskához, és egy üres cédére lemásolja a Majom és Sztárbarátaim Mulatósalbumot, az jogszerű. Ez a magáncélú másolás. Ha valaki a hubról pénzért osztogatja a letöltött anyagokat, vagy hamis cédét gyárt belőle, azt büntessék meg, mert az meg nem magáncélú másolás.
Hosszú távon az információ szabadsága fog győzni. Hogyhogy nem érez senki lelkiismeretfurdallást akkor, amikor egy jó zenét megoszt vagy letölt? Lehet hogy nem bűn?
Elküldve: 2005. 04. 04. 13:26
Idézet: flugi - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 12:23
Hosszú távon az információ szabadsága fog győzni. Hogyhogy nem érez senki lelkiismeretfurdallást akkor, amikor egy jó zenét megoszt vagy letölt? Lehet hogy nem bűn?
Sajnos a jogvédők abbol indulnak ki, hogy aki másol, letölt cuccot, az 100%, hogy ha ezt nem tehette volna meg akkor megvette volna. Na ez a hülyeség. Ezek szerint én már több milliót költöttem volna ilyesmire ha nem lenne net?

Súgó
A téma zárva.