HWSW Informatikai Kerekasztal: ZeneszHUB, mert szabad - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ZeneszHUB, mert szabad Értékeld a témát: -----

#2341 Felhasználó inaktív   raptor30 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 04. 15:28

Ja 1vmit még elfelejtettem.
Bukni pedig a legtöbb esetben csak ugy lehet,ha vki felnyom vkit.
Különben tele lennének a börtönök rengeteg internetfelhasználóval,ha a rendörség csak ugy IP alapján menne ki 1 csomó helyre.
De erre se kapacitás,se géppark......stb,semmi nem áll a rendelkezésükre.
Gondoljatok bele  5-6000fös hubnál,ennyi embert kellene elővenni,és ez csak 1 hub lenne.ÉS MENNYI VAN MÉG :cool:
Addig Semmi sincs veszve amig nincs a föld alatt

#2342 Felhasználó inaktív   ( '_' )_-_LECSO_-_( '_' ) 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 04. 15:31

Amíg b0rZ által létrehozott chat nem üzemel itt van egy még kezdetleges kis "házi készítésű" HUB. Csak ma megy mert készítés alatt ál meg ez nem a ZeneszHUB. És csak addig fog menni amíg meg nem lesz a chat.
Pls. csak chat-re használjátok egy mezei gépről fut (ZeneszHUB-on megismert bot válaszok élnek)
Remélem minél hamarabb beindul a hub ha nem is a régi de a chat ZeneszHUB.

Címe:  lecsohub.myip.hu
              lecsohub.myip.hu:411

Ui: Remélem nem kell sokáig várni még.

#2343 Felhasználó inaktív   raptor30 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 15:31

Ja még annyit akartam kérni-és ezzel 1enlöre be is felyeztem 1 darabig-,hogyha változás van a HUB-al kapcsolatban akkor dobjon legyenszives vki 1 mailt a raptorland@freemail.hu-ra.
Naon hálás lennék érte.
Elöre is thx.
Szia mkinek,és kitartás :smoker:

#2344 Felhasználó inaktív   raptor30 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 15:38

Bocsi de ez még idevágó dolog,most olvastam:
"A dc hubokon nehezebb fogást találni, mert szinte az összesnek a szabályzatában ott van, hogy a hub csak chat céljából üzemel, minden egyéb tevékenység csak saját felelősségre történhet. Max ott lehet megfogni őket, hogy meg kell osztani cuccot, de ez is kivédhető a hub részéről. Szóval csak igen hosszú pereskedéssel lehetne őket bezáratni, már ha egyáltalán sikerülne...
A mátrixnál a fizetős ftp volt a bűnös, ahogy mindig is emlegetik, hogy nem a sima usert akarják elkapni aki nézi a filmeket, hanem azt aki pénzért árulja. És itt a hangsúly a fizetésen van...
"

Tényleg ennyi 1enlöre a szövegelésemből ;)

#2345 Felhasználó inaktív   Aninomus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 15:43

Idézet: raptor30 - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 16:38

Bocsi de ez még idevágó dolog,most olvastam:
"A dc hubokon nehezebb fogást találni, mert szinte az összesnek a szabályzatában ott van, hogy a hub csak chat céljából üzemel, minden egyéb tevékenység csak saját felelősségre történhet. Max ott lehet megfogni őket, hogy meg kell osztani cuccot, de ez is kivédhető a hub részéről. Szóval csak igen hosszú pereskedéssel lehetne őket bezáratni, már ha egyáltalán sikerülne...
A mátrixnál a fizetős ftp volt a bűnös, ahogy mindig is emlegetik, hogy nem a sima usert akarják elkapni aki nézi a filmeket, hanem azt aki pénzért árulja. És itt a hangsúly a fizetésen van...
"

Tényleg ennyi 1enlöre a szövegelésemből ;)

Nézd, sok olyan dolog van, aminek kifejezetten előnyös ha a föld alatt van, vagyis ez a szlogen nem jó :D

#2346 Felhasználó inaktív   muvifaktor 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 04. 16:06

Na jó, akkor én most várni fogok estig.
Az eddigieket azért köszönöm, abban pedig sokakkal egyetértek, hogy a társaság volt a lényeg. A leendő pozitív fejlemények reményében bizakodva nézek a jövő elé (vazz, de hülye mondat), úgyhogy hajrá...! :)

#2347 Felhasználó inaktív   Proky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 04. 17:00

Jó volt ez a HUB, kár érte.....

#2348 Felhasználó inaktív   ( '_' )_-_LECSO_-_( '_' ) 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 17:03

:kakukk:  :kakukk: Várunk  :kakukk:  :kakukk:
de olyan lassan telik az idő

#2349 Felhasználó inaktív   ekanS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 17:10

Sziasztok!
Épp sikerult belecsoppennem a végjátékba....
Vettem ma egy 200as sata vinyot, hogy elférjen a serd, meg a down...
élveztem a hubradiot. a csetet, akkor is amikor csak olvastam.
egy hónap veletek, kár lenne a brigádért

HAJRÁ bOrZ!
Hajrá Zenész!

#2350 Felhasználó inaktív   macsogabe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 17:53

hat meg az en kemeny szivemet is meginditjatok itt a vegen vazz,

jo ezt latni, hogy mindenkibol kijon az , amit csak sejtettunk,

szoval nyugodjatok meg, valamilyen formaban rebootolunk,

egyenlore a biztonsagra torekedunk,

rapi neked uzenem, az hogy regen dumaltunk nem rajtam mulott,

te voltal lusta diszno felnezni a hubra :)

dzsizusz neked is udv, megtalaljuk egymast, infot kapsz majd te is .

es ne feledjetek Zenesz forever, ugyhogy nem kell fosni  ;)

Gabe

Szerkesztette: macsogabe 2005. 04. 04. 17:54 -kor

#2351 Felhasználó inaktív   endyxx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 17:54

Skacok,
véleményem, az nincs, mert:

az a véleményem, hogy a saját bőrét, (és érdek nélkül!) mindenki maga viszi a vásárra.
de xerettem veletek lenni, sok jó arcot ismertem meg, és
brühühühü, ha nem talizunk többet.

szega all júzer, ne legyetek kishitűek.

ahogy a nagy fehér főnök, a fekete sas mondaná:

pihi, szuszi

bye

Kép
endyxx

#2352 Felhasználó inaktív   CSanal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 17:58

du 2-kor kaptam részhíreket, nem értettem, paráztam, reménykedtem. Hazaértem este 6-kor, és jött a döbbenet. Mintha a szívem szakadt volna le B0rZ üzenetétől, a sírás fojtogat most is. Engem nem a letöltés izgatott, aki ismer tudja miért, engem a frissen megszerzett új BARÁTI kör lehetséges elvesztése rázott meg, valamint a tehetelen düh, hogy a mai magyar jogrendben már megint félni kell...
B0rZ! Minden tiszteletem a tiéd, valamint a döntés joga is a te kezedben van, de ez az egész olyan hirtelen történt, és olyan emészthetetlen számomra, mintha a szerettem halálhírét hallottam volna. Nem tudom elhinni, feldolgozni. Sokk. azóta 400-as pulzussal olvastam a topic-ot, és a végére jött néhány jó hír is, bár most még nem igazán tudok örülni, annyira megrázott a dolog. Ha bármiben tudok segíteni, Pety tudja, hogy találjatok meg. Kis pont vagyok, de a barátaimért, Értetek Bármit!

Őszinte döbbenettel : (VIP)CSanal

#2353 Felhasználó inaktív   24thmoment 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 18:05

Idézet: CSanal - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 18:58

du 2-kor kaptam részhíreket, nem értettem, paráztam, reménykedtem. Hazaértem este 6-kor, és jött a döbbenet. Mintha a szívem szakadt volna le B0rZ üzenetétől, a sírás fojtogat most is. Engem nem a letöltés izgatott, aki ismer tudja miért, engem a frissen megszerzett új BARÁTI kör lehetséges elvesztése rázott meg, valamint a tehetelen düh, hogy a mai magyar jogrendben már megint félni kell...
B0rZ! Minden tiszteletem a tiéd, valamint a döntés joga is a te kezedben van, de ez az egész olyan hirtelen történt, és olyan emészthetetlen számomra, mintha a szerettem halálhírét hallottam volna. Nem tudom elhinni, feldolgozni. Sokk. azóta 400-as pulzussal olvastam a topic-ot, és a végére jött néhány jó hír is, bár most még nem igazán tudok örülni, annyira megrázott a dolog. Ha bármiben tudok segíteni, Pety tudja, hogy találjatok meg. Kis pont vagyok, de a barátaimért, Értetek Bármit!

Őszinte döbbenettel : (VIP)CSanal

gyere csanal sírjunk együtt: lecsohub.myip.hu:411

#2354 Felhasználó inaktív   zsola2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 18:05

Szevasztok hej!

:blink: valahoyg így néztem, mikor kaptam a hírt... :(

Nos, én nem sokat chateltem, ha a gép előtt ülök, sajnos más dolgom, van, és ebből kifolyólag, ha tehetem, nem ülök ott, na de mind1. :)
Én is a négy csillagom ellenére igyekeztem minél többet online lenni 0-24-ben, és adni, meg kapni minél többet.
Jó volt látni azt a 80-100 GB nyi le, illetve fel (főleg fel) töltött adatmennyiséget.

Szal, hajrá skacok, majd csekkolom én is jól mindig az emaileket! :)
(nekem kedvenc HUB volt, sőt, ez volt az egyetlen HUB, amiről töltttem... :) )
És én is türelemmel várok... 
Zs.

#2355 Felhasználó inaktív   Bourne 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 04. 18:14

Én még mindig le vagyok döbbenve....még most is .... nem tudok mit írni..... majd talán később... :banghead:

#2356 Felhasználó inaktív   schanita 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 04. 18:17

Sziasztok!

Nagyon meglepett a hír.
Igaz hogy én nagyon keveset voltam szem előtt a hubon, de azért gyakorlatilag nonstop "lógtam" rajtatok :)

Szóval nagyon szeretném ha lenne valami megoldás. Bármiben tudok segíteni, csak szóljatok.
Ha pedig anyagi gondok is vannak, sztem arra is találunk megoldást.

Sokkal nagyobb hubok annak, amik gond nélkül üzemelnek (pl Matrix is újra él), találjunk ki mi is valamit!

Mégegyszer: ha bármiben segíthetek, ne kíméljetek!

Üdv  Schanita (aki mint tudjátok hzsolt :)

#2357 Felhasználó inaktív   Gizmoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 18:17

Huu ez a mai nap...  :(
Szomoru volt mikor hazajöttem és bekapcsoltam monitort...  :(
Egy Drámával álltam szembe...  :eek:
Remélem megoldás születöbe van és honap már megy minden...  :rolleyes:
Sok sikert ezt a közösséget nem akarom elveszteni...  :(  ;)  :D
Csáó Gizmo
Üdvicsek Gizmo

Asus P5B Core2Duo 6330 [húzatva 2.3Ghz] Samsung 3Gb DDR2 800 Ram [húzatva] Sapphire HD4850 1024MB GDDR3 PCTV PRO Tvkártya Samsung 120Gb + Samsung 320Gb SATA II 16Mb Monitor : MAG 786PF , Sony G420 , Router : Edimax  BR-6574N Wireless Router     Nekem megfelel :)

#2358 Felhasználó inaktív   forgi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 18:21

Sziasztok !

Február elején kötötték be hozzám a Chello-t, és akkor ismerkedtem meg a DC világával. Nem ismertem a HUB és a DC-zés szabályait, és leírtam, hogy láma vagyok a kérdéshez. Pár pillanat múlva, CSanal, Repattila, és jó néhány mások (elnézést attól, akit kihagytam) rögtön írták segítő hozzászólásaikat, hogy segítsenek nekem. Ezt a segítőkészséget késöbb is tapasztaltam a Zenészek közt, ismeretlen emberek ismeretlen embernek rengeteg újat adtak teljesen önkéntesen.

Ezt a Zenész létet szeretném most megköszönni mindegyikőtöknek, elsőként Borznak, majd minden Opnak, és Rádiósnak, minden más közreműködönek, és a többi Hublakónak.

Remélem nem szűnik meg a közösség, és tovább fog működni a késöbbiekben is valamilyen formában.
Van két út. Az egyik tele bizonytalansággal, kétséggel. A másik? Azt nem ismerem.

#2359 Felhasználó inaktív   CSanal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 18:23

Gyerekek, akinek van kedve az eseményeket ventrin megbeszélni, annak: Ventrilo telepítő, plusz leírás

este 9-től valszeg jövök én is.

UFF

#2360 Felhasználó inaktív   Gizmoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 04. 18:40

Idézet: forgi - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 19:21

Sziasztok !

Február elején kötötték be hozzám a Chello-t, és akkor ismerkedtem meg a DC világával. Nem ismertem a HUB és a DC-zés szabályait, és leírtam, hogy láma vagyok a kérdéshez. Pár pillanat múlva, CSanal, Repattila, és jó néhány mások (elnézést attól, akit kihagytam) rögtön írták segítő hozzászólásaikat, hogy segítsenek nekem. Ezt a segítőkészséget késöbb is tapasztaltam a Zenészek közt, ismeretlen emberek ismeretlen embernek rengeteg újat adtak teljesen önkéntesen.

Ezt a Zenész létet szeretném most megköszönni mindegyikőtöknek, elsőként Borznak, majd minden Opnak, és Rádiósnak, minden más közreműködönek, és a többi Hublakónak.

Remélem nem szűnik meg a közösség, és tovább fog működni a késöbbiekben is valamilyen formában.  

nekem is  :D  De nem sokat élveztem ebböl a hubbol mert vége... egy kis pihi...  :rolleyes:  :mad:
Üdvicsek Gizmo

Asus P5B Core2Duo 6330 [húzatva 2.3Ghz] Samsung 3Gb DDR2 800 Ram [húzatva] Sapphire HD4850 1024MB GDDR3 PCTV PRO Tvkártya Samsung 120Gb + Samsung 320Gb SATA II 16Mb Monitor : MAG 786PF , Sony G420 , Router : Edimax  BR-6574N Wireless Router     Nekem megfelel :)

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.