HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#1161 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 13. 18:19

Idézet: gene - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 14:59

bár, már régen használtam ezt a progit... :think: Nekem az sp2es illesztővel, a gyári driver nélkül, felismeri a progi a telot BTn keresztül. Ha felrakom a gyári drivert, akkor már nem  :(  :(

Köszi szépen! A program updatelése megoldotta a gondot (legalábbis a soros kapcsaolatnál) a BT (a BT adapterhez kapott driverrel próbáltam) az nem müxik így sem. De ki fogom próbálni azért.  :respect:

Szerkesztette: Dess 2005. 11. 13. 18:27 -kor

Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1162 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 18:35

Fuggetlenul lehet valahol kapni ezt a telot meg jo aron????
Pannonos kartya menne bele, de nem hiszem, hogy PGSM-nel kaphato meg ez a keszulek.

#1163 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 21:15

Idézet: foxyr - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 19:35

Fuggetlenul lehet valahol kapni ezt a telot meg jo aron????
Pannonos kartya menne bele, de nem hiszem, hogy PGSM-nel kaphato meg ez a keszulek.

A Pólusban levő Photo Hallban és MM-ben még láttam nem olyan régen... Szerintem ilyen helyeken keresd!
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1164 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 10:39

Ha szarul reagál a joystick a mozgatásra azt garanciálisan cserélik?
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#1165 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 11:25

Szerintem ki kell nekik. :think:

#1166 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 12:15

T-Mobilos K700-asom volt eddig.
Kikapcsolt állapotban nem ébresztett, csak lejátszotta a "T" animációját.
Emiatt többször is visszavittem, végül betelt a garjegy. :)
Visszavásároltálták, azóta MDA3-asom van.
Pedig a K700-as is jó kis telefon volt.  :respect:

#1167 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 21:53

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy nagyon jó boltot csináltál az MDA-val, mármint nem abszolut, hanem relatív, árarányos értelemben. Nekem a családban mindkettő van (a K700i kártyafüggetlen, tehát ez a bug nincs benne), és hát az MDA bőven el van látva problémákkal, a telcsiprogram kifagy néha, egyébként főleg, ha a K700I hívja, a hangtárcsázó proggi gyakorlatilag nem működik, pedig headsetről, vezetésnél tudna jól jönni, stb.

Szerkesztette: Hülyesamu 2005. 12. 10. 21:54 -kor

#1168 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 01:29

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 21:53

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy nagyon jó boltot csináltál az MDA-val, mármint nem abszolut, hanem relatív, árarányos értelemben. Nekem a családban mindkettő van (a K700i kártyafüggetlen, tehát ez a bug nincs benne), és hát az MDA bőven el van látva problémákkal, a telcsiprogram kifagy néha, egyébként főleg, ha a K700I hívja, a hangtárcsázó proggi gyakorlatilag nem működik, pedig headsetről, vezetésnél tudna jól jönni, stb.

Eddig is volt PDA-m, tehát nem sokat gondolkodtam, hogy összevonjam-e a telefonnal.
A K700-asn nagyon jó darab volt, de már nem árulja a t-mobile.
Valóban lefagyott már 1-2-szer kimenő híváskor, de eddig még túléltem.
Autóban BT headset-et használok, hívást fogadok, de lehetőleg nem kezdeményezek. Hangvezérlést soha nem használtam, nem most fogom elkezdeni.

#1169 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 07:23

:offtopic:
Én is pont ugyanez, említett okok miatt én sem most fogom elkezdeni a hangvezérlést :)

#1170 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 14:58

Sziasztok!

Venni szeretnék egy ilyen telót, használtan.

A hírdetési topicom: https://forum.hwsw.h...howtopic=101649

Köszi!
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#1171 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 08:51

gyerekek, a privát telóm egy K700i, T-Mobile-os, imádom.

viszont az új cég ahol dolgozom, Pannon-os.

nincs más, néznem kell egy használható telefont, és igazából nem nagyon jönnek be a Nokiák.

azon filózom, hogy meglévő k700-amat kéne szépen kifüggetleníteni.

tud nekem segíteni ebben vki ? :think:

A NOK 3230 lenne még esélyes valamire Pannon-nál, de az már sztem nem fér bele a céges keretbe, mint ahogy a számlás K700i sem ..
Om mani peme hung.

#1172 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 09:29

Idézet: Eperkutyus - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 8:51

A NOK 3230 lenne még esélyes valamire Pannon-nál, de az már sztem nem fér bele a céges keretbe, mint ahogy a számlás K700i sem ..

Nekem nagyon jó volt, hogy a család nagy része SE telefonokat használt, így bárkinél is voltam, tudtam tölteni a telefont. Persze ha nokiák is vannak nálatok bőven, akkor ez sem gond...

Én a nokiában a 6110-es után csalódtam, és azóta sem tudott olyan telefont felmutatni az a cég, amire azt mondtam volna, hogy kívül-belül tetszik.

A függetlenítés pedig rossz dolog, nem szabad olyat csinálni, nem is tudom, miért van ilyen hirdetésekkel tele az összes netes mobil apróhirdető felület.  :rolleyes:

#1173 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 12:36

nokiás az egész cég.

úttörő leszek :Đ

hmm ha illegális, akkor megkeresem azokat az apróhirdetőket, és szólok nekik, hogy ne fügetlenítsenek, mert nem szabad ejnyebejnye ! :rolleyes:

Szerkesztette: Eperkutyus 2005. 12. 12. 12:36 -kor

Om mani peme hung.

#1174 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 12:43

Nem illegális a függetlenítés szerintem.
A vodafone szerződésben asszem benne is van, hogy a szerződés lejárta után lehet kérni a függetlenítést (persze valami irreális összegért 20k asszem :D )

#1175 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 13:01

Idézet: Karesz - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 12:43

Nem illegális a függetlenítés szerintem.
A vodafone szerződésben asszem benne is van, hogy a szerződés lejárta után lehet kérni a függetlenítést (persze valami irreális összegért 20k asszem :D )

Természetes, hogy nem legális a telefon szoftverének a megváltoztatása, egyrészt  mert ezzel egy jogvédett terméket (a szoftvert) módosítasz, másrészt pedig mert ezzel lehetővé teszed, hogy a szolgáltatóhoz kötött és ezért kedvezményesen megvásárolt telefon más hálózatba kerülhessen. De...

Én pl. a garancia lejárta után függetlenítettem a telefonom. Ezt ugyan megtette volna a szolgáltató is legálisan, de horror áron. Miért is kellene ilyen árat fizetnem, hogy a saját tulajdonomat úgy használjam, ahogy akarom?  :think: Azóta is ugyanazzal a szolgáltatóval használom, de most már bele tudok tenni más kártyát is, ha szükségem van rá.

A K700-asomat szintén függetlenítettem volna a garancia lejártával, mert igencsak piszkos húzás a t-mobile-tól, hogy a telefonnak két gombját is átprogramozzák, hogy fixen hozzájuk tárcsázzon, ráadásul ebből az egyiket minden hívás befejezésekor megnyomhatja az ember véletlen.  :reklamacio:

#1176 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 13:46

en egyszer fuggetlenitettem ki a telefonomat, nokia 3330, es kb ra 1-2 honapra be is szart...
mindig beszelgetes kozben kikapcsolt, ha nem hivtak akkor 1 hetig is birta...

aztan meguntam es vettem inkabb 1 masikat
es most mikor vettem a k700i -t, akkor a kartyafuggetlen jobban megerte mint a vodafone -s es azota semmi bajom a telefonommal, soha nem fagyott meg le - pedig raktam ra par prg-t es mp3at is, de semmi
kopp kopp kopp

vszont baratnom Pannonos telefonja mar most van masodszor a szervizben, mert elmegy a terereje es az uj szoftverfrissites utantol nem lehetett vele fotozni! o kicsit megszivta, pedig 30e volt a Motorolla teloja... es sziv vele

sztem minden 1es ilyen beleturkalas amit a buzi szolgaltatok csinalnak karositja a telefonokat!
barmikor vennek ezutan uj telefont csak fuggetlent!!!
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#1177 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 13:59

Idézet: KekszNET - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 13:46

sztem minden 1es ilyen beleturkalas amit a buzi szolgaltatok csinalnak karositja a telefonokat!

komolyan azt gondolod, h a "buzi szolgáltatók" alkalmazottai valamilyen SDK-val maguk fejlesztik a módosított szoftvereket?!  :eek:

természetesen nem, ők csak megrendelnek pár egyszerű módosítást a gyártótól - így sajnos a "buzi Sony/Ericsson" sara, h még ezt is képtelenek jól megvalósítani...  :( 

#1178 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 14:08

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 12:01

A K700-asomat szintén függetlenítettem volna a garancia lejártával, mert igencsak piszkos húzás a t-mobile-tól, hogy a telefonnak két gombját is átprogramozzák, hogy fixen hozzájuk tárcsázzon, ráadásul ebből az egyiket minden hívás befejezésekor megnyomhatja az ember véletlen.  :reklamacio:

az új K700-akon új a szoftver, a jobbfelső t-zones gomb egy megnyomásra meg se moccintja a telefont :respect: , hosszan kell nyomni, hogy rávigyen a tézónszra. Ez ügyes húzás tőlük.

Az alapelv, hogy két gyári gyorsmenü gombot lefoglalunk, viszont tényleg  :boa:
Om mani peme hung.

#1179 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 14:23

Idézet: Degeczi - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 13:59

komolyan azt gondolod, h a "buzi szolgáltatók" alkalmazottai valamilyen SDK-val maguk fejlesztik a módosított szoftvereket?!  :eek:

természetesen nem, ők csak megrendelnek pár egyszerű módosítást a gyártótól - így sajnos a "buzi Sony/Ericsson" sara, h még ezt is képtelenek jól megvalósítani...  :(

Nem a "tboly" készíti a szoftot, viszont utólag rendeli meg a módosítást, és borítékolom, hogy tizedannyit nem tesztelik.

Nem véletlen, hogy az én telefonom hibája is egyértelműen a módosított software-hez volt köthető. A szervíz pedig hiába frissített benne szoftvert, hiába "kusztomizált", csak annyi változott, hogy hiba még gyakoribbá vált. :reklamacio:

#1180 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 15:06

ez rendben - de mégis kinek a kötelessége lenne egy tisztességes munkavégzés?
majd miután hibára derült fény (ami még rendben lenne), a gyors javítás?

tehet egy szivességet a SE, elképesztő színvonalra képesek a szoftvereseik...

nem csak kusztomizálás jelleggel: pl az Outlookal való szinkronizálás nyilván atomreaktorvezérlés bonyolultságú feladatát sem tudták jól megoldani, és ez úgy tudom minden példányra igaz, nem csak brandeltekre

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.