48-ert?
Nos, en kaptam kb. 3 hete egy levelet a bp.-i kozpontjuktol, hogy vehetek olcsobban - a brutto listaarhoz kepest - ujabb keszuleket, amennyiben maradok ujabb KETTO (2) evig elofizetokent rabszolga a Voda-nal!
Mellekesen: HAT (6) tipus volt felsorolva, a legolcsobb telo volt kb. 10 eFt, a legdragabb kb 80 eFt!
Erre kb. EGY (1) het mulva ujabb level, ahol mar 70 (nem eliras! HETVEN) Ft-ert volt egy ketyere (fejbol: T610 vagy T630), de ekkor mar venni kellett volna egy masik elofizetest is (tarskartya vagy mi a f@lab)...
No, ekkor maradtam a SE K700i tipusnal brutto 30 eFt-os elofizetoi ar mellett + 2 ev rabszolgasag!
Ez van!
Nehany emberket +kerdeztem (Szegeden - is - vannak normalis e.palantak), s amint lesz kabelem, mutatnak nehany trukkot (igaz, sajat keszulekem terhere, csak tunne mar el a Voda goreny felulete..., tobbek kozott)
Egyebkent nem tudom mikor jon el az kor Mo.-on, hogy a vasarlot EMBERNEK nezik a penzeert?
A dolog ott tart, hogy "kegyeskednek" kiszolgalni a sorbaallo, "buta", "lenezett" kuncsaftot, s "megszabjak" a lehetosegeit -> pl.: Vodafone lekorlatozott felulet!
Olvastam korabban mashol, hogy pl. Ausztriaban (videkiesen: Becs, Wien, Vindobona <- ez utobbi latin) 1 (!) euro kifizetese utan (max. 5 perc papirtologatassal megtoldva, s kozben egy kaveval is megkinalnak), viheted a kivalasztott mobilt, s orulnek vasarlasodnak: az ajtoig kisernek...
Lehet, hogy OTT, VERSENY van?
Allitolag ez mar az Europai Unio! Vagy megsem?
Vagy a Vodafone (valami vilagceg?) - MEG MINDIG - kulonbseget tesz a tagorszagok kozott, a belepes datuma alapjan?
Ebben persze van nemi irodalmi tulzas, de majd' igy van!
wasa