HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#881 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 25. 11:23

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 12:19

Jaja hát nekem is olyan 20 kbyte/secel megy szóval ez normáliiiis :eek: hát ez így nekem nem tetszik. Az USB-s adatkábel az gyorsabb lenne. Várom azoknak a véleményét aki már próbálta mindkettőt.

Teljesen normális. Kábelről sajnos nem tudok nyilatkozni.

#882 Felhasználó inaktív   mini16 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 26. 11:12

Jó napot!/Sziasztok!

Van egy kis problémám,remélem tudtok/tudnak segíteni!
Vettünk egy usb cabel DCU-11-et,és igaz,hogy képet tudunk a gépről a telefonra tölteni,de fordítva nem működik. :confused:
Előre is köszönöm a segítséget!!

#883 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 13:58

Milyen sofware vel használod milyen op rendszer alatt????

#884 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 19:23

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 12:16

Igen ez normális mivel az XP magától tudja a bluetoothot kezelni a 98 meg csak ha megerőszakolod egy software rel. Amúgy az XP is használ com portokat a bluetooth hoz ráadásul annyit amennyit engedsz neki.

ja, közben rájöttem én is, hogy kár win98-cal erőlködni. Iszonyat szar 98-as illesztők vannak csak BT-hez. Az enyém is olyan kb. 10! percig települt de az is hol sikerült hol nem, meg bekavart itt is ott is úgy hogy leszedtem az egészet a fenébe és inkább felraktam a fiam xp-s gépére. Mondanom se kell, kettőt pislogtam aztán már fent is volt a cucc. 

#885 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 14:05

Hát igen ez a 98 as bluetooth dolog engem is megsszívatott de rendesen. Bnőm kapott karácsonyra egy motorola V550 et. És késöbb vett hozzá egy USB-s BT-t megkért hogy telepítsem fel neki. Magát a BT-t  még csak-csak sikerült, de a teló softwaret istennek sem tudtam a BT számára elfogadtatni. Íg hát azóta is a notimon töltjük fel rá a cuccokat. De nem sokáig mert a jövő 7en vesz új cuccokat a gépbe aztán azon is XP lesz.

Szerkesztette: Robi19 2005. 06. 28. 14:07 -kor

#886 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 14:09

Figyi nektek általában meddig bírja a telefon? Most a normális nem extrém használatra értettem. Halottam arról hogy lehet hozzá kapni nagyobb akksit az milyen?? Gyári? Utángyártott? Mekkora a kapacitás? Hol lehet ilyent venni? Mennyivel fog többet bírni vele a teló???

#887 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 14:33

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 15:09

Figyi nektek általában meddig bírja a telefon? Most a normális nem extrém használatra értettem. Halottam arról hogy lehet hozzá kapni nagyobb akksit az milyen?? Gyári? Utángyártott? Mekkora a kapacitás? Hol lehet ilyent venni? Mennyivel fog többet bírni vele a teló???

_ITT_ lehet kapni utángyártott nagyobb aksit, kb aez eredeti áráért. A fogyasztást nehéz megmondani, mert nagyon használatfüggő, ha sokat megy a telefon (akár beszédre, akár csak használgatom), akkor előfordul hogy egy nap alatt is lemerül, de van, hogy majd' egy hétig megy.

#888 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 16:21

Utángyártott :think:  hát nem is tom. Ez nem rontja el a telót?? 3,5k nem igazán vágna földhöz ha jóval többet bírna ez a szutyok. Meghát nem tom mennyire tartósak ezek az utángyártott akksik. Várom a véleményt ezzel kapcsolatban.

#889 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 16:33

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 17:21

Utángyártott :think:  hát nem is tom. Ez nem rontja el a telót?? 3,5k nem igazán vágna földhöz ha jóval többet bírna ez a szutyok. Meghát nem tom mennyire tartósak ezek az utángyártott akksik. Várom a véleményt ezzel kapcsolatban.

Én a nokia 6110-hez és a siemenseimhez használtam utángyártott aksikat.
Minddel meg voltam elégedve, nagyobb kapacításúak voltak a gyárinál, és ez érezhető is volt rajtuk.
Nem tudok semmi olyan okról, ami miatt ne merném használni az utángyártottat.

#890 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 21:14

Nekem anno siemens m35i hez volt utángyártott valami koracell. Fél évig tényleg full jól ment sokkal többet ment mint a gyári Nimh. Dehát fél év után az addig 4-5 napos idő lecsökkent 2 re.Szóval így fokozatosan a 7 hónap kürül csökkentt a készenléti idő. Én csak ezért félek :( Jah a másik meg haveromnak egy panasonic gd 90 est tett tönkre egy utángyártott akksi.

#891 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 28. 21:22

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 15:09

Aktív játék, bluetooth csetelés, WAPozás mellett reggel le a töltőről, este fel. Kevés használattal 4-5 nap. Utángyártott kasikkal tényleg érdems vigyázni. Én mutternak rendeltem az elfáradt gyári helyett karácsonykor, már problémázgat ismét.

Szerkesztette: Digitel 2005. 06. 28. 21:25 -kor

#892 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 00:03

Hát ez azért vicc az ok hogy a wap szívja az akksit mint állat de az azért elég érdekes hogy ha rádiót hallgatok vele akkor is kb 2-2,5* jobban cummantja az energit. Neám már hogy egy rádió ennyit eszik hisz más nem is megy benne mert a kijelző is kikapcsol ha leminimalizálom. Meg amúgy is minek ennyi "feature" ha meg megfelelő akksit nem bírnak hozzá gyártani.

#893 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 29. 07:45

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. jún. 29., szerda - 1:03

Hát ez azért vicc az ok hogy a wap szívja az akksit mint állat de az azért elég érdekes hogy ha rádiót hallgatok vele akkor is kb 2-2,5* jobban cummantja az energit. Neám már hogy egy rádió ennyit eszik hisz más nem is megy benne mert a kijelző is kikapcsol ha leminimalizálom. Meg amúgy is minek ennyi "feature" ha meg megfelelő akksit nem bírnak hozzá gyártani.

Korábban egy Palm-ot használtam PDA-nak, annak a rendelkezésre állása átlagoas használat mellett akár két hét is volt, de nagyon ritkán sikerült egy hétnél hamarabb lemerítenem.
Most egy iPAQ-et használok, ez max 2-3 napot bír.

Más architektúra, más OS, nagyobb órajel. Nekem nem hiányzott a 400MHz, elég volt a 32 is, de ez van.

#894 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 10:54

Nem értem ezt a felfogást! Régen mindíg arról lehetett hallani hogy hűha ez meg az a telefon milyen sokat bír. Emléxem arra hogy pl a 6210 es em annak idejjén volt hogy elment kb 6-8 napig de 4-5 az volt a minimum. Pedig bizony a haverok hívogattak rendesen. Tudom hogy ez színes meg miegymás de nekem nem teszik ez a rövid készenléti idő. De az meg méginkább nem hogy nincs gyári nagy kapacitású akkumlátor hozzá :( . Amúgy jókis teló csak ez bánt benne egyedül. Fogalmam sincs hogy a konkurens nokia  6230 meddig bírja de nekem ez tetszik. Tényleg vkinek közületek nincs infója hogy esetleg a közeli szomszédainknál nem e lehet nagyobb GYÁRI akksit kapni hozzá. Meg az is érdekelne hogy nincs e vmilyen módszer hogy csökkentsem a fogyasztásást persze nem a használat mellőzésére gondolok:).

#895 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 30. 23:08

Nah senki többet még egyszer :) Írjatok ezzel az akksis dologgal kapcsolaban nekem!!!!!

#896 Felhasználó inaktív   gyugyuka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 08:21

Idézet: jujuga - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 17:52

Az mit jelent, hogy ekezetes a T9? Unicodeban kuldi az sms-t? Mintha T610-ben lett volna olyan, hogy nemzeti karakterek kikapcsolasa, es akkor a t9-cel is lehetett rendes hosszusagu (160) sms-t irni. Ilyesmi nincs benne?

Nincs. Ha ékezettel írsz, kb 50 karakterenként egy sms.

Annak idején a 3310 vagy melyik Nokiánál mekkora botrány volt ebből, újság, tv, fogyasztóvédelem,
most meg le se szarja senki.

#897 Felhasználó inaktív   jujuga 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 01. 13:09

Idézet: gyugyuka - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 9:21

Nincs. Ha ékezettel írsz, kb 50 karakterenként egy sms.

Annak idején a 3310 vagy melyik Nokiánál mekkora botrány volt ebből, újság, tv, fogyasztóvédelem,
most meg le se szarja senki.

Pedig ilyen telot akartam venni, es ez fontos lenne. Kar erte. :(

#898 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 03. 11:11

Nekem is ilyen telóm van és nem küldi több részben az SMS-t. Igaz én nem használok T9 et. Szerintem egy hatalmas hülyeség az a t9. Meg amúgy is van ebben is egy nemzeti karakterek opció. Szóval jókis teló ez úgyhogy nem kell itt a valótlant terjeszteni.

Szerkesztette: Robi19 2005. 07. 03. 11:12 -kor

#899 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 07:41

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. júl. 3., vasárnap - 12:11

Nekem is ilyen telóm van és nem küldi több részben az SMS-t. Igaz én nem használok T9 et. Szerintem egy hatalmas hülyeség az a t9. Meg amúgy is van ebben is egy nemzeti karakterek opció. Szóval jókis teló ez úgyhogy nem kell itt a valótlant terjeszteni.

Az valóban beállítható, hogy az sms-t mindenképpen egyetlen üzenetben küldje el.
Viszont segíts kérlek, mert én még nem találtam meg, hogy hol kellene átállítani a telefont, hogy ékezet nélkül írjon, de a T9-et használva.

#900 Felhasználó inaktív   gyugyuka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 08:54

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. júl. 3., vasárnap - 10:11

Meg amúgy is van ebben is egy nemzeti karakterek opció. 

Ok igazad, van, ha kikapcsolom a mgyar nyelvet akkor nem csinálja.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.