HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#961 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 27. 09:24

Idézet: Digitel - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 12:15

Ezt szedd le! 3DPool a neve, egy  3D/2D billiárdasztal. Mondjuk nem valami nagy élvezet vele játszani :)

Köszi!
Péntek este leszek otthon, akkor majd leszedem. Barátnőmnek kell majd, neten szeret játszani a jojatek.hu oldalon a biliárd játékkal, gondolom azt az alacsony szintet bőven tudja majd ez a program is. :D
A baj csak az, hogy nem tudom majd áttölteni a telefonra. :(

#962 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 22:17

Ha elviszem szervízbe (PGSM-hez) a telefont, akkor mit kell magammal vigyek? Elég csak a telefon és a garipapír vagy kell más is (pl. kellékek)? Vagy kell pl. a szerződés is?

Szerkesztette: Sipi- 2005. 08. 02. 22:18 -kor

#963 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 22:23

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 22:17

Ha elviszem szervízbe (PGSM-hez) a telefont, akkor mit kell magammal vigyek? Elég csak a telefon és a garipapír vagy kell más is (pl. kellékek)? Vagy kell pl. a szerződés is?

miért nem hívod fel őket és kérded meg tőlük? :think:
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#964 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 22:26

Idézet: gene - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 23:23

miért nem hívod fel őket és kérded meg tőlük? :think:

Mert telefonálni is alig lehet már ezzel a **** :reklamacio: **-al.

#965 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 22:35

Akkor tudna vki mondani olyan helyet győrben ahol leírtják róla a vodás sz*rt?? Már nagyon idegesít hogy fele annyit tud mint a gyári soft. Amúgy vissza lehet esetleg ha garira kerülne a sor?

#966 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 23:36

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 22:26

Mert telefonálni is alig lehet már ezzel a **** :reklamacio: **-al.

a legegyszerűbb akkor mindent elvinni magaddal, abból ugysem lehet baj  :D
amugy mi a gond vele?

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#967 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 23:58

Idézet: gene - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 0:36

a legegyszerűbb akkor mindent elvinni magaddal, abból ugysem lehet baj  :D
amugy mi a gond vele?

Joystick alig működik (fel és balra nehezen még működik), számot nem tudja névhez párosítani mindig (ezt állítólag a legújabb soft megoldja), az alján, a töltőnél a gumi ki van púposodva.
Megbántam nagyon, hogy ezt a telefont vettem  :(

#968 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 00:22

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 23:58

Joystick alig működik (fel és balra nehezen még működik), számot nem tudja névhez párosítani mindig (ezt állítólag a legújabb soft megoldja), az alján, a töltőnél a gumi ki van púposodva.

Mennyi ideje használod a telot?
Ha szervizben tudnak segiteni a töltőnél kipúposodó gumi ügyében, akkor kérdezd már meg, ők hogy oldják/oldották(mult idő a jövőre :D ) meg a problémát?

#969 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 06:32

Idézet: gene - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 1:22

Mennyi ideje használod a telot?
Ha szervizben tudnak segiteni a töltőnél kipúposodó gumi ügyében, akkor kérdezd már meg, ők hogy oldják/oldották(mult idő a jövőre :D ) meg a problémát?

Február elején vettem újonnan, azóta használom. Most persze jó a joystick, teljesen változatos, hogy mikor jó és mikor nem.

#970 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 08:14

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 0:58

Én nem bántam meg a vételt, nagyon meg vagyok vele elégedve.

Egyetlen gondom van vele, mióta megvettem már háromszor volt szervízben, mert kikapcsolt állapotban rendszeresen elfelejt ébreszteni, és amikor bekapcsolnám, csak egy villanás fogad elsőre. Volt már szoftverfrissítés, nulláról újratelepítés, "customizálás", de még mindig csinálja. :(

#971 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 09:26

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 9:14

Én nem bántam meg a vételt, nagyon meg vagyok vele elégedve.

Egyetlen gondom van vele, mióta megvettem már háromszor volt szervízben, mert kikapcsolt állapotban rendszeresen elfelejt ébreszteni, és amikor bekapcsolnám, csak egy villanás fogad elsőre. Volt már szoftverfrissítés, nulláról újratelepítés, "customizálás", de még mindig csinálja. :(

Én használtam vettem, (méghozzá innen a fórumról  :up: ), gyári szoft van rajt, semmi problémám ninicsn vele. A gumicsatlakozó valóban púposodik vele, de az különösebben nem zavar. Egy csípőfogóval mindkét oldalát finoman megnyestem, így befér a helyére, nem púpos. (Nokia 6230-nak meg a billentyűzete kopik. Ugyanaz) Szoftveres hibát még nem tapasztaltam.

#972 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 10:47

Idézet: Digitel - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 10:26

Én használtam vettem, (méghozzá innen a fórumról  :up: ), gyári szoft van rajt, semmi problémám ninicsn vele.

Az biztos, hogy decemberben a garancia lejártával én is kiütöm a tébojmobil szoftverét belőle, mivel két hasznos gomot is átirányít fizetős kapcsolatokra, de addig a garanciát nem szeretném elveszteni, márpedig eddig mindenkitől azt hallottam, hogy az eredeti szoftot és a simlock-ot nem tudják már visszarakni.

#973 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 11:49

Hát ez eléggé baj mert a türelmem egyre jobban fogytán. Senki nem tudja visszatenni? Kéne nekem egy olyan cég vagy ember aki leszedi róla a vodás sz*art majd ha esetleg gond van akkor visszarakja nyom nélkül megfizetném rendesen. Csak egy a lényeg a voda felé ne látszon ez a software-buhera. Várom a hozzáértők jelentkezését.

Szerk.: Anno hallotam olyanról hogy ha még nincs "kilőve" a teló akkor le lehet menteni egy image fileba a teló teljes softját. Majd rá a másik softot és ha esetleg balhé van és vissza kell vinni garba akkor abból a fileból visszaállítható a soft teljes egészében nyom nélkül. Nekem az kéne hogy olyan jelentkezzen aki meg tudja ezt a módszert játszani.

Szerkesztette: Robi19 2005. 08. 03. 11:53 -kor

#974 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 12:26

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 12:49

Anno hallotam olyanról...

:)

Nem lehet sajnos nyom nélkül :( , ha valaki azt mondja, hogy megcsinálja Neked, ne hidd el, mert nem fogja tudni...
Egyedül a pesti SE szerviz tudná ezt megcsinálni, de őket meg nehéz rábeszélni...
[ Trabi™ ]

#975 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 13:23

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 12:49

Hát ez eléggé baj mert a türelmem egyre jobban fogytán. Senki nem tudja visszatenni? Kéne nekem egy olyan cég vagy ember aki leszedi róla a vodás sz*art majd ha esetleg gond van akkor visszarakja nyom nélkül megfizetném rendesen. Csak egy a lényeg a voda felé ne látszon ez a software-buhera. Várom a hozzáértők jelentkezését.

Szerk.: Anno hallotam olyanról hogy ha még nincs "kilőve" a teló akkor le lehet menteni egy image fileba a teló teljes softját. Majd rá a másik softot és ha esetleg balhé van és vissza kell vinni garba akkor abból a fileból visszaállítható a soft teljes egészében nyom nélkül. Nekem az kéne hogy olyan jelentkezzen aki meg tudja ezt a módszert játszani.

Szerintem amit mondtál megoldható. Két gond van ezzel:
1,Mi van ha a telefon úgy romlik el, hogy nem tudod rá a gyári szoftvert visszarakni?
2,Véleményem szerint a hivatalos szervízben meg tudják mondani, volt-e rajta szoftvercsere.

#976 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 13:52

Ok akkor mi a járható útja ennek??? A pesi szervíz mennyiért csinálná meg nekem az oda vissza softolást?

#977 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:34

Idézet: Digitel - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 14:23

2,Véleményem szerint a hivatalos szervízben meg tudják mondani, volt-e rajta szoftvercsere.

Még azt is meg tudják mondani, hogy milyen softtal piszkáltak bele, nem csak azt, hogy hozzá lett nyúlva ;)
[ Trabi™ ]

#978 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:35

Idézet: Robi19 - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 14:52

Ok akkor mi a járható útja ennek??? A pesi szervíz mennyiért csinálná meg nekem az oda vissza softolást?

Ezt tőlök kellene megkérdezni, de szvsz nem fogják elvállalni...
[ Trabi™ ]

#979 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 17:50

Nem fognak rá új softot tenni, maximum másik vodásat. (Nem tehetnek.) :(
Az sw-t hivatalosan nem lehet lementeni róla (de ha találsz nem hivatalosat akkor értesíts).
Ahogy előttem is írták nem lehet úgy frissíteni, hogy ne maradjon nyoma.
A gumi kitágulására egy megoldás: hivatalos szervízbe elviszed, hogy nem mindíg működik a system csatlakozó --> 2 nap múlva kész és új gumit is tesznek rá.

Amúgy nekem március óta van meg a telefon és semmi bajom sincs vele (egyszer kellett csatlakozót cserélni de semmi más).
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#980 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 14:35

Volna egy olyan kérdésem hogy az adatkábellel ugyanazt lehet csinálni mint a BT al? Tehát képek zenék másolása? Sebességre milyen az adatkábel (USB re gondolok)? Mivel a noti oldalába volt bedugva a BT és utaztam kocsival majd egy hirtelen fékezés hatására lerepült a noti a ülés elé BT ripityára törött a noti meg megúszta mert nem ment  :respect:  így tehát most új BT vagy adatkábel után kell nézni és mivel a pénzem elég kevés ezért inkább adatkábelt vennék. Légyszi írjátok le hogy milyen. Jah amúgy az adatkábel az akksit nem szívja ezért is azt vennék szívesebben.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.