HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#1021 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:12

Direkte bementem ma az ElectroWorld-be, hogy megnézhessem a telót. És mit látok: független (term. gyárilag) és 45 rugó. Megkapom a fizut, és rohanok megvenni!!!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#1022 Felhasználó inaktív   Wik99 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 18:57

Sziasztok!

Kisebb problémám van a telcsivel és elvileg megy gariba szoftverfrissítésre kérdésem az lenne, h h tudom kivarázsolni belőle a dolgaim, csengőhang meg ilyenek nem lényeg lehúzom bluetooth-al, inkább az smsek kellenének... van rá vmi mód? Mert ami progi van hozzá az a sync station... én abban csak telkönyv lementését találtam. Szal tudtok vmi ötletet adni?

#1023 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 20:02

Idézet: Wik99 - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:57

Sziasztok!

Kisebb problémám van a telcsivel és elvileg megy gariba szoftverfrissítésre kérdésem az lenne, h h tudom kivarázsolni belőle a dolgaim, csengőhang meg ilyenek nem lényeg lehúzom bluetooth-al, inkább az smsek kellenének... van rá vmi mód? Mert ami progi van hozzá az a sync station... én abban csak telkönyv lementését találtam. Szal tudtok vmi ötletet adni?

Hamarosan kiadják az FMA új változatát, ami már kezelni fogja a K700-at is rendesen, sajnos a mostani még nem :(
Ha meg sürgős, akkor próbáld meg pl. Mobiledit-tel...
[ Trabi™ ]

#1024 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 20:20

Idézet: Csücsök - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:12

Direkte bementem ma az ElectroWorld-be, hogy megnézhessem a telót. És mit látok: független (term. gyárilag) és 45 rugó. Megkapom a fizut, és rohanok megvenni!!!

Ez érdekes, mert olyan 2 hete 40K volt az EW ez a telefon.

#1025 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 20:57

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 21:20

Ez érdekes, mert olyan 2 hete 40K volt az EW ez a telefon.

Vmi akcijó keretében??? :confused:  :think:
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#1026 Felhasználó inaktív   Wik99 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:27

Idézet: Trabi TM - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 19:02

Hamarosan kiadják az FMA új változatát, ami már kezelni fogja a K700-at is rendesen, sajnos a mostani még nem :(
Ha meg sürgős, akkor próbáld meg pl. Mobiledit-tel...

kövi keresztkérdés:)

sikerült lementenem a telcsiről az smseket mobiledittel ebbe a compelson archive-ba viszont telcsiről eltüntek az smsek:) visszapakolni hogy tudom őket?:)

#1027 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 22:28

Sziasztok!
Most szeretnék venni egy ilyen telót, de előtte megkérdeznélek titeket, hogy megéri-e... ??? Jó hogy ilyen hosszú a topic erről a telóról, de időm sajnos nincs végigolvasni. Szóval megköszönnék egy-két véleményt.
Akksi meddig birja, mennyire megbizható, mennyire törékeny? Fagy-e? Mennyire lassú a menü? mekkora a memória kártya? Szal bármi vélemény jól jön.. :)
Előre is köszi
Üdv, Bajszi

#1028 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 22:38

Engem is érdekelne olyan progi ami a telókönyvet meg az SMS-ek et le tudja szedni a telóról? Írjatok nekem  neveket a mobile edit az nem műxik rendesen. Úgyhogy ezen kívül kéne ha lehet akkor linket is írjatok mert mostanában csak késő esténként tudok netezni és nincs erőm keresgélni.

#1029 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:17

Idézet: bajsz - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 23:28

Sziasztok!
Most szeretnék venni egy ilyen telót, de előtte megkérdeznélek titeket, hogy megéri-e... ??? Jó hogy ilyen hosszú a topic erről a telóról, de időm sajnos nincs végigolvasni. Szóval megköszönnék egy-két véleményt.
Akksi meddig birja, mennyire megbizható, mennyire törékeny? Fagy-e? Mennyire lassú a menü? mekkora a memória kártya? Szal bármi vélemény jól jön.. :)
Előre is köszi
Üdv, Bajszi

Huhh! Hol is kezdjem??

Az aksis kérdésre nem tudok válaszolni, mert amikor nincs a zsebemben vagy nem nyomkodom akkor töltőn van, de ha nem nyomkodom sokat akkor azért 3-4 napig bírja (kb napi 20 perc dumával és 2 sms-sel), amikor egész nap hallgatom és sokat beszélek akkor este fel kell tenni töltőre (nem írja, hogy merül de az elem ikon már elég üres lesz addigra).
Nekem még egyszer sem fagyott le a telefon (1-2 játéknál beakadt de csak gondolkodott fél percig aztán ment tovább).
Ami a törékenységet illeti még nem vágtam földhöz egyszer sem de nem hiszem, hogy annyira jól állja a sarat mint régi kallszikus 3310es vagy 5110es. Eelőbbivel még fociztam is  ;) (régi gondtalan szépidők :D) De az öcsémnek samsung d500 van, egyszer csapta oda a zsebében egy ajtónak és már vihette is a szervízbe mert elsötétült a kijelzője...
A memóriája egészen pontosan 41MB (a függetlené legalábbis). Ha fényképezni és JAVA-zni akarsz vele arra több mint elég, zenehallgtásra sem rossz némi kompromisszum után (mp4 változó bitráta és közepes minőség). Nekem pillanatnyilag 50db 640*480as képem + pár gyári kép,  17 mp4es zeném (átlag 4 percesek), 6 mp3-as csengőhang, kb 20 hangjegyzet, 2 videó, 4 téma és 13 3D-s játék van a telefonon. Plust 2 mega szabad hely.
Amúgy maga a telefon szerintem kellően gyors.
Némi kivetnivaló a csatlakozó silány minősége (2x voltam vele garis szervízen :( ), illetve a burkolata könnyen megnyúlik.

remélem semmit sem hagytam ki! :rolleyes:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1030 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:33

Idézet: Dess - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:17

Huhh! Hol is kezdjem??

[...]

remélem semmit sem hagytam ki! :rolleyes:

Köszi szépen a hosszú választ, tehát akkor úgy érzem hogy érdemes megvenni :)
Szóval akkor az a 41 mega az nem bővithető :( ez az mp3 lejátszáshoz azért egy picit szomorú, hogy nem oldották meg, na mindegy...
Bajszi

#1031 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 02:35

Idézet: Csücsök - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 21:57

Vmi akcijó keretében??? :confused:  :think:

Nem tudom, de az első oldalon szinte csak egy bazi nagy K700i volt. Még 40K se volt, talán 39990-ért adták. :D

#1032 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 10:11

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 1:35

Nem tudom, de az első oldalon szinte csak egy bazi nagy K700i volt. Még 40K se volt, talán 39990-ért adták. :D

Vodánál előfizuval 16K bluetooth headsettel ami alapban 20K felett van. :)

#1033 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 12:34

Idézet: AViD - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 13:46

Pár ajánlás( nem mind játék):
Alkalmazáok

Szótárak:
Angol-Magyar, Magyar-Angol, Magyar-Német, Német-Magyar, Német-Angol, stb.
Letöltés
...

sajnos error 404 :( Pedig ezt ki akartam próbálni.
Ok, tovább olvastam, megtaláltam :)

Szerkesztette: Sipi- 2005. 08. 31. 12:35 -kor

#1034 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 12:44

Idézet: bajsz - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 23:28

Sziasztok!
Előre is köszi
Üdv, Bajszi

Röviden szólva: nem éri meg.

Hosszabban: eddig egyszer volt szervízben az enyém, de hamarosan megint megy. Egyébként februárban vettem... Ha több eszem lett volna, akkor nem et vettem volna, hanem valami okostelefont (valami normális op. rendszerű telefont, pl. symbian). Hogy miért? Erre csak java-s dolgokat lehet tölteni, pl. egy symbian-osra meg te is tudsz egyszerűen fejleszteni programot (jójó, java-sat is lehet fejleszteni, de szerintem symbian vagy windows alapúra egyszerűbb). Memóriája nem bővíthető :(
Elősör szervízbe amiatt vittem, mert összekavarta a telefoszámokat/neveket a híváslistában, leesett a quickshare felirat az aljáról, kitágult a gumi fedőlap a töltőnél, nem működött a joystick.
Most azért fogom visszavinni, mert már megint fagyogat. Vagyis nem lefagy, hanem beszélgetés közben megszakad a vonal, elkezd villogni fehéren a képernyő és a billentyűzetvilágítás, majd 15-20 másodperc múlva bejön a főképernyő és újból feljelentkezik a mobilálózatra, de pin kódot nem kér hozzá. Ezt csinálta a szervíz előtt is, de ott elfelejtettem felírni a hibalistára, meg sw-t is frissítettek rajta. De úgyűnik hiába.
Pedig még nem sokat használtam, kb. 20 órát beszéltem rajta eddig.

#1035 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 12:51

Idézet: Dess - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:17

17 mp4es zeném (átlag 4 percesek)

te mivel konvertálod át az mp3-at mp4-re?
megköszönném, ha linket is tudnál adni....  :respect:
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1036 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 12:58

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 13:44

Röviden szólva: nem éri meg.

Nem tudom, h én vagyok-e ilyen szerencsés, de amikor olvasok egy forumot és nekem is van olyan cuccom és látom a többieket, h neki ez, a másiknak meg az a baja vele, nekem mindig megfelelően működött.
ezzel a teloval is meg vagyok elégedve teljesen:
nekem egyszer se fagyott, nem volt vele semmi bajom, persze a "kisebb problémák" vannak vele: leesett nálam is alulról és oldalról a felragasztott cucc és kitágult alul a védőműanyag. De csak ezt a három negativumot tapasztaltam. Pedig én 2004.11.11én vettem és még szoftverfrissítés se volt rajta.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1037 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 31. 13:09

Idézet: gene - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 13:58

Nem tudom, h én vagyok-e ilyen szerencsés, de amikor olvasok egy forumot és nekem is van olyan cuccom és látom a többieket, h neki ez, a másiknak meg az a baja vele, nekem mindig megfelelően működött.
ezzel a teloval is meg vagyok elégedve teljesen:
nekem egyszer se fagyott, nem volt vele semmi bajom, persze a "kisebb problémák" vannak vele: leesett nálam is alulról és oldalról a felragasztott cucc és kitágult alul a védőműanyag. De csak ezt a három negativumot tapasztaltam. Pedig én 2004.11.11én vettem és még szoftverfrissítés se volt rajta.

Más dologban nekem sem voltak még problémáim, ez az első cucc, amivel szívok és sajnálom a kidobott pénzt, amennyiért vettem...

#1038 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 13:43

Valaki tapasztalt márt olyan dolgot hogy a telo kitörölte a telefonkönyvböl a számokat?A név bent maradt de a számokat kitörölte!Kezdek  ideges lenni mert eddig  2 telszámom bánja!JA és vodkafonos!
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#1039 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 14:57

Idézet: bajsz - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 11:11

Vodánál előfizuval 16K bluetooth headsettel ami alapban 20K felett van. :)

Persze, előfizetéssel minden telefon olcsóbb. :)

#1040 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 19:36

A T-Mobile oldalon a funkciók között ott van is, hogy vaku. Hol lehet ezt ki-be kapcsolni? Nekem még soha nem vakuzott, legalábbis nem láttam.

Szerkesztette: Lipton 2005. 08. 31. 19:38 -kor

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.