HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#1481 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 02. 14:28

Idézet: donphobos - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 14:19

Sziasztok!

Javítással kapcsolatban érdeklődnék, leginkább Lipy tudna talán segíteni. De bármilyen értelmes hozzászólást szívesen veszek.

Az lenne a problémám, hogy egy K700i készülék elkezdett recsegni. Barátnőmtől örököltem és sajnos ő leejtette sokszor. Néha magasról is, lépcsőn is esett le. A ház még bírja úgy-ahogy, de nemrég elkezdett betorzítani és kihagyni a hangszóró. Normális hangerőnél nincsen baj, tehát a beszélgetés még megy, de az ébresztő kakukkolós hangja már betesz neki. Félek tőle, hogy idővel a beszélgetés is el fog halkulni.

Meg lehet ezt javítani? Már nem garanciális, tehát mindenképpen valamilyen extra szerviz kell hozzá…

Köszönöm a segítséget!
Üdv!

Katt. ;)
Otthon szétkapod, és kicseréled. Esetleg beviszed szervízbe. Ha ez a baja, 2500 alatt illene kicserélniük. Ha nem, akkor rossz helyre vitted.

szerk.: Előtte nézd meg pontosan hol van a probléma. Szervíz menüben egyik hangszóró "hangszóró" másik "mikrofon néven szerepel.

Szerkesztette: AViD 2006. 11. 02. 14:41 -kor

#1482 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 15:29

Idézet: AViD - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 14:28

Katt. ;)
Otthon szétkapod, és kicseréled. Esetleg beviszed szervízbe. Ha ez a baja, 2500 alatt illene kicserélniük. Ha nem, akkor rossz helyre vitted.

szerk.: Előtte nézd meg pontosan hol van a probléma. Szervíz menüben egyik hangszóró "hangszóró" másik "mikrofon néven szerepel.

Bocsánatot kérek, hogy ennyire :lama: kérdést teszek fel. Hogyan jutok el a szerviz menübe? Ott lehet tesztelni a hangszórót? Találtam a linken gyári K700i csengőt+hangszórót egyben. 1728 Ft az ára. Cikkszám 9616, alighanem ez lesz az…

Szétszedni hogy kell? Van valami trükk, amire érdemes figyelni, hogy ne törjem el a kis pöcköket és füleket?

Köszönöm a segítséget és a türelmet! Szeretem ezt a készüléket, gyors és stabil. Jó lenne megmenteni.
Üdv!
.
.
.

#1483 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 15:38

Idézet: donphobos - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 16:29

Bocsánatot kérek, hogy ennyire :lama: kérdést teszek fel. Hogyan jutok el a szerviz menübe? Ott lehet tesztelni a hangszórót? Találtam a linken gyári K700i csengőt+hangszórót egyben. 1728 Ft az ára. Cikkszám 9616, alighanem ez lesz az…

Szétszedni hogy kell? Van valami trükk, amire érdemes figyelni, hogy ne törjem el a kis pöcköket és füleket?

Köszönöm a segítséget és a türelmet! Szeretem ezt a készüléket, gyors és stabil. Jó lenne megmenteni.
Üdv!

Szervízmenü:
Ha a teló készenléti állapotban van akkor köv kombinációt nyomd be:
jobbra, *, balra, balra, *, balra, *
Természetesen a jobbra és balra a JOY-on értendő míg a * a csillag gomb :) :cool:

Szerkesztette: Dess 2006. 11. 02. 15:45 -kor

Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1484 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 16:11

Idézet: Dess - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 15:38

Szervízmenü:
Ha a teló készenléti állapotban van akkor köv kombinációt nyomd be:
jobbra, *, balra, balra, *, balra, *
Természetesen a jobbra és balra a JOY-on értendő míg a * a csillag gomb :) :cool:

ehhez gondolom le kell venni a felprogramozott funkciókat a joystickről. köszönöm a segítséget, otthon kipróbálom. itt akkor majd lehet tesztelni a hangszórót?

üdv!
.
.
.

#1485 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 16:36

Idézet: donphobos - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 16:11

ehhez gondolom le kell venni a felprogramozott funkciókat a joystickről. köszönöm a segítséget, otthon kipróbálom. itt akkor majd lehet tesztelni a hangszórót?

üdv!

Csak nyomkodd a billentyűket ahogy Dess írta, mindegy mi jelenik meg a kijelzőn.  Ha a szervíz menüben vagy:
Szervíz tesztek, majd megkeresed az első mikrofon nevű pontot. Azt kiválasztva különféle hangerő mellett meg tudod halgatni a szabványSE csengőhangot. A következő a Hangszóró, ott ugyanezt a hangszóró esetében ismét különbözpő hangerő(k) mellett.

Szétszedni nem nagy kunszt (én 2-ből csináltam egyet, egy alaplapcserével ), itt találszó róla részletes leírást. Az előlapon, és a hátlapon található hangszóró valójában egy és ugyanaz, ahogy a 14-ik képen is láthatod. Ugyanakkor nyugodtan elviheted szakszervízbe, nem hinném hogy drága művelet lenne, valamint biztosan nem szívod meg ha netán nem eza gond, egyéb.

szerk.:
Ez talán haszálhatóbb leírás.

Szerkesztette: AViD 2006. 11. 02. 16:43 -kor

#1486 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 02. 18:36

sziasztok!

kipróbáltam. a hangszóró működik, ami beszélgetés közben adja a hangot. de a csöngő hangszórója meg van mejjedve sajnos. egy bizonyos hangerő után elmegy a hang és semmi. utána már a csendesebb teszt sem futott rajta. ha kiléptem a szervízből, akkor megint ment a csöngője vonalasról felhívva, de az ébresztés már berecsegne valószínűleg.

ebben az esetben a kombinált hangszórót kell cserélni, amit találtam a fenti hozzászólásomban? kell forrasztani vagy csak bepattintani a helyére? korábban a megboldogult T600-asomat (imádtam) többször is szétszedtem portalanítás céljából, abban csak a borítás tartotta az alkatrészeket, még csak bepattintani sem kellett.

üdv!

u.i.: köszönöm a gyors segítséget, király ez a fórum!  :respect:
.
.
.

#1487 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 21:39

Idézet: donphobos - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 18:36

sziasztok!

kipróbáltam. a hangszóró működik, ami beszélgetés közben adja a hangot. de a csöngő hangszórója meg van mejjedve sajnos. egy bizonyos hangerő után elmegy a hang és semmi. utána már a csendesebb teszt sem futott rajta. ha kiléptem a szervízből, akkor megint ment a csöngője vonalasról felhívva, de az ébresztés már berecsegne valószínűleg.

ebben az esetben a kombinált hangszórót kell cserélni, amit találtam a fenti hozzászólásomban? kell forrasztani vagy csak bepattintani a helyére? korábban a megboldogult T600-asomat (imádtam) többször is szétszedtem portalanítás céljából, abban csak a borítás tartotta az alkatrészeket, még csak bepattintani sem kellett.

üdv!

u.i.: köszönöm a gyors segítséget, király ez a fórum!  :respect:

Igen, a kombináltat kell, nincs semmi forasztás, rugós lábakkal feszül neki az alaplapnak, egyszerűen az újat kell helyette betenni.
Kép
Ezen a képen egész jól látszik, miuán a kiszerelsz mindent, egyszerűen kiemeled, és a helyére beteszed az újat.

u.i.: király bizony. :D

#1488 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 22:48

Ha már így értetek a szétszedéshez, akkor elmondanám az én problémámat.  :rolleyes:
Szal nekem az a problémám hogy elhalkult amikrofon! Eccerűen nem hallják amit mondok! Ha teljes erőmből ebelordítok diktofon funkciónál és visszhallgatom akkor nagyon halkan lehet hallani a kiáltást. De semmi egyéb!
Mi lehet a baja, hol és mennyiért csinálják meg? Mert elég szar így headsetről telefonálni.
Jahh és hol lehet lcsón gyári headsetet venni? vagy esetleg utángyárott mennyiben van?  :think:

És még 1 gond amit lefeljtettem, hosszú idő óta előszőr megint szaraxik a joy é smár nem nagyon segít ha fújkodom eg ecsettel pucolgatom! Egyéb ötelt esetleg vagy ezt is cserélni kell? Ha igen akkor menynibe kerül?

Szerkesztette: Dess 2006. 11. 02. 22:54 -kor

Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1489 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 11:20

Idézet: Dess - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 22:48

Ha már így értetek a szétszedéshez, akkor elmondanám az én problémámat.  :rolleyes:
Szal nekem az a problémám hogy elhalkult amikrofon! Eccerűen nem hallják amit mondok! Ha teljes erőmből ebelordítok diktofon funkciónál és visszhallgatom akkor nagyon halkan lehet hallani a kiáltást. De semmi egyéb!
Mi lehet a baja, hol és mennyiért csinálják meg? Mert elég szar így headsetről telefonálni.
Jahh és hol lehet lcsón gyári headsetet venni? vagy esetleg utángyárott mennyiben van?  :think:

És még 1 gond amit lefeljtettem, hosszú idő óta előszőr megint szaraxik a joy é smár nem nagyon segít ha fújkodom eg ecsettel pucolgatom! Egyéb ötelt esetleg vagy ezt is cserélni kell? Ha igen akkor menynibe kerül?

A Joystick új ára ~1200 Forint, viszont ez forrasztva van a NYÁK-ra, tehát a cseréje macerás. SE szervízben ha jól emlékszem olyan 7000 Ft körül van a művelet, tehát cálszerűbb mobil szervízbe befáradni (sajnos Pesten nem túl gyakran vagyok járatos, így többet nem tudok). Fórumon körbenézhetsz, Lipy kolléga is foglalkozik telefon javítással (Egyik K700-am is ő támasztotta fel :respect: ), Rive-nak van kütyübuheráló topicja, didyman is járatos ezekben ha jól tudom. szerk.: talán stol is.

Ha a mikrofonnal van a baj, akkor ~1300Ft-ért vehetsz újat, típ perc alatt házilagosan cserélhető.

Headsetek, alkatrészek errefelé.

u.i.: Mikrofon szervíz menüben is rossz?

Szerkesztette: AViD 2006. 11. 03. 11:23 -kor

#1490 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 13:13

Idézet: AViD - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 12:20

A Joystick új ára ~1200 Forint, viszont ez forrasztva van a NYÁK-ra, tehát a cseréje macerás. SE szervízben ha jól emlékszem olyan 7000 Ft körül van a művelet, tehát cálszerűbb mobil szervízbe befáradni (sajnos Pesten nem túl gyakran vagyok járatos, így többet nem tudok). Fórumon körbenézhetsz, Lipy kolléga is foglalkozik telefon javítással (Egyik K700-am is ő támasztotta fel :respect: ), Rive-nak van kütyübuheráló topicja, didyman is járatos ezekben ha jól tudom. szerk.: talán stol is.

Ha a mikrofonnal van a baj, akkor ~1300Ft-ért vehetsz újat, típ perc alatt házilagosan cserélhető.

Headsetek, alkatrészek errefelé.

u.i.: Mikrofon szervíz menüben is rossz?

Köcce a segítséget!  :respect:
Hát a szervízmenübe vaqló belépés álom marad amíg ilyen szar a joy.. :D Deh próbálozom velel 1 kicsit háhta... :)

#1491 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 14:13

Üdvözletem!
Tegnap megint rákezdett a Joystick finnyáskodásra, hiába feszegettem, nem igazán akart venni semmiféle irányt. Neten olvasgattam, többen írták, hogy megpróbálkoztak kontaktspray-jel, és használt, úgyhogy úgy döntöttem én is megszekszuálom az enyémet. Sikerült! :respect: Mint újkorában.

Előlapot leszedtem, majd a joystickról lehúztam az ezüstszínű műanyag kupakot, és egy csavarhúzó nyeléről csöpögtettem rá egy-egy cseppet, majd utána körbetöröltem a panelt (ki nem igazán folyt), ezt négyszer, ötször megismételtem, vártam vele kb. 1 órát hogy biztosan kiszáradjon. Hogy meddig fog tartani nem tudom, de 3-4 perc alatt megvan a művelet, száradást nem számítva. Ajánlom mindenkinek!

Szerkesztette: AViD 2006. 12. 12. 14:36 -kor

#1492 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 10:33

már vagy fél éve sz@rakodik a joy bal- és felfelé irányba, ezért hétvégén elmentem a westend-ben lévő SE boltba, h utána érdeklődjek a joy csere/javítás mennyibe kerül (6-8K). Mire haza értem, "megjavult" a joy, pedig semmit nem csináltam vele  :think:
lehet csak rá kellett ijeszteni a kicsikére  :Đ  :Đ

kop-kop-kop  :D
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1493 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 22:03

hol lehet kapni eredeti SE, K700-ba való aksit?

(a gyorsboltban néztem, de ott csak utángyártott van)

PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1494 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 09:35

Idézet: gene - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:03

hol lehet kapni eredeti SE, K700-ba való aksit?

(a gyorsboltban néztem, de ott csak utángyártott van)

1, Westendben az SE márkaboltban egészen bisztos
2, Speedshop detto
3, Media Markt, Saturn, Electro World
de szerintem a nagyobb GSM szaküzletekben is van (max rendelni kell...)

#1495 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 14:15

sziasztok!

van egy K700i készülékem, már rég nem garanciás. sajnos belement a por a kijelző környékére. ez még nem igazán zavarna, de egyre kevésbé működik a joystick. ez már zavar. lehet a por számlájára írni a jelenséget? ha simán szétszedem műszerész csavarhúzóval, akkor tisztításra javulhat a joystick?

köszönöm a segítséget!

üdv!
.
.
.

#1496 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 19:14

Idézet: donphobos - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 15:15

sziasztok!

van egy K700i készülékem, már rég nem garanciás. sajnos belement a por a kijelző környékére. ez még nem igazán zavarna, de egyre kevésbé működik a joystick. ez már zavar. lehet a por számlájára írni a jelenséget? ha simán szétszedem műszerész csavarhúzóval, akkor tisztításra javulhat a joystick?

köszönöm a segítséget!

üdv!

Hamár szétszedted akkor egyuttal csepegtess bele 1 csavarhúzó végéről valamilyen kontaktfolyadékot esetleg ha nagyon nincs más WD40et! Az használni fog!  :D  A fújkálás nem valószínű... :(

#1497 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 13:34

Idézet: Dess - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 19:14

Hamár szétszedted akkor egyuttal csepegtess bele 1 csavarhúzó végéről valamilyen kontaktfolyadékot esetleg ha nagyon nincs más WD40et! Az használni fog!  :D  A fújkálás nem valószínű... :(

Köszönöm, megpróbálom ezt is. Most csak rozsdás csavar lazítására szolgáló spray van otthon, azt talán mellőzöm. De igyekszem beszerezni a "csodaspray"-t és odacsöppenteni, hogy a kapillárishatás elintézze a maradékot…

Üdv!
.
.
.

#1498 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 17:28

Sziasztok!

Valaki le tudná írni az "összes telefonszám mentése a simre" billentyűkombinációját?
Sajnos a kijelzőm elromlott.

Köszi!

#1499 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 18:39

Bocsi az offért, de hátha a bolhára nem néztek be.
Lenne egy k700i eladó. Tokban használt, nyéron cserélték ki a belsejét garban, plussz adtak egy új akksit is.
A teló vodkafüggő, de a hűség már régen lejárt. Mindenn tartozék, doboz, töltő, cd, headset...stb megvan.

12K

Helyileg Szolnok, vagy posta!

:respect:
Azóta vagyok ilyen szerény, mióta tökéletes lettem! PDA, Navigáció, GPS: http://www.pdacafe.hu , 24 óra szórakozás:
http://www.bulimania.hu

#1500 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 20. 19:32

Idézet: Capri - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 18:28

Sziasztok!

Valaki le tudná írni az "összes telefonszám mentése a simre" billentyűkombinációját?
Sajnos a kijelzőm elromlott.

Köszi!

A billentyűkombinációt nem tudom de így tudod elérni:
MENÜ --> 8 ---> fel ---> fel ---> OK ---> 6 -----> 6----> OK -----> OK -----> ezután pedig vársz mert attól függően hány szám van a telefonban eltarthat 1 darabig.... (ja és ez persze a független szoftos telóra vonatkozik! Azt h vodás meg t-mobil szoftveres telón hoyg van azt nem tudom...)

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.