HWSW Informatikai Kerekasztal: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? :-) **SZAVAZAS** :-)

Szavazás: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? (705 felhasználó adott le szavazatot)

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#101 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 27. 21:19

Idézet: itldj2 - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 19:50

reset után kivettem a cd, és első lendúletből úgy odavágtam a szemközti falhoz hogy szabályosan lyukat ütött bele, a cd meg ripityára ment szét. most potszívóztam össze, de szerintem a szőnyyegből még egy hétig szedegethetem a szilánkokat...  :think:

a cédé tulaja hogy kommentálta az esetet?
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#102 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 03:12

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 9:51

:nevet2:
azt hittem elösször hogy lerántja a házat a fülhalgatóval.
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#103 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 03:12

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 10:38

lassan elkezdek felni idejarni kozetek :D

Meg is értelek, hálás is vagyok hogy ezekbe a pillanatokba nem ülök ött senki mellett :D

#104 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 28. 21:26

Hmmm....
Nekem kisse ugy tunik a dolog,h itt szinte mindenki rettentoen szolid ember... Soha eleteben nem csapott meg ra egyetlen eszkozre sem,mikozben jatszott...
Nem lehetetlen persze,de ezek szerint rettento sokan jatszanak trenerrel! :D
En sem vok a legbrutalabb allat,de neha a programozok felmenoinek "udvozlesen" kivul egyes periferias eszkozeimet is meg szoktam "simogatni".
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#105 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 22:45

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2004. máj. 28, péntek - 22:26

Hmmm....
Nekem kisse ugy tunik a dolog,h itt szinte mindenki rettentoen szolid ember... Soha eleteben nem csapott meg ra egyetlen eszkozre sem,mikozben jatszott...
Nem lehetetlen persze,de ezek szerint rettento sokan jatszanak trenerrel! :D
En sem vok a legbrutalabb allat,de neha a programozok felmenoinek "udvozlesen" kivul egyes periferias eszkozeimet is meg szoktam "simogatni".

ezen a gépen:
AMD 80286 12MHz ;Cooler : MINEK?? :)  ; 512kByte SIMM RAM ; Realtek Graphics 3106 [512kB] ; Western Digital Caviar 80Mb  ; Olivetti 1.44" FDD; Panasonic 5.25" FDD; Olivetti 14"
++ Windows 3.1/MS-DOS 5.0
végülis nem nagy baj
..... habár lassan múzeális darab... :D

#106 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 10:20

Na igen, a káromkodás...volt már olyan, hogy anyám, habár már túlvagyok egy-két perce a második xen, majdnem felképelt, amikor 5 percig folyamatosan, a legválogatottabb, a "hogyan csinálta a programozóbácsi édesanyja a ménessel" kezdetűt kiadtam magamból.

#107 Felhasználó inaktív   Kerozin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 12:55

:D

Nekem regebben amikor carmageddon2-ztem fogyott kb 1 honap alatt 2-3 keyboard:D

Azota mar nem vagyok olyan kis meregzsak, de neha most is kap egyet-egyet  a board,ilyenkor altalaban kihullanak a billentyuk a helyukrol, de ezeket szepen visszateszem...:)
FUTURE walks

#108 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 13:21

Billentyűzetagyalók vezetünk :D

Visszasírom a régi szép időket, akkor még billyentyűzeteket csináltak, ezekre a maiakra (főleg az olcsóbbakra) már ránézni is félek, mert szegény a végén szétesik.

De látom, hogy vannak akik szoktak focizni a házzal :D

Szerkesztette: BoGab 2004. 05. 29. 13:22 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#109 Felhasználó inaktív   Flash 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 29. 22:03

Úgy látom a monitort azért mindenki kíméli  :D    - legalábbis a statisztika szerint

az már drágább csere lenne... bár előfordult már, hogy pár centire a képcső elött fogtam vissza az öklöm... inkább a vaskeretes asztalra csaptam vele :D

Szerkesztette: Flash 2004. 05. 29. 22:06 -kor

#110 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 31. 15:41

En meg nem vagtam gallyra semmit, annyira nem tud felbosszantani egy jatek sem. :)

Azonban itt a nyar, nyitott ablakok, terjednek a drotnelkuli egerek, idegesebb emberkek vigyazzanak, nehogy kidobjak az ablakon. :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#111 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 00:40

Hi!

Jómagam szintén billentyűzet-rendszabályozó vagyok/voltam...már leszoktam az EA Sports-os gammákról...azóta nyugodt vagyok...viszont van egy haverom, aki amikor kezdte a Q3-as pályafutását szerzett egy rossz billentyűzetet, és azt szokta verni...mondjuk alíg bírta 2 hétig kb, mert egyszer annyira felhúzta magát, hogy kiment a folyósóra a lépcsőfordulóhoz és sz@rrá zúzta a bill.-t...azóta megtanult quakelni a kölyök... :)
Lewis
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#112 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 05:06

Az "Á nem! Én tök nyugodt vagyok!"-ra szavaztam anno. Revidiálom az álláspontom, felraktam újra az NFSU-t. :mad:  Az utolsó pillanatban állítottam le magam a billzet rendszabályozásától. :D

Szerkesztette: bigsee 2004. 06. 01. 05:06 -kor

GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#113 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 05:41

Idézet: bigsee - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 6:06

felraktam újra az NFSU-t.

Ezellen csak úgy lehet védekezni hogy az image fájlt törlöd és a cd-t is kidobod (én ezt tettem) :D
Persze ott van még a letöltés lehetősége de uralkodni kell!!! :D :D

#114 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 06:20

Idézet: bigsee - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 6:06

Az "Á nem! Én tök nyugodt vagyok!"-ra szavaztam anno. Revidiálom az álláspontom, felraktam újra az NFSU-t. :mad:  Az utolsó pillanatban állítottam le magam a billzet rendszabályozásától. :D

Ez a játék a gépemen nem tanyázott egy fél óránál többet, úgy emlékszem... Már az első pályán se tudtam túljutni (na mondjuk nem is vagyok a PC-s autóversenyzés híve), vagy hatszor próbálkoztam aztán hidegvérrel uninstalláltam...(mondjuk előtte ordítottam mint a sakál emlékeim szerint).

#115 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 11:10

Egy haverom szokott az öccsével játszani párban EA Sports remek alkotásaival. Eddig mindig az volt a vége, hogy az öccs nagyon belejött és elgyepálta a srácot rendesen, mire az kikapta a cdt a meghajtóból, persze miközben futott a játék és széttörte a CD-t :D
Aztán mondta, hogy eddig a TDK CD vált be legjobban, annál izzadt a legtöbbet :D

Annó nekem is a billentyűzetpüfölés általában a FIFA sorozat tagjainál ment a legjobban. Azóta nem játszom velük. Leszoktam a püfölésről. Tegnap Bloodrayne-nek magyaráztam, ha nyomom a space-t ugorjon :D

De a múltkor valami olyan szaladt át az agyamon, ami nincs a listán. A Chello modem lazán szakított naponta 3x. Akkor épp ilyen kiborulós hangultom volt. Mire megkaptam a majdnem elérte a korlát levelet. Elolvasom, erre szakít. Első gondoltaom az volt, hogy kitépem a kábeleit kivágom az ablakon, leszaladok és ugrálok rajta egyet-kettőt a biztonság kedvéért. De aztán kiordibáltam magam és lehiggadtam :D

Szerkesztette: BoGab 2004. 06. 01. 11:11 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#116 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 13:37

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 20., csütörtök - 12:07

Asztalra csapás velem is előfordult. Jellemzően pár igazságtalan, csaló, szemét számítógép által rúgott FIFA gólnak!

Ez velem is előfordult! Ennek folyományaként egyszer a gombok hullottak ki a billentyűzetből, Altrix márkájú, még ma is megvan, és működik. Másik FIFA-sztori: valami nagyon fontos meccsem lehetett, mert úgy örültem a 90. percben megszerzett gólomnak, hogy felugrottam, és feltartott kezekkel kishíján lecsaptam a csillárt a plafonról. :D  Pár percig még himbálódzott a 30-40 centis kábelen... :)

Idézet

A joystick adta meg magát az erőszaknak

Ezt jelöltem be, mert 64-en is szerettem focival játszani. :box: Az egyik nagyobb jelentőségű elvesztett meccsem közben előfordult, hogy kitéptem a joystickot a helyéről és kivágtam az előszobába. :reklamacio:  :D

Azóta nyugodtabb vagyok, kicsit értékesebb cuccok vannak a gépemben. Mostmár a fotelt ütöm, vagy fejben felkészülök a következő meccsre, hátha nyerek. ;)  :)

#117 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 13:40

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 20., csütörtök - 9:22

ja es elfelejtettem mondani, hogy a "termeszetes elhasznalodas" nem er:D

Ezt nem tudom hova soroljam:
haver mindíg ugy játszott az Amigájával, hogy magamellé készített egy üveg ásványvizet (:confused:), meg két doboz cigit. Egy idő után gyanússá vált, hogy a gombok nem igazán úgy funkcionálnak, ahogy kéne. Szétszedte, mondanom sem kell önteni lehetett a gépből a hamut. :D  :smoker:

#118 Felhasználó inaktív   return.value 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 01. 13:43

Régen, amikor még a floppy jelentette a legegyszerűbb adatátvitelt 2 gép között, nem egyszer megtörtént, hogy a 20 lemezre össze RAR-ozott cucc 18. lemeze hibás volt. Nálam akkor jött a diszk doktor. No, de nem ám a Norton féle...  :box2: ...hanem a "hajtogatós" ...  :)

Warcraft III-azás közben pedig a mai napig csúnyán terrorizálom az egeret. Nem tudok róla leszokni. :reklamacio:

#119 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 18:15

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 12:10

Tegnap Bloodrayne-nek magyaráztam, ha nyomom a space-t ugorjon :D

:nevet2:

Én Tommy Vercetti-nek szoktam magyarázni hogy hogy kell kiugrani az égő helikopterből (de nem durván csak hangosan) :D

#120 Felhasználó inaktív   ?uestLove 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 19:07

hali!

olyanra miért nem lehet szavazni, hogy "bútordarabok ütlegelése", vagy pedig "csak szavakkal inzultálom, mint szikvízkészítő mester a paripáját" ??? :D :D
Eladó: 256 MB CF kártya - PÜ!
The Roots | Monty Python | HWSW UD Team | felajanlasok.hu

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »