Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? :-) **SZAVAZAS** :-)
Elküldve: 2004. 06. 09. 16:37
Nekem nem úgy ment tönkre, hogy odavágtam, egyszerűen az egér nem bírta a sok rángatást az X-Wing alatt.
"1 db francia II. VH-s karabély eladó, megkímélt állapotban, kis esztétikai hibával. Még sosem lőttek vele, egyszer leejtették."
Elküldve: 2004. 06. 10. 09:48
Nem éreztetek még lelkiismeret furdalást miután egy nem sikerült játék misszió után levezetitek a feszültséget (a gépen(ütöm-verem))? Én mindig szinte azonnal megbánom, dehát nem tudok uralkodni magamon. Főleg ha Bug miatt volt(need for Speed underground-nél nálam főleg)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.
Elküldve: 2004. 06. 10. 19:54
Nálam idáig egy egér nem bírta ki a csapást 
Általában engem is felhúz 1-2 játék, de időben abbahagyom....
Még C-64-es korszakomban volt hogy eldomtam a joy-t és nem sok kellett hogy magával ráncsa a gépet
Utána áttértem a párna ütlegeléshez....
Mostanában csak magyarázok és nagyon csúnyán (néha hangosan káromkodok és szidom mint állat)
Amúgy teljesen nyugodt ember vagyok... mint Fogarasi Árpi
Általában engem is felhúz 1-2 játék, de időben abbahagyom....
Még C-64-es korszakomban volt hogy eldomtam a joy-t és nem sok kellett hogy magával ráncsa a gépet
Utána áttértem a párna ütlegeléshez....
Mostanában csak magyarázok és nagyon csúnyán (néha hangosan káromkodok és szidom mint állat)
Amúgy teljesen nyugodt ember vagyok... mint Fogarasi Árpi
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
Elküldve: 2004. 06. 11. 10:51
jaja, azért is volt olyan régen az egyetlen killem, mert azóta én is átszoktam az anyázás+uninstallra.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 06. 11. 15:34
Mikor egyszer felment bennem a pumpa beleharaptam a billentyűzetbe és letört az alsó szemfogamból egy kisebb darab.
Azt már csak mellékesen említem meg hogy a szitkozódás/üvöltés sajnos eléggé kihallatszik az utcánkra.
Hál' isten ez nem mindennapos.
Ez van.
Azt már csak mellékesen említem meg hogy a szitkozódás/üvöltés sajnos eléggé kihallatszik az utcánkra.
Hál' isten ez nem mindennapos.
Ez van.
Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!
Elküldve: 2004. 06. 11. 15:38
Majdnem elfelejtettem:
Tavaly nyáron idegből rácsaptam a házra és lett a vinyón 8Gb bad sector, a 80ból.
Szerencsére kicserélték.
Tavaly nyáron idegből rácsaptam a házra és lett a vinyón 8Gb bad sector, a 80ból.
Szerencsére kicserélték.
Szerkesztette: ferix 2004. 06. 11. 15:43 -kor
Elküldve: 2004. 06. 12. 13:43
Idézet: freeone - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 11:51
jaja, azért is volt olyan régen az egyetlen killem, mert azóta én is átszoktam az anyázás+uninstallra.
Uninstall nálam is volt, de rájöttem hogy az nem elég és az ISO-t is letöröltem, hogy mér a kisértés se legyen meg...
Haverom idegességébe a CD-t hajlította meg
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Elküldve: 2004. 06. 12. 14:08
Idézet: ferix - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 16:34
Mikor egyszer felment bennem a pumpa beleharaptam a billentyűzetbe és letört az alsó szemfogamból egy kisebb darab. 
Ez nagyon komoly!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 06. 12. 14:37
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 15:08
Ez nagyon komoly!
Elküldve: 2004. 06. 14. 09:09
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 16:37
ez te vagy?
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 06. 14. 20:45
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 10:09
ez te vagy? 
Nem, csak illusztráltam ferix esetét...
Elküldve: 2004. 06. 15. 08:34
Persze-Persze.... Valld be hogy lekapott a WebCam!
Megnyugtat egy picit hogy mások billentyűzetét is érik ilyen különleges "behatások".
Elküldve: 2004. 06. 15. 10:16
Idézet: ferix - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 10:34
Megnyugtat egy picit hogy mások billentyűzetét is érik ilyen különleges "behatások".

miert? ketszemelyes kenyszerzubbonyt ugysem kaptok
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 06. 15. 10:30
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 11:16
miert? ketszemelyes kenyszerzubbonyt ugysem kaptok 
Was?
Elküldve: 2004. 06. 15. 15:03
Nekem a Joystick-em tört el FreeSpace-ezés miatt, mert az utolsó pályán amikor egy nagy hajót kell szétlőni hogy nehogy elérje a földet akkor mindig az űrhajó életerejének 0,01 %-nál elérte a földet. Na ezt megcsináltam ötödszörre is, és ekkor felment a pumpa, megfogtam a joystick-ot, a falhoz vágtam és ráugrottam kétszer, és a joystick az erőhatások miatt működésképtelen lett
Másik: szervert üzemeltettem a windows-omon, és amikor játszottam mindig 5 másodpercenként megakadt minden, ez a Generalsban volt nagyon idegesítő, és lan partyn a gépem volt a host, és az én 5 másodpercenkénti szaggatásaim miatt mindenkinek szaggatott, erre nagyon ideges lettem, és a hónapokig készített flash-es, php-s oldalamat egy mozdulattal töröltem.
Másik: szervert üzemeltettem a windows-omon, és amikor játszottam mindig 5 másodpercenként megakadt minden, ez a Generalsban volt nagyon idegesítő, és lan partyn a gépem volt a host, és az én 5 másodpercenkénti szaggatásaim miatt mindenkinek szaggatott, erre nagyon ideges lettem, és a hónapokig készített flash-es, php-s oldalamat egy mozdulattal töröltem.
www.xjx.hu
Elküldve: 2004. 06. 16. 13:05
Idézet: Tschongor - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 17:03
a falhoz vágtam és ráugrottam kétszer, és a joystick az erőhatások miatt működésképtelen lett
erre mondjak hogy FORCE FEEDBACK
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 06. 16. 21:27
Én megijedtem, és ráborítottam a billentyűzetre a bögre teát! Az is ér?
Elküldve: 2004. 06. 16. 21:53
Nem. A félelem csak a kapu a sötét oldalhoz:D A düh meg az agresszió számit, mert azok szülik a fájdalmat, amikor olyat somsz hogy recsegnek a csontok is.
Elküldve: 2004. 06. 17. 11:36
Hááát, én tök nyugis ember vagyok az életben, nemigen van szitu, amikor én kijövök a sodromból, akkor is csak finoman, de némelyik játék alaposan fel tudott húzni azért.
Ilyenkor kiéltem magam rendesen. Ezt néhány egér - korábban Genius, de az utóbbi 5-6 évben már Logitech nem alacsony kategóriás egérkék
- fizette meg, illetve billentyűzet hegyek. (Az utóbbi idők termése: középen kettétört Genius KB21e, illetve egy szép fekete Compaq USB-s multimédia billentyűzet...)
Ja igen: majdnem elfeledtem: régebben néhány botkormány is akadt amit kinyírtam: QuickShot csodák
főleg, de azért sikerült eltörnöm egy Gravis - asszem Firebird vagy Thunderbird, már nem emlékszem - botkormányt is, pedig abban fémrúd volt...
Ilyenkor kiéltem magam rendesen. Ezt néhány egér - korábban Genius, de az utóbbi 5-6 évben már Logitech nem alacsony kategóriás egérkék
Ja igen: majdnem elfeledtem: régebben néhány botkormány is akadt amit kinyírtam: QuickShot csodák
42
Elküldve: 2004. 06. 17. 23:28
Nekem eddig csak a Billem ment tönkre 1*
de az öklöm, asztal fotel föld sűrűn találkoznak
illetve ha a win sz@rakszik akkor volt hogy berugtam a gépet hátra a falig vagy megöklöztem a monitort
egyébként nyugodt vagyok
de az öklöm, asztal fotel föld sűrűn találkoznak
illetve ha a win sz@rakszik akkor volt hogy berugtam a gépet hátra a falig vagy megöklöztem a monitort
egyébként nyugodt vagyok

Súgó
A téma zárva.