HWSW Informatikai Kerekasztal: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? :-) **SZAVAZAS** :-)

Szavazás: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? (705 felhasználó adott le szavazatot)

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#41 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 21. 22:11

Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 18:23

a tetü régi joyomat vágtam falhoz szemét Genius f22 :)

Nekem egy F23 van, de akkora hulladék a világon nincs, emberek mindenki messzire kerülje el a Genius joyokat.

#42 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 00:31

Nekem anno egy C64-es Cobra joy mondta be a nyolc órás híreket (InternKarate).
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#43 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 02:44

:)

Nekem még hálistennek nem ment tönkre semmim, de azt sikerült kiderítenem, hogy a régi Genius billentyűzetem 45˙-ig hajlítható :)

Aztán mióta rádiós a bill + egér, áttértem arra, hogy van a gép mellett mindig 5-10 üres cigisdoboz (Kedvesem szid is érte mindig ...) aztán ha elfut a méreg (NFSU nagy király volt ebben ...) akkor azt lehet dobni, összenyomni, széttépni, megrágni, stb... és semminek nem esik komoly baja :)
"Live Fast! Die Young!"

#44 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 03:04

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 23:56

Anno, mikor a TIE-fighterrel próbáltam repkedni, botkormány nélkül, történt egy baleset.
Néhány szimulált küldetés után az egér nem bírta a tovább. Mentségére legyen szólva, nem is arra lett tervezve, hogy úgy húzgálják, mint a lendkerekes autót. :D

Nekem is TIE Fighterezés közben kopott el egy Logitech egerem golyója... kicsit ovális lett, nem volt képes egyenletesen gurulni.

#45 Felhasználó inaktív   Czmorek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 04:01

Nekem a régi 'ratyi' bill.-en kissé ferde a space :D, v volt, h jóóóóóóóóóól megcsavargattam!
+ volt, h az egeret a sarkammal vertem szét (földönülős mód volt akkoriban).
De mióta minden cucc új és jó, azóta semmi :)

#46 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 22. 10:23

Idézet: Yany - Dátum: 2004. máj. 22, szombat - 1:31

Nekem anno egy C64-es Cobra joy mondta be a nyolc órás híreket (InternKarate).

De eltörted dühödben, vagy egyszerűen "elfáradt"? Srácok szvsz ezt írjátok oda, mert engem tényleg érdekel!  ;) (meg ha jól sejtem, a szavazással Vortex igazából a "nem rendeltetésszerű használatban" -csak, hogy finoman fogalmazzak- elhalálozott HW-ekre gondolt :) )Special-t is ezért kérdeztem, de még nem válaszolt!  :think:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#47 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 05. 22. 11:04

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 17:19

Rendeltetésszerű használat során, vagy azért, mert széttörted?

Játék közben. Bár lehet, hogy nem rendeltetésszerű erővel tekergettem a nyakát. :)

#48 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 11:26

Mikor még Amigám volt, anyám rendszeresen játszott rajta (pacman,és stb), de néha annyira belefeledkezett a játékba, hogy a joy szó szerint recsgett-ropogott. kb 3-4-et elrontott az évek alatt.

De ha belegondolok a multkor mintha a házat ütöttem volna, de szerencsére nem dőlt el, a fal megfogta. :D
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#49 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 19:32

Nem játék közben, ugyan, de melóhelyen le szokott fagyni a win/office kombó (vajon mitől???  :D ) Golyós egérnek lett sérve 1X, felcsúszott neki a golyó... :rolleyes:  :D  Az a bölcső - belül - eltörött.
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#50 Felhasználó inaktív   plor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 19:46

2 év alatt két Gravis gamepadot (Destroyer TILT) mind2-nek benyomódott az "irányító" része.

#51 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 22:30

Jó ez a topik. Legkedvesebb hit-to-the-bill élményem épp NFS4 közben történt. A fater kint hunyt a nappaliban, nekem fejemen a bucifejhallgató, semmit nem hallok a külvilágból, ha felteszem. 8 körös verseny a Summit-en, éjszaka, hóviharban, a Tournament of Championsban. Kemény... Utolsó kanyarban a ronggyá tört ellenfél megelőz, kifékez, fejre állok, verseny bukta. Olyat orditottam, hogy apám rémülten ugrott fel, és rohant be hogy mi van, én meg épp mikor bejött, somtam olyat a jó öreg Hurricane billre, hogy csak a kezem alatt lévő 4-5 gomb maradt rajta,a  többi rémült madárrajként zúgott szerte a szobában. Estére már bizonyossággá vélt, hogy a kezem biza megrepedt, igy volt időm megnyugodni, amig meggyógyult. És tanultam is az esetből. Nemrég ugyanis, mikor a 29. szintü, HC karakterem a battle.neten D2ben egy lag miatt elhunyt, a kezem helyett a közelben heverő, rőfös kombináltfogóval somtam két akkorát a billentyűzetre, hogy a numerikuson a + felismerhetetlenné görbült. Ugyanaz a billentyűzet amugy azóta is, birja a strapát cefetül, pedig néha kap eleget...

#52 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 23:45

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 22, szombat - 23:30

Jó ez a topik. Legkedvesebb hit-to-the-bill élményem épp NFS4 közben történt. A fater kint hunyt a nappaliban, nekem fejemen a bucifejhallgató, semmit nem hallok a külvilágból, ha felteszem. 8 körös verseny a Summit-en, éjszaka, hóviharban, a Tournament of Championsban. Kemény... Utolsó kanyarban a ronggyá tört ellenfél megelőz, kifékez, fejre állok, verseny bukta. Olyat orditottam, hogy apám rémülten ugrott fel, és rohant be hogy mi van, én meg épp mikor bejött, somtam olyat a jó öreg Hurricane billre, hogy csak a kezem alatt lévő 4-5 gomb maradt rajta,a  többi rémült madárrajként zúgott szerte a szobában. Estére már bizonyossággá vélt, hogy a kezem biza megrepedt, igy volt időm megnyugodni, amig meggyógyult. És tanultam is az esetből. Nemrég ugyanis, mikor a 29. szintü, HC karakterem a battle.neten D2ben egy lag miatt elhunyt, a kezem helyett a közelben heverő, rőfös kombináltfogóval somtam két akkorát a billentyűzetre, hogy a numerikuson a + felismerhetetlenné görbült. Ugyanaz a billentyűzet amugy azóta is, birja a strapát cefetül, pedig néha kap eleget...

ismerős érzés :D
Habár a kezem nem repedt meg de a gombok megviselték a dolgot és mit tesz a véletlen NFSHP2...lehet hogy nem is mi vagyunk az elvetemültek hanem a játék a hibás :D :D De a keyb. nem ment tönkre a támadásba :eek: még 2-3 hasonló élményt átvészelt majd beadta a felmondást a NumLock led de amúgy még rendbe volt.
Kalandjáték/stratégia alatt SOHA nem bántottam még keyb.-ot. Office használata valamint NFS sorozat bármely tagja alatt boldogan kiosztom szegénykét...meg még van 1-2 progi aminek gyilkos hatása van.
Érdekes egeret még soha nem bántottam annyira hogy valami baja legyen :)

Egyik barátom a házat szokta csapkodni/rugdosni pedig nem is esik neki kézre és aztán csodálkozik hogy nem megy a gép...az azért nekem nagyon fájna...drága volt hogy csapkodjam míg egy bill. 3K? és kézre is esik.

Minden billentyűzetgyilkos elvtársank további jó öldöklést kívánok. :cool: :D :)
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#53 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 23:53

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 12:08

:think:  :confused:

Kép

(integrált vállalatirányítási rendszer - nyílván Drummasternek éppen a logisztikai modullal gyűlt meg a baja, mert az ABAP programozók valamit elkettyintettek ;))
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#54 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 00:05

Egyik ismerősöm a padlón álló toronyházat rugta fel heveny idegességében:D
Amugy, a top sztorim még az irógépes hőskorból van.A dédnagyfater irógépász volt, és a Karinthy hozzá hordta az irógépét. Egyszer jött be, kezében egy zacskó, dédnagyfater nézi, mi történ művész úr? Hát a jó Karinthy művészúr nem birta befűzni az írógépszalagot, és heveny idegrohamában a falhoz b*szta az irógépet. Ami akkoriban félévi átlagfizunál is több volt.

#55 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 00:34

Egyik kollégám még régen (3 éve!!!) feldühödött valamelyik "ügyes" rendszergarázda újabb okosságán, és akkorát vágott ököllel a vadiúj LCD monitorba, hogy azt hittem átüti ... monitor hopp, asztalról le ... még csak egy karcolás baja se lett :)
"Live Fast! Die Young!"

#56 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 00:45

Nos én billzet csapkodó vagyok de az ligtosan! szerencsére igen strapabíró ugy 5-6 éves soros billem pont ezért nem cserélem mert ez szinte mindent kibír legyen az verés vagy nyakönöntés! A másik bűnöm egyszer egy buli után illuminált állapotban leültem cs-zni! Nah mondanom sem kell fejbenyomtak mint szűrkurvát a türelmi zónában... erre én egyszer megfeledkezvén arról hogy a jóöreg A4tech WOP-m bizony kábeles egy iszonytatót rántva hátradőlve kiszakítottam mind az egérből mind pedig a ps2 csatiból a kábelt! Az a vicc hogy 2 percig észre sem vettem visszaültem játszottam.. de 2 perc utan még így is gyanus lett mi a faszert nem fordulok.. nah reggelre meg jött a döbbenet hogy mit tettem! Nah mondanom sme kell tartalék egér nuku pénz nuku! Szal akkoriban éltem 4 hónapot egy 800Ft-os mercury egérrel!:D Miota komolyabb alaktrészek vannak a kezem alatt nem igazán teszek ilyet bár a billzet néha még így is kap!
Jha a másik.. szeretem még autos gamékban ha 1 ezreddel basz meg raikonnen kicsit megtépkedni a jóöreg momot... ártani nem árthat neki viszont olyan jókat tud sipítani a servo :)

Üdv

#57 Felhasználó inaktív   Lugi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 11:29

Hello

Én azt x-eltem be, hogy nyugi vagyok :) Legalábbis ma már nem fajul tettlegességig a dolog. Ez azóta van így, hogy pár éve adtam egy nagyot a monitornak, el is ment a kép. Mondanom sem kell, megállt bennem az ütő. Aztán hálistennek csak a kábel lazult ki a hátulján. Annó a billzetet csapkodtam én is, ököllel ( komoly baja sose lett a billnek), aztán hamar rájöttem, hogy az nekem is fáj, így később már könyökkel vertem rá :) . Ja igen, nemrég volt még egy olyan eset, hogy elrontottam egy cd-t. Na akkor felment a pumpa, és mérgemben darabokra törtem a korongot (szerencsére annyi eszem még volt, hogy pólón keresztűl csináljam, mert hihetetlen szilánkosra tört :) ) .
Azonban többnyire én is csak szentségelek.

Lugi

#58 Guest_Sraggy_*

• Csoport: Vendég

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 23. 12:20

Most már nem szoktam játszani, de régebben, amikor még sokat nyomultam a gamákkal, és felidegesített a játékban valami, fogtam magam és kiléptem letöröltem a winyóról minden fájlát és amikor megkérdezte a windows hogy tényleg akarom-e uninstallálni akkor ráb*sztam egy nagyot az ENTER-re és ezzel gyakorlatilag kiéltem magam ... de legrosszabb esetben is kikaptam a CD-t és falhoz vágtam izomból!  :D

#59 Felhasználó inaktív   weihe 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 23. 16:34

Hát, volt szgépház, billentyűzet, egér, gamepad, sőt, szerintem egy cd-rom is egy jól irányzott rúgásom miatt adta meg magát  :D

De mióta rajtam van ez a furcsa zubbony, sokkal nyugodtabban telnek a napok (főleg a számítógépemnek).  ;) Csak az a baj, hogy hát elég nehéz nyelvvel gépelni  :cool: 
Amíg Ön durmol, dolgozik a Darmol.
Reggelre kelve, gatyája telve.

Artin drazsé sose káros,
Ettől székes a főváros.

#60 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 20:51

Én anno c64emen zúztam meg a joy-t, bár ott nem haragból, hanem a 4 tapadókorong jobban bírta, mint a kar, úgyhogy egy hirtelen mozdulatnál kettétéptem, az idegesség még eztán jött.

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.