Idézet: Yoisten - Dátum: 2004. aug. 9., hétfő - 17:43
Annyiban egyetértek, hogy mivel ehhez csak spec akksit lehet használni, nagyon sokba fog kerülni.
Abban viszont a saját tapasztalataim alapján nem, hogy én pl. három lépcsőn keresztül jutottam el a mostani töltőmhöz (Energy 8, most kb. 26e) és nagyon nem volt elég a 4e Ft-os töltő...
Volt több sima timeres töltőm, 12-16 óra töltési idővel. Ez kapásból sok volt, mivel este haza töltőre fel, és másnap reggelre sem töltődött fel. (Ez akkor volt gond, ha éppen úgy jött össze, hogy nem volt meg a garnitúra csereakksi, ugyanis én mindenhova akksit használok, elemet egyáltalán nem) ráadásul ezek nem tudták kisütni az akksit, és a félbe-harmadába töltött akksik megérezték előbb-utóbb.
Volt 8 órás töltőm is, ez már ki is sütötte, de még mindig idő alapú volt, és ezért a sokféle akksi miatti keveredésben mindig csak kevesebbet tudtam feltölteni (jó, jó ez már csak fél indok
Ennyi pénzért vehettem volna a Digispeed-et, ami normál akksival működő 1 órás töltő, de csak AAA/AA. WiZ meg szerencsejátékos és nyert
ZooLee

Súgó
A téma zárva.