Idézet: McLaca - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 14:56
De ki mondta, hogy ezt egy átlag felhasználónak találták ki, és az átlag felhasználó vegye meg??
Akiknek ezt megalkották, azoknak pont erre van szüksége.
Továbbá tájékoztass legyél szíves, hogyan lehet egy kétszínű LED-ről egzakt módszerekkel leolvasni, hány mAh kapacitásra sikerült feltölteni az akkut...
Az emelkedő töltésfolyamat ugyanolyan, mint egy pirosan világító LED, egyébként ha a kijelző lehetővé teszi, miért ne? Ettől nem lesz drágább.
Ugyanakkor ez kis dizájn, ami ma már elvárás. A telefonod töltésjelzőjét miért nem tartod parasztvakításnak? Hiszen elég lenne arra is egy LED, hogy tölt, vagy kész... Felesleges a töltöttséget is jeleznie, majd észreveszed, hogy lemerült, mert akkor kikapcsol, nem?
Szóval van rendes (értelmes) érved is ennek a töltőnek a fikázására, vagy csak a szőlő savanyú?
Üdv!
Nos, egészen más véleményen vagyunk:
- Aki igazán komlyat akar, az nem UFC-5-öt vesz. (Félreértés ne essék, az UFC-k nagyon jó hobbitöltők, de a profinak kevés) Meg lehet nézni a rendes töltőállomásokat.
- A telefonomon sem érdekel a töltésjelzés. Csippan egyet mikor kész, és automatikusan lekapcsol, majd reggel leveszem.
- Felesleges a töltöttséget is jeleznie, majd észreveszed, hogy lemerült, mert akkor kikapcsol, nem? Ezzel elég nagy marhaságot mondtál, mert ennek semmi köze a töltőhöz, töltéshez. Ezt nem a töltő jelzi ki, hanem az eszköz, amiben használom az akksit.
- Savanyú a szőlő? A szóban forgó UFC-5-nél háromszor, de az IPC-1-nél is másfélszer drágább töltőm van, szóval ne gyere ezzel a rossz dumával. Mást preferáltam az LCD helyett.
Nekem vannak érveim. Neked nem voltak rendes érvek, az első hozzászólásodban írtakban! Idézem:
Mondjuk elmész mellette, ránézel, és rögtön tudod, merre hány méter az akkujaiddal.
Meg mondjuk a töltés végén látod, hogy esetleg melyik akku adta be az unalmast.
Ezekre az érvekre írtam, hogy _csak_ezek_miatt_ felesleges az LCD. Aztán kapásból írtam is más példát, ami miatt viszont jó, ha van, amiket viszont nem említettél meg. _Én_ tisztában vagyok vele, hogy mire jó az LCD. Te most kezdesz.
ZooLee