Idézet: ottokar - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 14:11
Megkérdezheted a Conradékat mennyit adtak el itt De én világviszonylatban írtam mert te is megemlítetted hogy kinti fórumokban írtak meghibásodásról, csak azt nem hiszem hogy olyan tömeges lenne. Itt is írta valaki hogy eldurrant visszavitte a Conrádhoz és szó nélkül kicserélték, sőt megkérdezték a delikvenst hogy ilyent kér e vagy más típust, ezt kért. Világviszonylatban írtam több tízezerről mert a legtöbb országban lehet kapni. Nekem is van olyan garnitúrám amiben az egyik akku jobban melegszik mint a többi de azt ki is jelzi hogy jóval kisebb a kapacitása, mint McLaca írja ott az akku döglődik.
Ez velem történt meg...
Mondjuk nem tudom ,hogy a készülék durrant el, vagy pedig a táp és az vitte magával a készüléket, ez már sosem fog kiderülni. De szó nélkül cserélték.
A melegedésről: amikor 750 milliamperrel töltöttem, többször előfordult, hogy a készülék leállította a töltést egyes akksiknál túlmelegedés miatt, az akksik forróak voltak. A többit közben töltötte tovább.
Úgyhogy általában 500 millivel töltök, ott sosem fordult elő túlmelegedés. Biztos igaza van aki azt mondja, hogy ez függ az akksi kapacitásától, öregségétől stb. stb. De nekem annyira nem fontos, hogy 1.8A-al töltsek, mert 2 akksival ezt is tudja...
Mindenesetre amióta ezt a töltőt használom, és kihasználom a lehetőségeit, úgymint akku regenerálás, és töltés előtti lemerítés, sokkal tovább bírják az akkuk a készülékekben. És ez nem 4db akku által szerzett tapasztalat mert kb 70 db AA és AAA ceruza akkum van, úgyhogy aki az IPC-1 vásárlásán töri a fejét, szrintem nem csinál rossz vásárt, és ehhez nyugodtan hozzátehetjük, hogy tovább fogják bírni az akkuk, tehát kevesebbet kell venni, magyarán spórolsz.
Elcserélném használt zoknimat szintén használtra, de tisztára...