Idézet: Aga - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 9:44
3990Ft-ert vehetsz barmikor domaint, amihez te adhatod meg a DNS-t. Ez nem a jelenlegi ADSL akcio resze, Ott nem modosithatsz a felteteleken. Amugy meg TUDSZ webszervert uzemeltetni otthon a gepeden es nem kell letrehoznod mail cimeket mivel csoportos mail atiranyitast kapsz, azaz MINDEN letezo cimet azonnal megkapsz es barmikor a sajat gepedre egybe letoltheted az egeszet. Ezenfelul termeszetesen FTP szervert is feltehetsz a gepedre es maris minden altalad leirt dolog megvalosult. Amugy en maskent latom, szerintem azok akik idoben es adatforgalomban korlatlan internet hozzaferessel rendelkeznek, 7/24 bekapcsolva tartjak gepuket.
Aga
Szóval a válasz nem.
webszerver: persze hogy tudok, 28k-s modemmel is tudok. szerinted aki csinál magának egy weboldalt és megcsinálja a netről letölthető freeware webszerverrel az otthoni gépén (64kbit !!!!), vaki elkezd tölteni róla, már nem tud netezni. a másik meg, hogy látom a sok feltört oldalt előre, az otthoni tűzfal (pláne ha még az sincs), és sok helytelen beálítás miatt. eddig csak összevissza próbálkoztak a rosszándékúak, de így már kezükbe adjátok a megoldást, hogy könnyen rátaláljanak a gyenge gépekre. (aki egyszer meglett, az domain alapján bármikor újra meglehet!)
mail: én freewebes voltam Nálatok, és tapasztaltam a Csoportos mail összes hátrányát, mert előnye nincs! 1. egy postafiók, tehát nem tudsz családnak barátoknak címeket adni, egy kupacba jön mind.
2. még ha szelektálni szeretnél (üzleti levél, magán levél más-más címekre) azt sem lehet megoldani.
3. rengeteg spam levél (john@domained.hu, lisa@domained.hu, stb.) amikor eljöttem még nem volt se spam, se vírus szűrés, ezt most nem tudom, hogy milyen.
nekem is bekapcsolva van a gépem a nap 24 órájában, havonta indítom újra, akkor is ha szükséges, most is itt tologatok egy ablakot "mentsen minden adatot, és kattintson az OK gombra az újraindításhoz" és nicns mégse gomb

ez már itt van egy hete

de én úgy tapasztaltam, hogy ez az átlag felhasználóra nem igaz. (azokat a fiatalokat kivéve, akik állandóan letöltenek) az emberek még arra az egy órára is kikapcsolják a gépet, amíg lemennek a boltba. nem beszélve az éjszakáról.
Ne érts félre, nem fikázni, leszólni akarom a dolgot, de a sok hiányos tudású ember ráugrik "a lesz domainem itthon", belelkesül, és csalódni fog. Én a helyetekben csak egy truenet.hu-s aldomaint adnék, aki domaint akar, az úgyis fog valahol regisztráltatni, aki nem akar, annak meg mindegy.