Idézet: lac1 - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 8:04
Egyébként én sulinetben ilyent soha nem vásárolnék, mert a sulinetes cuccok egyrészt drágábbak a véleményem szerint, másrészt 3 évig nem ápgrédelhetsz...
Látom a Sulinetes klisék mítosza tovább él...
Az upgrade-ről annyit, hogyha megnézed az aláírásom, látod, h nem éppen a havonkénti fejlesztés híve vagyok. Így ez kilőve, de amúgy sem igaz, amit írsz, mert igenis lehet fejleszteni! Azt simán megcsinálhatod, h mondjuk 2 év múlva kiveszed a Sulinetes alkatrészt és mást raksz a helyére! Az viszont igaz, h 3 évig nem adhatod el.... Az tök mindegy, h az alkatrész gépben van vagy egy polc mélyén!
Az árakról annyit, h némely alkatrész tényleg nagyon drága (pl. processzrok), mások viszont már nem annyira (pl. vinyók). De végülis leírhatod az adódból, júl 1.ig 60 ezret, utána meg 50%-ot vagy 60-ezret, szóval hiába drágább a termék, a kedvezménnyel ezt kompenzálod!
Mondok egy példát: A64 3000+ boltban kb. 60-65e HUF, Sulinetben 82e HUF. Ez tényleg nagy különbség, de a kedvezmény igénybevétele után az ára 22e-re csökken! Szerintem ez meg megéri!