Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. máj. 29., szombat - 20:09
"Viszont csúnya szívás volt a cucc "átvétele", mert a h@lye Sulinetes regisztráció nem volt hajlandó engedélyezni a deszka eladását. Azt mondta, hogy nem jó a termékkód. :eek: Ott kellett hagynom a boltban (ma délelőtt akartam átvenni), mert persze a CHS-nél senki, a Sulinetes support meg csak széttárta a karját. Csak azt mondja meg valaki, hogy ha egyszer már hetek óta szerepel a lap a CHS árlistáján, senkinek nem tűnt fel, hogy rossz a kód? Vagy esetleg nincs engedélyezve?
Nem tudom, hogy mitol "h@lye" a regisztracios felulet?
Mindent lehet kritizalni, de - talan - megindokolva!
En ott dolgozom (Sulinet Expressz Monitor), s sokkal inkabb arrol van szo, hogy nem tudjak megfelelon kezelni (az azzal megbizott szemelyek; termeszetesen tisztelet a kivetelnek).
Mire gondolok?
Alapvetoen nem hasznaljak - az ezzel megbizott eladok - a TERMEKLISTA menupontot, s emiatt van rengeteg felreutes, elutasitas a webes felulet reszerol (tipikus pelda: A hiba oka: tul magas ar!).
Sok szallito, palyazo hibas arlistakat kuld ki (altaban kesobb, de nem szandekosan; tehat itt is tisztelet a kivetelnek), sot, olyan cuccok is szerepelnek rajtuk, amit meg el sem fogadtak (!) a Oktatasi Miniszterium szakertoi!
Ezek az un ALKODOK, amivel szetvalasztodnak az EGY kodon levo, de ELTERO termekek!
Fiktiv pelda: OM888-E099/1, OM888-E099/2, OM888-E099/99
Na, ebbol van a sok - felesleges - telefon, e-mail!
Bar nem tartozik a "nagykozonsegre", de a Keretszerzodes MINDEN szallitora, palyazora egyarant vonatkozik: termekvaltasoknal az elbiralas hatarideje a benyujtastol szamitott 15 munkanap. Altalaban 2-4 munkanap alatt lezajlik ez, tehat - velemenyem szerint - eleg gyors (az orszagban van, tobb mint 2000 ertekesiteti pont!).
Szoval nem a karomat tartam szet - ne'mi kepzavarral elve - a telefon masik vegen, hanem pl.: az elado nem nezte meg a TERMEKLISTA menupontot.
Udvozlettel:
wasa