Na megvan minden gyors mint az állat de 3D-ben a vid kari miatt (Ti4200

-ez lesz a következő csere) nem nagyon hasít, de az elején szívtam rendesen. A vid kari graf. hibákat nyomott mint kiderült csak szerelési hiba volt

(nem illeszkedett rendesen az AGP slotba vagy por --> kontakt hiba)
Csak a rend kedvéért:
AMD Athlon64 3000+ dobozos
Gigabyte GA-K8NPro (nForce 3 150)
Kingmax Hardcore 512Mb DDR500
Egyszer kipróbáltam a tuningot 2200 MHz alapfeszen, 2400 MHz 1,6 Volton ment és a clockgen szerint működött a PCI lock, 2500 Mhz 1,6V nem ment (1,6V fölé nem akartam menni, de úgy tudom nem is biztos, hogy segített volna), biosból is próbáltam és a Giga Easy tune-nal is. Ezektől eltekintve
a lap hihetetlen stabil, nagyon tetszik a Giga Dual biosz (még nem volt Giga lapom

)
A procit alig bírtam 50 fokra felvinni, az előd 1800+ palominonak ez pár másodperc volt (egyedül ebben lassabb az A64

) normál üzemben 30-40 fok körül van és a borda szinte hideg rajta.
A Cool & quet-et nem sikerült megismernem, nem megy(azért még nem adtam fel teljesen)

, de a giga lap szabályozza (a Speedfan is tudja szabályozni, de csak a CPU fan-t) a CPU venti ford.számát automatikusan (2800-4200) , az Easytune sajnos kilép amikor a fanakat akarom bazirgálni

. A CPU és a Proc hűtő szerelése zseniálisan egyszerű és praktikus, legalábbis egy 1800+ és egy Titán D5TB után

. Az nForce 3 rossz wincsi kezelésével még nem volt gondom, eddig tökéletes, igaz maradt a gyári MS winchi vezérlő egyelőre.
Ha kiváncsiak vagytok valamire kérdezzetek.