HWSW Informatikai Kerekasztal: cicaTUNING vagy nyersERŐ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

cicaTUNING vagy nyersERŐ? avagy:japán fűnyíró v. amcsi húsdaráló:) Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 11. 23:18

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 10:00

Ez amerikai kocsi, vagy japán? :think:

Nem, de engedd meg nekem mester, hogy berakjak néha ilyen eXclusive kitérőket....!!!!!  :respect:
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#402 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 13:14

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

2005 Corvette video

Szerkesztette: Dorien 2005. 08. 15. 13:19 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#403 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 15:34

Hoho, van ilyen topic is?

Szoval, en igazandibol sehova sem tartozom, mert senem tuningolom a kocsimat, senem amerikai... de legalabb japan. egy jobb kormanyos mazda Rx8-at vezetgettem:) Mint mondtam, tuning semmi nincsen rajat, ugy is gyonyoru nekem ahogy kijon a szalonbol.

Az egyik dolog, ami engem iszonyat megfogott a regi kocsimhoz kepest (alfa 156 tspark), hogy elozeseknel nemkell visszavaltsak. Ledundizom a gazt, es szepen megy, nemkell eroltetni a motort, meghuzatni, csak jelezni neki, hogy menni szeretnek. Es ennyi... el nem tudom kepzelni milyen lehet ezeket az erogepeket vezetni amik itt a topicban bentvoltak. Az egyik ismerosomnek egy Porscheja van... sajnos semmit nem tudtam meg rola... NOI VEZETO! Ahh... egyszer ment a kocsi 3-4 ezres fordulat felett, amikor veletlenul nem jol rakta be egyesbe, amugymeg kapasbol feljebb valt. Tisztara ugy vezeti, minth aa bmw-jet vezetne. Sajnos itt igen sok ilyen van nalunk (leeds). Szoval sportkocsi nem ment meg 90 folott, terepjaro nem latott foldes utat, es motorral nem alltak meg ket kereken. Igaz, en sem leszek az, aki a sztradan fog gyorsulgatni a kocsival.

Egy kerdesem lenne... pls, ha lehet akkor csak halkan ugassatok le, vagy hulyezzetek le  :D  Szoval... az egy dolog, hogy nfs-ben ellehet indulni 6osban kocsival, de vajon a normal eletben is megprobalhatom? Arthatok ezzel barmit is a motornak? Gondoltam kiprobalom, de felek tole, hatha elrontok valamit, vagy ilyesmi. Persze nem a piroslampanal akarom kiprobalni, ahol allnak mogottem, valami csendes parkoloszeruseg.

Elore is koszi! Es hajra, elore a topiccal! Amerikai autok nagyon szepek, a japanok szinten, en most egy joidore letettem a voksom az Rx8-al a japan autok melle :up:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#404 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 16:17

Idézet: Boba - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 16:34

es motorral nem alltak meg ket kereken.

Nem kicsit tudhat motorozni a fazon :respect:  :nevet2:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#405 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 16:39

Idézet: Boba - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 16:34

Egy kerdesem lenne... pls, ha lehet akkor csak halkan ugassatok le, vagy hulyezzetek le  :D  Szoval... az egy dolog, hogy nfs-ben ellehet indulni 6osban kocsival, de vajon a normal eletben is megprobalhatom? Arthatok ezzel barmit is a motornak? Gondoltam kiprobalom, de felek tole, hatha elrontok valamit, vagy ilyesmi. Persze nem a piroslampanal akarom kiprobalni, ahol allnak mogottem, valami csendes parkoloszeruseg.

Ártani? hááát... a fokozat hosszától függ és a motor erejétől, hogy el lehet -e indulni az autóval, de az biztos, hogy igen sokszor lefulladsz mire sikerül, ráadásul rengeteget és nagyon finoman kell csúsztatni a kuplungot hogy sikerüljön.

Ártani nagyon nem árt, max a kuplung kopik meg kissé, az mindenesetre biztos hogy jobb mint 5-ből 1-be rakni...

Értelme próbálkozni? hát az se nagyon van neki, max nem fogsz parázni ha 5.ben kitöröd a váltókart és úgy kell hazavezetni. :D
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#406 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 18:31

EVO, elirtam :omg:  nah mind1... igy legalabb vicces valakinek :D

freeone. Fogalmam sincs, hogy milyen eros a motor, asse tudom biztosra, hogy mekkora a motor benne, de komoly. 1300-1400as wankell, ennyit tudok. (ezt is az itteni topic vegigolvasasatol... lol :) )

Szoval artani annyira nem arthat... hmm, kiprobalom. Sokat akkor nem, kuplung draga dolog. thx :)

#407 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 08:25

1300as Wankel elég tág tartomány, asszem talán 260 lóerős a legerősebb belőle.
Amugy, a csúsztatott kuplunk amennyire tudom nem kicsit koptatja, de amugy ha 1-2er kipróbálod, abból baj nem lehet, nekem volt már olyan suzukival, hogy lámpánál elfelejtettem kivenni sebességből, és lazán elindultam harmadikban, aztán csak mérgelődtem hogy mérnemakarmenniezasz*r.
Amugy, a mazda japán erősen, ugyhogy bőven elfér a topikban, igaz maga a motor legalább német találmány :D Kitalálta az öreg piszkosul, meg a Ro-töltőt, volt is vele szépszámmal kisérlet, még Trabant prototipus is volt wankel-motorral, nomeg a C111es Mercedes prototipus, 4 tárcsással :D

#408 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 17:45

Thx, majd jol megnezem a hozza adott konyvecskeben, ott tuti leirjak. Elvben az kene, hogy az elso legyen, hogy azt elolvasom, de valahogy lusta vagyok, es inkabb vezetni akaratm.:) Amugy Ketszer kiprobaltam, mindkettore sikerult eleg szepen, pirostol is egeszen jol eltudtam jonni :) De azert ezt gyakorolgatni nemfogom... viszont ha 1esben indulok, es vannak elottem akkor ovatosan kell banni, nehogy raugrojon a kocsi az elottem levore. Bar gondolom ez csak szokas kerdese.

Nekem bejon ez a wankell... ami nekem feltunt, hogy mas a hangja mint az 1.6os t.spark-nak, es sokkal nagyobb skalan hasznalhato a motor... nekem a motor mar boven hasznalhato 2000-2500tol elozesre is... es egeszen folfele, szoval nemkell valtogatni. Nekem ez tetszik legjobban benne.

#409 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 17:54

Nagy találmány az tuti, nem ok nélkül hatékonyabb jócskán az otto-motoroknál, naná hogy más hangja van, de küzd a mai napig olyan, az elvből eredő gondokkal, aminek a kiküszöbölésére ötlete nincs senkinek, nem ok nélkül csak az RX7-RX8ban van/volt ilyen motor szériában.

#410 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 20:13

Milyen gondokra gondolsz? Csak kivancsi vagyok... (nemtudom ez a topic megfelo-e ennek a temanak kibeszelesere... ha nem, akkor sorry)

#411 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 17. 20:47

Idézet: Boba - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 17:31

EVO, elirtam :omg:  nah mind1... igy legalabb vicces valakinek :D

freeone. Fogalmam sincs, hogy milyen eros a motor, asse tudom biztosra, hogy mekkora a motor benne, de komoly. 1300-1400as wankell, ennyit tudok. (ezt is az itteni topic vegigolvasasatol... lol :) )

Szoval artani annyira nem arthat... hmm, kiprobalom. Sokat akkor nem, kuplung draga dolog. thx :)

EVO?stb?
Boba bakker, te ugy vettél egy RX8-at, hogy még azt se tudod melyik moci van benne hány lovas?mégis hogy vetted?ráböktél az ujságba a kocsira, felhivtad a számot és délután már legyalogoltál az sarki autókereskedésbe, majd kihajtottál vele? :D :D :D vagy micsudi?ez érdekel... :)
Amúgy a wankel elég jó, csak elég kényes szvsz.
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#412 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 22:29

Idézet: t3l4l - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 21:47

EVO?stb?

Ez cimzes akart lenni EV6-nak... hogy a motoros dolgot elirtam. 2 kereken valoban nem kunszt megallni motorral  :D

A masik resze... meg kb 2 eve lattam egy hirdetest rola, utana kezdtem kepeket gyujteni rola, NFS-ben csak azzal toltam, figyeltem es fenykepeztem az utcan az RX8-akat... szoval szerelem elso latasra volt. (Bar szerelmes tudnek lenni egy Aston Martinba is :D ) Szoval kb mar 2 eve bujom a hirdeteseket meg ilyesmi... es most, hogy kintvagyok itt olcsobbak a kocsik arai, kedvezobb hitellel meglehet venni oket, ugy dontottem hogy eljott az en idom :)

Szoval igen, mondhatjuk ugy is, hogy raboktem az ujsagban egy autora... csak ez 2 eve volt kb, es azota csak azt akartam :) Kb sarki auto kereskedes volt, igaz, nem masnap tudtam vele kihajtani, de nem kellett ra sokat varjak. Remelem igy ertheto :up:

szerk... a lenyeg kimaradt. Ugy vettem a kocsit, hogy megmondtam elado bacsinak, hogy ennyi zsetonom van, ebbol milyen Rx8ast tud nekem hozni. Szoval kb igy lett a motor valasztva, meg a tobbi.

Szerkesztette: Boba 2005. 08. 17. 22:30 -kor

#413 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 08:09

Amiket olvasgattam róla: Wankel kényesnek épp nem kényesebb sokkal, mint az otto, csak amiatt, hogy bizonyos mennyiségű kenőanyag óhatatlanul fogy, észnél kell lenni az olajjal, ez a résvezérlés miatt van, az RX7esnél ez ráadásul ugy volt, hogy keverékkel ment, külön tartályba ment az olaj, külön a benya, de keveredett mint a kétüteműeknél. Nem annyira, mint az RX-7nél, de akkor is. A fő gondja pedig az, hogy 400k kilóméterre van tervezve a motorja, utána kuka. A másik gond az vele, hogy a forgótárcsa miatt nem lehet a gyertyát csak egy ún szikrakamrába elhelyezni, emiatt nem igazán hatékony az égés.

#414 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 09:17

Idézet: t3l4l - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 22:18

Nem, de engedd meg nekem mester, hogy berakjak néha ilyen eXclusive kitérőket....!!!!!  :respect:

Bocsáss meg főnök!!!! :respect:

https://forum.hwsw.h...showtopic=84186
https://forum.hwsw.h...showtopic=89643

Csak kötöszködök kicsit :D  :D  :D
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#415 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 09:25

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Tegnap olyan 5:45 körül, egy ilyen jött szembe a Hősök terénél... Rá volt írva az oldalára asszem hogy www.300le.hu :D
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#416 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 18. 10:21

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 8:17

Bocsáss meg főnök!!!! :respect:

https://forum.hwsw.h...showtopic=84186
https://forum.hwsw.h...showtopic=89643

Csak kötöszködök kicsit :D  :D  :D

:bringa: :p :D

ui: mustangot én is láttam, azzal a különbséggel, hogy a hungárián "kigyózott" :p :D

#417 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 18. 10:23

Idézet: Boba - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 21:29

Ez cimzes akart lenni EV6-nak... hogy a motoros dolgot elirtam. 2 kereken valoban nem kunszt megallni motorral  :D

A masik resze... meg kb 2 eve lattam egy hirdetest rola, utana kezdtem kepeket gyujteni rola, NFS-ben csak azzal toltam, figyeltem es fenykepeztem az utcan az RX8-akat... szoval szerelem elso latasra volt. (Bar szerelmes tudnek lenni egy Aston Martinba is :D ) Szoval kb mar 2 eve bujom a hirdeteseket meg ilyesmi... es most, hogy kintvagyok itt olcsobbak a kocsik arai, kedvezobb hitellel meglehet venni oket, ugy dontottem hogy eljott az en idom :)

Szoval igen, mondhatjuk ugy is, hogy raboktem az ujsagban egy autora... csak ez 2 eve volt kb, es azota csak azt akartam :) Kb sarki auto kereskedes volt, igaz, nem masnap tudtam vele kihajtani, de nem kellett ra sokat varjak. Remelem igy ertheto :up:

szerk... a lenyeg kimaradt. Ugy vettem a kocsit, hogy megmondtam elado bacsinak, hogy ennyi zsetonom van, ebbol milyen Rx8ast tud nekem hozni. Szoval kb igy lett a motor valasztva, meg a tobbi.

szerelem..aham, nos igy már érthető.. :) tényleg szép verda.amúgy.  :up: bár, ha annyi pézem lenne tuti, h EVO 7est vennék :D :D :D

#418 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 11:35

EZT láttam vazz! Megva.

Kép
Kép

Szerkesztette: Favágó 2005. 08. 18. 11:35 -kor

#419 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 11:38

Idézet: t3l4l - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 9:21

:bringa: :p :D

ui: mustangot én is láttam, azzal a különbséggel, hogy a hungárián "kigyózott" :p :D

Az volt, amit most belinkeltem?

#420 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 11:44

Szép lenne anélkül a ronda felirat nélkül. Meg mondjuk sötétkék / fekete színnel. :cool:
Valamint mehetne rá egy nagyobb hátsó spoiler és szebb felni. :)
Wherever you go, go with all your heart.

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó