HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyári Játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyári Játékok Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 26. 06:47

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 23:50

Schmitt Pál úr szvsz lehangolóan nyilatkozott a Fazekas-ügyről a királyi egyesen. Kevésbé finoman fogalmazva csontig nyalt a NOB-nak. Persze, amit a TV lead, az korántsem biztos, hogy a teljes mondóka...

Azért nem értem, hogy miért csak most szólal meg. És azt sem értem, hogy miért nem jelenti ki azt, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy a fellebbezés során enyhítsen a NOB az ítéleten. Semmi erre utalót nem hallottam tőle, csak azt, hogy Fazekas hibázott (ami persze igaz), és tulajdonképpen megérdemelte ezt a büntetést (ami szvsz nem igaz). :(

Fazekas azt nyilatkozta még este, Gyulai megígérte neki, hogy mindenben segíti... (Ő nem politikus...)
-- Legyen egy jó napod! --

#1042 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 26. 06:57

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 1:04

Schmidt felti a poziciojat, csak azt felejti el, ha nem lennenek sportolok o lehet hogy mosogatna valahol.

Idézet

dr. SCHMITT PÁL

2x olimpiai bajnok (párbajtőr csapat 1968, 1972),
2x világbajnok(1970-71)

A többi stimmt...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#1043 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 26. 06:58

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 1:04

Schmidt felti a poziciojat, csak azt felejti el, ha nem lennenek sportolok o lehet hogy mosogatna valahol.

Idézet

dr. SCHMITT PÁL

2x olimpiai bajnok (párbajtőr csapat 1968, 1972),
2x világbajnok(1970-71)

A többi stimmt...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#1044 Felhasználó inaktív   Caris 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 07:11

Idézet: td - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 7:43

... (ezért nyúlkáltak hétszer a végbelébe) és nekem nagyon úgy tünik, hogy addig nem akarták békénhagyni, amíg nem találnak valamit. ...

na ez is olyan dolog, amit nem tudnuk biztostra. Hiszen a vizsgálaton csak Fazekas plusz az ellenőrök voltak bent, ráadásul nem is ő nyilatkozta ezt, hanem az orvosa, akinek ezt mondta (állítólag)... ráadásul az említett orvos is össze-vissza nyilatkozik, valami itt nagyon nem stimmel... kiváncsi vagyok, hogy Annus mit fog csinálni, amikor megint ellenőrizni akarják? Belemegy (ez lenne a helyes szerintem), vagy hűbörög és azt mondja, hogy annyira megviselték az események, megcsömörlött, meghurcolták a barátját, stb... hogy inkább visszavonul... Ha a második lehetőséget választja, az sok mindent jelenthet...  :rolleyes:
÷

#1045 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 08. 26. 07:15

Erre majdhogynem ráhibáztál(index):

Idézet

Annus felhagy az atlétikával

Annus Adrián szóvivője, Pál Gábor - aki Fazekas sajtóügyeit is viszi - a Magyar Rádióban azt mondta, rengeteg SMS-t kaptak azzal kapcsolatban, hogy Magyarországon olyan hírek terjengnek, hogy az atlétát az Interpol körözi, hogy a szállodája előtt rendőrök várták, hogy a WADA és számos más szervezet is körözi. Ez nagyon felzaklatta a szombathelyi sportolót, aki úgy döntött, befejezi a pályafutását, és a továbbiakban semmiféle atlétikával kapcsolatos dologgal nem kíván foglalkozni, mert méltánytalannak, megalázónak tartja a WADA álláspontját és azt, hogy Fazekas Róberttől negatív vizelet után elvesznek egy olimpiai aranyérmet. Pál hozzátette, "Annus Adriánt hihetetlenül megalázták, és úgy érzem, teljesen méltánytalanul".

Nem lát semmire garanciát

Arra a kérdésre, hogy Annus ad-e újabb vizeletmintát úgy válaszolt: nem tudom. Majd kifejtette: "Még egyszer ismétlem Annus szavait, az, ha ő ad negatív mintát, mint oly sokszor adott, annak abszolút semmilyen belátható következménye nincs, hiszen Fazekas esete bizonyítja, hogy ez semmire nem garancia. Annus Adriántól négyszer vettek vizeletmintát az olimpia ideje alatt, és mind a négy negatív lett. Tehát annak valami oka van, hogy tőle még egyszer vizeletet akarnak venni, és ő semmire nem lát garanciát."

HA mindez igaz és visszavonul, akkor nagyon sajnálom, hiszen a világbajnokságot még megakarta nyerni, aztán tervezte a visszavonulást.

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2004. 08. 26. 07:17 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1046 Felhasználó inaktív   Caris 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 07:22

Egyre bonyolultabb ez az ügy... a szóvívő már előre mosakszik. Az biztos, hogy valami gyanús és az események az ilyen esetekhez hasonlóan pörögnek: mindenki össze-vissza nyilatkozik egymásnak ellentmondó dolgokat és ha esetleg volt valami, akkor abban tuti, hogy többen benne voltak, de szokás szerint csak a sportolón/sportolókon fog csattanni az ostor, a vezetők/orvosok/stb. természetsen megússzák :(
÷

#1047 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 08. 26. 07:28

Idézet: Caris - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 8:11

... hogy Annus mit fog csinálni, amikor megint ellenőrizni akarják? Belemegy (ez lenne a helyes szerintem), vagy hűbörög és azt mondja, hogy annyira megviselték az események, megcsömörlött, meghurcolták a barátját, stb... hogy inkább visszavonul... Ha a második lehetőséget választja, az sok mindent jelenthet...  :rolleyes:

Például azt, hogy teli a töke? :rolleyes: Azért kicsit gondolkozz el, teljesen rászállnak őrá is, jogtalanul, hiszen négyszer vizsgálták meg őt az olimpián mind negatív volt, akkor meg minek basztatják? Mert haverja a fazekas? :( És akkor mivan? Ez már tiszta 1984.
Azért az röhej, hogy már ott tartunk szinte, hogy az asszonyról lerángatva is brunyálnia kell egy olimpikonnak akár? Meddig mehet el egy ilyen szervezet? Tudod ilyenkor nekem is eszembe jutna: dugják fel maguknak az aranyukat és hagyjanak békén.

Szerkesztette: td 2004. 08. 26. 07:29 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1048 Felhasználó inaktív   Caris 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 07:43

Szerintem hagyjuk a témát, innen úgyse' tudjuk kiokoskodni, hogy mi történt -- sőt lehet, hogy soha nem is fogjuk megtudni.

Drukkoljunk inkább a magyar kajakosoknak!

Mire leírtam, meg is nyerték az előfutamukat! :respect:
÷

#1049 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 08. 26. 07:49

Idézet: Caris - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 8:43

Mire leírtam, meg is nyerték az előfutamukat!   :respect:

:up: :respect:

Kép

#1050 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 08:06

Ahh, semmi, korán van még...

Szerkesztette: FakeJack 2004. 08. 26. 08:08 -kor

#1051 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 08:24

Ha jól tudom mind a 12 hajó bent van a döntőben!  :D  :respect: éremeső várható!  :up:
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#1052 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 08:45

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 9:24

Ha jól tudom mind a 12 hajó bent van a döntőben!  :D  :respect: éremeső várható!  :up:

Néhány pontot biztos szerzünk. :D
No Problem!!!!

#1053 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 08:47

:D  :D A próféta szóljon belőled! Éremesőt akarunk!!!!!
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1054 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 26. 09:04

Idézet: Caris - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 8:43

Szerintem hagyjuk a témát, innen úgyse' tudjuk kiokoskodni, hogy mi történt -- sőt lehet, hogy soha nem is fogjuk megtudni.

szerk: áttéve a "dopping a sportban" topicba...

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 08. 26. 09:22 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1055 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 26. 09:18

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 23:50

Schmitt Pál úr szvsz lehangolóan nyilatkozott a Fazekas-ügyről a királyi egyesen. Kevésbé finoman fogalmazva csontig nyalt a NOB-nak. Persze, amit a TV lead, az korántsem biztos, hogy a teljes mondóka...

Azért nem értem, hogy miért csak most szólal meg. És azt sem értem, hogy miért nem jelenti ki azt, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy a fellebbezés során enyhítsen a NOB az ítéleten. Semmi erre utalót nem hallottam tőle, csak azt, hogy Fazekas hibázott (ami persze igaz), és tulajdonképpen megérdemelte ezt a büntetést (ami szvsz nem igaz). :(

Amit elmondott az teljesen jogos volt.

Fazekas hibázott. Lehet mellébeszélni mindenfélét, de akkor is ez a lényeg. Csak magának köszönheti, hogy elvették az érmét. Nehéz helyzetbe hozta az egész olimpiai csapatot. Ezt mondta el Schmidt Pál, és ez is az igazság.

Ugyanakkor Fazekas kijelentette, hogy a megfelelő fórumokon és bíróságon a végsőkig harcol, hogy visszakapja az érmét (amelynek elvesztéséről csak ő tehet).

Most el lehet gondolkodni azon, hogy valójában mi a nehezebb!

Egy megnyert érmet megtartani azzal, hogy még pár órát marad, vagy kéri a korházi felügyeletet és ad annyi vizeletet, amennyi kell.

Vagy egy jogosan elvett érmet, sok ember bevonásával, bíróságokon, meghallgatásokon, hosszú hónapok harca után megpróbálni visszaszerezni.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1056 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 26. 09:29

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 5:08

Na látjátok, ŐK AZ IGAZI SPORTOLÓK!

A doppingnak még a hírét sem hallották. A sportban örömöt lelnek, és számukra a helytállás a lényeg.

Egyébként az Olimpia kezdete előtt volt egy dokumentumfilm valamelyik csatornán. Régi olimpikonokkal beszélgettek, akik a 20-as, 30-as, 40-es, 50-es években versenyeztek.

Ők is nagybetűs SPORTOLÓK voltak. Pl. az a 4 gyermekes anya, aki a háború után, koldusszegényen, ilyen háttérrel lett olimpiai bajnok.
De mind, akik megszólaltak hasonló körülményekről, és közegről számoltak be. Mégis eredményesek voltak. A legjobbak. Akkoriban szóba sem került a vérre menő küzdelem, a szteroidok, a másik versenyző lenézése.

Tudom, hogy lehetetlen, de... Azokhoz a gyökerekhez kellene visszatérni.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1057 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 09:32

Nem ertek egyet par dologban...

- Nem azt illeti az erem, aki szabalyosan, doppingolas nelkul a legjobbat teljesiti, hanem azt, aki betartja a mar-mar embertelen (gondolok itt a vizeletadas korulmenyeire) szabalyokat, nem borul el az agya, elvisel mindent, es mellekesen jol is teljesitett  :mad:

- Nem ertem minek kinozzak a sportolokat... legyen ott egy orvos, es vegyenek tole vert, azt kvazi nehez megbundazni, es ugyan ugy kimutathatjak benne a doppingszereket...

- S.Pali meg bekaphatja... minden szentnek maga fele huz a keze, de ez mar pofatlansag kategoria imho
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1058 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 09:36

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 10:18

Amit elmondott az teljesen jogos volt.

Fazekas hibázott. Lehet mellébeszélni mindenfélét, de akkor is ez a lényeg. Csak magának köszönheti, hogy elvették az érmét. Nehéz helyzetbe hozta az egész olimpiai csapatot. Ezt mondta el Schmidt Pál, és ez is az igazság.

Ugyanakkor Fazekas kijelentette, hogy a megfelelő fórumokon és bíróságon a végsőkig harcol, hogy visszakapja az érmét (amelynek elvesztéséről csak ő tehet).

Most el lehet gondolkodni azon, hogy valójában mi a nehezebb!

Egy megnyert érmet megtartani azzal, hogy még pár órát marad, vagy kéri a korházi felügyeletet és ad annyi vizeletet, amennyi kell.

Vagy egy jogosan elvett érmet, sok ember bevonásával, bíróságokon, meghallgatásokon, hosszú hónapok harca után megpróbálni visszaszerezni.

Schmidt Pál szerintem nem azért a MOB elnöke,hogy ne védje meg a magyar sportolókat.
Tessék harcolni értük.Fazekas hibázott ezt tudjuk,Robi is elismeri.Miért nem lehetett behívni egy vizsgálatra utólag.A görög atlétákat napokkal később is hívták.Szabályos hajtóvadászat indult a magyar sportolók ellen.Semmit nem tesz ellene,csak nyalja a NOB seggét! :lollypop:
Remélem lesz valakinek annyi esze,hogy Annust rávegye a brunyálásra.Miért nem jönnek Fazekashoz is mintáért?Bizonyítsák be hogy doppingolt,aztán vegyék el a megnyert érmét!!Schmidt pedig csináljon valamit!!! :mad: A vezetők közül egyedül Gyulain éreztem,hogy tenni akar valamit.A többiek magukat védik.Az orvos is hibázott aki ott volt vele a vizsgálaton!Ő még mindíg ott lehet a faluban?
No Problem!!!!

#1059 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 09:50

Ezt most olvastam:„A diszkoszvetőverseny pillanatnyi állása: a litván Alekna vezet 50 milliliterrel.”
:D
No Problem!!!!

#1060 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 09:53

Idézet: rafaello - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 10:50

Ezt most olvastam:„A diszkoszvetőverseny pillanatnyi állása: a litván Alekna vezet 50 milliliterrel.”
:D

Keves vagy mint fazekasban a vizelet :)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53