HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyári Játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyári Játékok Értékeld a témát: -----

#1021 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 25. 19:45

Idézet: Bucy - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 20:38

Most láttam. Szép volt Majoros Pisti :respect:  :up:
Az orosz tényleg felállhatott volna a dobogóra Pisti mellé :(
Jöhet a 6. arany!
Doppingvizsgálat előtt lehet sörözni? Azt mondta megy, lehet már túl van mindenen?

Nem csak előtte, de asszem közben is lehet (de lehet, hogy ez csak legenda). :)

#1022 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 19:46

Osszesegeben ismet jo napot produkaltunk, de mar alig varom a holnapot! Kezis csajok, Balogh Gabor de jo kis nap lehet ez is.

Meg utolso szosszeneteimet a Fazekas ugyhoz. Mivel kepesek Annust behivni ujra nem ertem miert nem lehetne ezt megcsinalni Fazekassal? Miert kell rogton elvenni az ermet? Es Annust egyaltalan milyen alapon? Akkor hivjak be gyorsan az osszes magyar atletat! Akar hogy is nezzuk nem fer ez a dontes :(  :down:
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#1023 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 19:53

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 20:46

Osszesegeben ismet jo napot produkaltunk, de mar alig varom a holnapot! Kezis csajok, Balogh Gabor de jo kis nap lehet ez is.

Meg utolso szosszeneteimet a Fazekas ugyhoz. Mivel kepesek Annust behivni ujra nem ertem miert nem lehetne ezt megcsinalni Fazekassal? Miert kell rogton elvenni az ermet? Es Annust egyaltalan milyen alapon? Akkor hivjak be gyorsan az osszes magyar atletat! Akar hogy is nezzuk nem fer ez a dontes :(  :down:

vmi szabaly szerint a jatekok utolso napjaig rendelkezesre kell allniuk. es jelezniuk kell, hogy hova mennek, es hol talaljak meg a jatekosokat..
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1024 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 19:55

Most jön egy görög világcsúcs. Ha nem, akkor is nagy verseny lesz a női 400 gát.

#1025 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 22:50

Schmitt Pál úr szvsz lehangolóan nyilatkozott a Fazekas-ügyről a királyi egyesen. Kevésbé finoman fogalmazva csontig nyalt a NOB-nak. Persze, amit a TV lead, az korántsem biztos, hogy a teljes mondóka...

Azért nem értem, hogy miért csak most szólal meg. És azt sem értem, hogy miért nem jelenti ki azt, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy a fellebbezés során enyhítsen a NOB az ítéleten. Semmi erre utalót nem hallottam tőle, csak azt, hogy Fazekas hibázott (ami persze igaz), és tulajdonképpen megérdemelte ezt a büntetést (ami szvsz nem igaz). :(
... a trip back in time is all I need ...

#1026 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 23:03

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 20:53

vmi szabaly szerint a jatekok utolso napjaig rendelkezesre kell allniuk. es jelezniuk kell, hogy hova mennek, es hol talaljak meg a jatekosokat..

Még tovább is, mint a játékok utolsó napja. Egész pontosan 28 napig még az olimpia után elvehetik az érmet, ha ezalatt pozitív a doppingteszt. És persze a WADA bármikor be is hívhatja. Állítom, hogy az Al Kaida után a WADA a legnagyobb terrorszervezet. :D Kész ÁVH, ha csak a fele igaz annak, amit rebesgettek róla.

#1027 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 23:19

Üdv Telcontar

Szabályok vannak, s mint tudjuk vannak egyenlőbbek ennek ellenére. Azért kell a kis országoknak jobban odafigyelni. Fazekas a véleményem szerint nagyot hibázott, saját felelőségére ment ki a szobából, tudva azt, hogy nem felel meg a mennyiség a szabályban foglaltaknak.Mivel saját felelőségére távozott, így lett volna még ideje, más lehetősége, hogy összejöjjön a kívánt mennyiség. A dopping vizsgálat menetét ismeri, tehát tudja miből áll. Kik előtt, hogyan zajlik a mintavétel. Aki ezt nem tudja elvállalni az ne menjen Olimpiára. Maradjon otthon. Ott nem kell végigcsinálni, leül a tV elé aztán annyi. A szomorú az egészben, hogy több évi felkészülést, borzasztó munkát áldozott fel, mivel én maximálisan bízom abban, hogy nem doppingolt. Hibázott a sportvezetés, hogy egy ilyen "kvalitású, inteligenciájú" orvost vitt ki az Olimpiára, aki a nehéz helyzetben nem tudta megfelelően átsegíteni, illetve nem talált olyan sportvezetőt, aki tudott volna hatni Fazekasra. A probléma az, hogy ezt cselekedetét hosszabb távon fogják a magyar sportolók érezni az elkövetkezendő világversenyeken, illetve az országnak sem tett jót az eset. Ha egy Olimpián képviselem az országomat, akkor bármilyen kritikus is a helyzet, megfelelő módon kell viselkedni.

Schmidt Pál sem tud igazán tenni semmit, próbálja menteni a menthetőt, és hidd el, neki is megalázó a helyzet, hogy "nyalni" kell, pedig a szive mélyén  maximálisan igazságtalannak érzi a dolgot, mivel ebből a mennyiségből is lehetett volna vizsgálatokat végezni, de a szabály az szabály.

Üdv
      macska :(

Ui: Schmidt Pál sincs kellemes helyzetben, mivel más hülyesége miatt kell most "nyalnia", de tenni igazán semmit nem tud. Morálisan szemét módon jártak el Fazekassal, de a szabály az szabály. Ott a pont. Sajna azt kell mondanom, hogy mint láttuk a szabály az nem mindenkire érvényes, így ez az egész eljárás, herce-hurca elég undorító. Ne felejtsd el, hogy Annussal is elkezdtek szívóskodni.

Szerkesztette: Macska 2004. 08. 25. 23:31 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1028 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 23:41

Hümm. Gyulai rögtön kijelentette, hogy minden segítséget megad a fellebbezéshez. Schmitt nem mondott semmi ilyet, legjobb tudomásom szerint.

Az a tény, hogy Fazekas hibázott, még nem kötelezi őt arra, hogy el kell fogadnia az ítéletet. Ugyanis nem bizonyított a doppingszer használata az ő esetében. Ha _valóban_ doppingolt volna, akkor is ugyanezt a büntetést kapta volna. A NOB ítélete ilyen módon nemcsak morálisan rossz. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a NOB is hibázott. Pl. miért nem vizsgálták meg a leadott és a WADA által átvett mintát? Ha a minta nem elég, miért vették át? Ezt támadhatónak érzem.

Azt sem kell elfogadni, hogy vannak "egyenlőbbek". Igenis fellebbezni kell, sőt akár bírósághoz is lehet fordulni - volt már ilyenre példa. "Gyáva népnek nincs hazája." Schmitt magatartását azért kifogásoltam, mert jelét sem adta annak, hogy ő ezeket a lépéseket meg akarja tenni, noha a magyar sport érdeke ezt kívánja. Gyávának éreztem. Az amik, ugye, azonnal óvtak, de volt két sikeres óvása a franciáknak is, ha jól emlékszem. Ők mertek tenni a nekik nem tetsző ítéletek és határozatok ellen. Schmitt - nekem úgy tűnik - nem mer, vagy nem akar.

#1029 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 23:46

Nem tudom, hogy volt e már, csak most fogok visszaolvasni.

http://www.petitiono...7/petition.html

#1030 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 23:49

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 0:41

Hümm. Gyulai rögtön kijelentette, hogy minden segítséget megad a fellebbezéshez. Schmitt nem mondott semmi ilyet, legjobb tudomásom szerint.

Bizony. Amikor telefonon interjut adott, akkor meg a hangja is remegett az idegessegtol. Hat nem csodalom. Schmitt meg... minden tiszteletem az ove, de csak szerdan hallottam tole nyilatkozatot..  :(  :(

szerk.: elfelejtettem... :omg: Lipton: mar volt 1-2 oldallal ezelott.

Szerkesztette: Schwarzmueller 2004. 08. 25. 23:49 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1031 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 25. 23:51

Az a tény, hogy Fazekas hibázott, még nem kötelezi őt arra, hogy el kell fogadnia az ítéletet. Ugyanis nem bizonyított a doppingszer használata az ő esetében. Ha _valóban_ doppingolt volna, akkor is ugyanezt a büntetést kapta volna. A NOB ítélete ilyen módon nemcsak morálisan rossz. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a NOB is hibázott. Pl. miért nem vizsgálták meg a leadott és a WADA által átvett mintát? Ha a minta nem elég, miért vették át? Ezt támadhatónak érzem.

Azt sem kell elfogadni, hogy vannak "egyenlőbbek". Igenis fellebbezni kell, sőt akár bírósághoz is lehet fordulni - volt már ilyenre példa. "Gyáva népnek nincs hazája." Schmitt magatartását azért kifogásoltam, mert jelét sem adta annak, hogy ő ezeket a lépéseket meg akarja tenni, noha a magyar sport érdeke ezt kívánja. Gyávának éreztem. Az amik, ugye, azonnal óvtak, de volt két sikeres óvása a franciáknak is, ha jól emlékszem. Ők mertek tenni a nekik nem tetsző ítéletek és határozatok ellen. Schmitt - nekem úgy tűnik - nem mer, vagy nem akar.

Üdv

Értem amit mondasz, de Schimdt Pál fel tudja mérni az "erőviszonyokat", és mivel mi nem vagyunk sem franciák, sem amerikaiak, így ő nem fog "nekirontani" a NOB-nak nyilatkozatával. Gyulai megteheti tisztségéből adódóan, és maximálisan hiszek abban, hogy Scmidt Pál is maximálisan segít a fellebbezésben, a háttérben segít amit tud. Nyilvánosan pedig visszafogottan nyilatkozik. Ő a NOB-ban dolgozik, Gyulai nem. Schmidtnek az összes magyar sportolóért kell valamilyen szinten "lobbiznia", Gyulai más helyzetben van. Remélem érted mire gondolok.

Üdv
      macska ;)

Ui: Mindig tudni kell, kinek kell a fellebbezést benyújtania, támogatnia nyilvánosan, és erre nem Scmidt Pál a megfelelő személy jelen esetben.

Szerkesztette: Macska 2004. 08. 25. 23:55 -kor

#1032 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 00:04

Dopping vizsgálati szinten rászálltak a magyarokra. Ezt bátorkodtam elöbbi hozzászólásaim egyikében említeni. Ok-->Okozat. Talált. Süllyedt.  :( És ez nem csak a mostani Olimpiára lesz érvényes. Ezért kell megfelelően képviseni a hazánkat, még akkor is, ha borzasztóan nehéz, kritikus helyzet áll elő. Tudni kell mit teszek, és ennek milyen következményei lehetnek a közeli jövőre nézve is, nem csak rám, másokra is.

Szerkesztette: Macska 2004. 08. 26. 00:05 -kor

#1033 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 00:04

Schmidt felti a poziciojat, csak azt felejti el, ha nem lennenek sportolok o lehet hogy mosogatna valahol.

#1034 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 00:14

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 1:04

Schmidt felti a poziciojat, csak azt felejti el, ha nem lennenek sportolok o lehet hogy mosogatna valahol.

Nem hiszem hogy erről lenne szó. Él, hal a sportért szerintem, és most a magyar "doppingügyek" igen kellemetlen helyzetbe hozták szinte az egész magyar sportot. A probléma az, hogy nem  bizonyított dopping ügyekről szól, csak hülye, felelőtlen viselkedésről. Ha valaki nem bírja, az ne menjen olimpiára. Scmidt elég sok mindent elért az életben sportolóként, sportvezetőként. Ha visszavonulna, akkor is ez az életútjának igazi értékelése, mely tagadhatatlan. Sokan becsülik a sportéletben a világon, ezért is menti, a menthetőt, és nem megy fejjel a falnak. Ő az egész magyar sportot képviseli a NOB-ban, nem csak az atlétikát, súlyemelést.

Már nem egy magyar eset történt már az Olimpián. Mivel nem bizonyított doppingügyekről van szó, és így már kezd szinte nevetségessé válni az egész, mert 2x nem lépünk ugyanabba a sz..-ba. Csoda, hogy kipécéztek bennünket??? Bizonyítottan, nem doppingolt egyik sportolónk sem. Ez már tényleg röhej..... , borzasztó. Több Olimpiát láttam már, de ilyet nem tapasztaltam még. Becsületesen felkészült magyar sportolók olyan doppingügybe keverednek, ahol a doppingolás ténye nem bizonyított, és még nem is tudják ártatlanságukat bizonyítani, mivel a szabályzat nem írja elő, hogy a kevesebb mennyiségű vizeletet kötelesek megvizsgálni. Nagy harc kell ahhoz is, hogy legalább az ártatlanságukat bizonyíthassák, bár az arany ugrott mindenképp.

Szerkesztette: Macska 2004. 08. 26. 00:39 -kor

#1035 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 00:43

Ugyanis nem bizonyított a doppingszer használata az ő esetében.

Vagy doppingolt, vagy nem normális. Csattanós választ adott azokra a pletykákra, hogy a magyar nehézatléták doppingolnak és csalnak a vizeletmintával. Jött egy "erősebb" ellenőrzés, s lám...
Három magyar orvos előtt bele merne hugyozni egy edénybe, hogy megvizsgálják? Remélem, délután ezt meg is kérdezik tőle.
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#1036 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 01:52

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 0:49

Bizony. Amikor telefonon interjut adott, akkor meg a hangja is remegett az idegessegtol. Hat nem csodalom. Schmitt meg... minden tiszteletem az ove, de csak szerdan hallottam tole nyilatkozatot..  :(  :(

szerk.: elfelejtettem... :omg: Lipton: mar volt 1-2 oldallal ezelott.

Igen, látom sajnos, de most olvastam vissza vagy 10 oldalt.

#1037 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 04:08

Regi ismeros;) Eric Moussambani es tarsai
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#1038 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 05:38

Az a tény, hogy Fazekas hibázott, még nem kötelezi őt arra, hogy el kell fogadnia az ítéletet.

pl Hiába nem fogadod el a bíróságon, hogy egy BTK-s bűncselekményért büntetést rójanak ki rád, attól még ülni fogsz......
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1039 Felhasználó inaktív   Caris 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 06:26

Idézet: L - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 1:43

Vagy doppingolt, vagy nem normális.

Ott a pont. Ha nekem az olimpiai aranyérem plusz 10 misi múlik rajta és tudom, hogy nem doppingoltam, akkor tőlem akár 1 hétig is tapogathatják a himbilimbimet csak vigyorogok a képükbe, amíg ki nem jön az előírt mennyiség. Ha sok-sok évet már rááldoztam az életemből, akkor ez már semmiség (ráadásul korábban már többször is átesett ilyen "vizsgálaton").
÷

#1040 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 08. 26. 06:43

Idézet: Caris - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 7:26

Ott a pont. Ha nekem az olimpiai aranyérem plusz 10 misi múlik rajta és tudom, hogy nem doppingoltam, akkor tőlem akár 1 hétig is tapogathatják a himbilimbimet csak vigyorogok a képükbe, amíg ki nem jön az előírt mennyiség. Ha sok-sok évet már rááldoztam az életemből, akkor ez már semmiség (ráadásul korábban már többször is átesett ilyen "vizsgálaton").

Az te vagy, de azért mindennek van határa. Nála feltételezték az elrejtett vizeletmintát(ezért nyúlkáltak hétszer a végbelébe) és nekem nagyon úgy tünik, hogy addig nem akarták békénhagyni, amíg nem találnak valamit. És ennek ügyében bármit megtehetnek? Jóhogy nem darálják már le a pácienst egy húsdarálón és szemezgetik ki utána a dopping gyanús részeket. :(
Egyébként, mint tudjuk(mostmár a Fazekas ügy miatt, legalábbis én eddig el nem tudtam képzelni, hogy ilyen görény módszerekkel basztatják a sportolókat) ilyen vizsgálaton mindegyik sportoló átesik, de ez épp nem a normálisak közé tartozott az információk szerint. Őt az emberi méltóságában sértették meg és ezért is jogos az ügy perre vitele.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.