HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyári Játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyári Játékok Értékeld a témát: -----

#781 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:24

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. Aug. 24., Tuesday - 21:21

Marhaság. Lehet újra mintát venni. Semmi nem tiltja, semmi nem akadályozza. Az új mintából kapott eredmény tudományos szempontból ugyanolyan jó.

Amúgy azzal kezdik, hogy higítják a mintát. Némely műszer ugyanis nem visel el olyan sótöménységet károsodás nélkül, mint ami a vizeletben van.

A Petofin azt nyilatkozta az ur, hogy az ciki lenne, igy a gyorsabb ugyintezes erdekeben szukseges.

#782 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:21

Miből gondolod, hogy nincs így?

Ezt azert lehet erezni a hozzaszolasaidbol! Ha en valamiben nagyon hiszek es valaminek nagyon szurkolok akkor kicsit lehetek is elfogult a temaban. Nem is birnam maskent vegigcsinalni, igy gondolom mivel te ennyire hideg fejjel tudsz gondolkozni kivan zarva, hogy pl a kezimeccset delutan vegignezted! Ez persze nem baj;)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#783 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:19

Melyik merné saját magára zúdítani a népharagot? Mellékesen, mindegyiknek az az érdeke, hogy másokra mutogasson. :)

A NOB-nak meg az az érdeke, hogy példát statuáljon. És így elterelje a figyelmet a saját botrányairól, meg az olimpia olykor botrányos szervezetlenségéről.
... a trip back in time is all I need ...

#784 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 24. 20:24

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:16

Ezt most azért kérdezed, mert nincs még hivatalos eredménye a vizsgálatnak? Meglehet, soha nem is lesz. Hiszen nem volt "szabályos" a minta. :rolleyes:

Szia.

Nem, nem igazán a "hivatalos" vizsgálatok meg egyéb fittyfenék.... tulajdonképpen lényegtelen.

Csupáncsak az emóciók ilyen mértékű felkorbácsolódásának alapjára kérdeztem volna... de bocs.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#785 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 24. 20:25

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:24

A NOB-nak meg az az érdeke, hogy példát statuáljon. És így elterelje a figyelmet a saját botrányairól, meg az olimpia olykor botrányos szervezetlenségéről.

Akkor viszont 19:20-1
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#786 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:26

Egyebkent ha jol hallo9ttam 21 napig lehet fellebezzni az itelet ellen. De akkor ezekszerint az aranyat nem kaphatja vissza?
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#787 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 24. 20:27

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:24

Ez persze nem baj;)

Akkor jó. :) Köszönöm.
¤

#788 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 24. 20:27

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 20:54

Szerintem varjunk meg a gratulacioval... Nem akarom az ordogot a falra festeni, de...:(

Ne kezdd te is...

#789 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:29

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:24

A Petofin azt nyilatkozta az ur, hogy az ciki lenne, igy a gyorsabb ugyintezes erdekeben szukseges.

Kinek? A NOB-nak? A labornak? Inkább vegzálják az amúgy is fáradt sportolót. :rolleyes: :mad: Vagy kizárják, ha nem ad elég mintát. :reklamacio:

#790 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:31

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:25

Akkor viszont 19:20-1

Való igaz. :)

#791 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:35

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:26

Egyebkent ha jol hallo9ttam 21 napig lehet fellebezzni az itelet ellen. De akkor ezekszerint az aranyat nem kaphatja vissza?

Nem kaphatja vissza, mert meg sem kapta. :)

#792 Felhasználó inaktív   rafaello 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:35

Kíváncsi vagyok egy amcsi sportolóval is megcsinálnák ezt?
No Problem!!!!

#793 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:36

Idézet: Netmaster - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:27

Ne kezdd te is...

Nem kezdek semmit, csak nekem is feltunt ami masoknak: ahol csak tudnak, kicsesznek a magyar sportolokkal a birok. Legalabbis en igy lattam, amennyit lattam. Bokszolok, vivok, vizilabda, kezilabda, birkozas, nem folytatom.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#794 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:37

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. Aug. 24., Tuesday - 21:29

Kinek? A NOB-nak? A labornak? Inkább vegzálják az amúgy is fáradt sportolót. :rolleyes: :mad: Vagy kizárják, ha nem ad elég mintát. :reklamacio:

szerinted? :) ha mar egy sportolo megtette ami szukseges, laborban meg elbaltaznak valamit, emiatt meg berangatnak a sportolot megegyszer?! <- ezt akarjak elkerulni, tobbek kozott.

Szerkesztette: HAMMER 2004. 08. 24. 20:37 -kor

#795 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:37

Ez a mai Fazekas sztori nagyon mellbeütött...
Egyszerűen nem is tudom mit lehet mondani egy ilyen dologra,de többekhez hasonlóan én is hiszek még Fazekas ártatlanságában! :(  :(  :(  :(

Gratula a kézissrácoknak ill. a súlyemelő ezüstnek! :up:

#796 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:41

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:24

...
Nem, nem igazán a "hivatalos" vizsgálatok meg egyéb fittyfenék.... tulajdonképpen lényegtelen.
...

talán azért nem lényegtelen, mert a holnapi BLIKK-ek, BILD-ek, THE SUN-ok szalagcímeiben, öles betűkkel fog megjelenni, a ferdített, csúsztatott hazugság.  :mad:

a görögök motorbaleseteseiről, a kóreai "tízponthelyettkilnckilencéről" már senki nem fog beszélni. :reklamacio:

nincs itt tömegpszihózis!  :p

szerintem mindenki főként -bevallva-bevallatlanul nemcsak Fazekas Robit sajnálja- hanem, azon van felháborodva, hogy koncepciózusan elveszik az örömét.  :(

#797 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:41

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:36

Nem kezdek semmit, csak nekem is feltunt ami masoknak: ahol csak tudnak, kicsesznek a magyar sportolokkal a birok. Legalabbis en igy lattam, amennyit lattam. Bokszolok, vivok, vizilabda, kezilabda, birkozas, nem folytatom.

Krinyo

Ettől félek én is, már kezd nekem is üldözési mániám lenni :(

#798 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:42

Én - hogy kicsit feledjek - belekukkantottam a női röplabdaközvetítésbe az m1-en... öröm látni ezeket a virgonc kis kemény popókat a szűk rövidnaciban, nyammm.... a brazilok között van egy-két igazi világklasszis segg... :)

Szerkesztette: Etele 2004. 08. 24. 20:47 -kor

#799 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 24. 20:46

Idézet: cyberde - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 21:41

talán azért nem lényegtelen, mert a holnapi BLIKK-ek, BILD-ek, THE SUN-ok szalagcímeiben, öles betűkkel fog megjelenni, a ferdített, csúsztatott hazugság.  :mad:

Érdekes módon, magyar sportvezetőn kívül senki nem foglalkozik így vele.

Idézet

Robert Fazekas, who won the discus on Monday night with an Olympic record throw of 232 feet, 8 inches, was disqualified from the competition and expelled from the games by the International Olympic Committee executive board.

He is the second athlete in two days to lose a gold medal for doping. Russian shot putter Irina Korzhanenko's gold was revoked Monday after she tested positive for steroids.

In another case Tuesday at the drug-tainted Athens Games, Belarusian high jumper Aleksey Lesnichiy was kicked out after testing positive for the steroid clenbuterol, the IOC said. He failed to clear a height in Friday's qualifying round.

Fazekas never got to wear the gold medal because the award ceremony wasn't held until Tuesday night. The title went instead to Lithuania's Virgilijus Alekna, who had finished second with a throw of 229 feet, 3 inches. Another Hungarian, Zoltan Kovago, was bumped from bronze to silver. Fourth-place finisher Aleksander Tammert of Estonia moved to third.

Visszafogottan és tényszerűen beszélnek róla, mint ahogy másról is. Sehol, semmi szalagcím. Sőt, valószínűleg magyar nyilatkozaton kívül még hazugság sincs.
¤

#800 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 20:51

Idézet

...to lose a gold medal for doping.

Tenyszeruen irjak a hulyeseget. :) Nem doppingolt, a lelete negativ volt, hanem "doppingvetseget" kovetett el. Nem ugyanaz. Mintha el sem ment volna a vizsgalatra...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »