Még mindig félnek a franciáktól, ha jön a meccs vége valahogy rendet kéne tenni a fejekben, de nagyon nehéz
Nyári Játékok
Elküldve: 2004. 08. 26. 16:04
Még mindig félnek a franciáktól, ha jön a meccs vége valahogy rendet kéne tenni a fejekben, de nagyon nehéz
Elküldve: 2004. 08. 26. 16:09
Szerkesztette: Lipton 2004. 08. 26. 16:14 -kor
Elküldve: 2004. 08. 26. 16:15
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 13:55
Óóóóó, hogy 'sznék meg, nem lett igazam!
Az első félidő után alig hittem a szememnek, hogy milyen borzasztóan gyengén játszottunk a második félidőben. Csak megint elizgulták.
Görbe nagyon nincsen formában sajnos. Az ő bomba góljai hiányoztak. Lehetett látni, hogy amikor kapura lőtt, akkor kb. fele olyan sebességgel hagyta el a kezét a labda, mint általában. Az a sok eladott labda...
És gyakorlatilag hozták a szokásos hibájukat, amit a magyar csapaton kívül eddig SEHOL nem figyeltem meg: gólt dobunk; ezután még a góllövő a földön fekszik és ünnepel, esetleg némely csapattársa is; az ellenfél pedig széles vigyorral az arcán nyugtázza, hogy gyakorlatilag emberelőnyben dobhat gólt.
HÁT HIHETETLEN, HOGY EZT MÉG SENKI NEM MONDA MEG NEKIK!!!!
Mehlmann-nak sincs semmi keresnivalója a válogatottban. Azon kívül, hogy néha dob egy bődületes gólt, SEMMIT nem csinál soha a klubcsapatában sem. Egy bota, nehézkes mozgású, technikailag képzetlen játékos, akitől a kreativitás legapróbb szikráját sem láthatja soha senki.
Pálinger hiába védett úgy, mint a kézilabda istennője, ezt a meccset így nem nyerhettük meg.
Eddig "csak" a mérkőzés hajrájában szoktuk bukni a meccset, de most a második félidő kezdetétől nem volt esélyünk.
A baj, hogy szerintem az ellenfeleink már cseppet sem félnek tőlünk, mert azt mondjátk maguknak "nyugi lányok; a magyarok úgyis elb*sszák a végét!".
Most már senki nem mondhatja, hogy minden rendben van ezzel a csapattal. Súlyos gondok vannak ott, ahol a világ legjobb játékosállománya rendre képtelen helytállni.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 08. 26. 16:22
Talán most már Farkas Ági elfoglalja méltó helyét Pádár Ildi és Kökény Bea közt. Az EB-re visszavonul, mert így azt is elbukjuk.
Még Zágráb után voltam egy nappal, amikor az volt a véleményem :
" nincs az a hétgólos vezetés amit el ne lehetne baszni, Farkas becserélésével"
ON.
Elküldve: 2004. 08. 26. 16:23
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 17:15
Nem tudom ki találta ki ezt a "világ legjobb játékosálománya" (a riporter is folyton ezt emlegete) jelzős szerkezetet, de egy sporthoz nálam jobban értő kolléga kifejthetné nekem mit is fed ez pontosan. Melyik csapatról van szó?
üdv
R.
Elküldve: 2004. 08. 26. 16:23
Idézet: tolvaly - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 17:22
Talán most már Farkas Ági elfoglalja méltó helyét Pádár Ildi és Kökény Bea közt. Az EB-re visszavonul, mert így azt is elbukjuk.
Még Zágráb után voltam egy nappal, amikor az volt a véleményem :
" nincs az a hétgólos vezetés amit el ne lehetne baszni, Farkas becserélésével"
ON.
nem kell mar hozza Farkas sem.. megy ez nekunk magunktol is..
Elküldve: 2004. 08. 26. 16:27
Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 15:23
Felvettem ezt is VHS-re, akárcsak Zágrábot....vitázhatsz...
első félidőben is és a másodikban is három góllal mentünk amikor bejött. Hat eladott labda-ellőtt- és egy gól.
Elküldve: 2004. 08. 26. 16:32
Elküldve: 2004. 08. 26. 16:58
Idézet: Gandalf - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 16:53
Farkas, Görbitz
Mocsain ment el.Megint begörcsölt nem tudott váltani,nem kért időt amikor kellett volna.
Görbitzet régen lekellett volna vinnie.eladott egy vagon labdát.
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:04
Mocsai... Hagyjuk. Képtelen észrevenni, ha rosszul játszik a csapata egészen addig, amíg el nem ment a meccs. Mikor kért megint időt??? Túlzottan bízik a taktikájában. Felkészült szaki, de egy gyáva ember. Sajnálom, á Dieu, legjobbakot.
Farkas kiégett, évek óta annak kell örülni, ha csak 2x annyi labdát ad el, lő sorfalba vagy mellé/fölé, mint ahány gólt szerez. "Ez az, Ági, így kell!" - mondja a szpíker minden meccsen háromszor, amikor 5-6 sikertelen lövés után bever egy átlövést. Nem hasznos, de legalább gyenge. Sajnálom, á Dieu, legjobbakot.
Görbe óriási tehetség. Leül vele Csernus, rendberakja. Csak végre találja már meg a saját Csernusát...
Sajnálom.
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:15
Idézet: Renwick - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 17:23
üdv
R.
Kedves Ren!
Például Pálinger, Radulovics, Görbicz, Kirsner, Ferling a posztjukon a világ legjobb játékosai. Ilyen egyszerű. Természetesen a MAGYAR csapatról van szó.
Szerk. megj.: Elnézést Radulovics Bojánától, amiért elírtam a nevét!
Szerkesztette: Piftuka 2004. 08. 26. 17:41 -kor
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:16
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 13:29
Piftuka
Ez a topik az Olimpiáról szól. A dopping pedig nem bizonyított, így nem beszélhetünk a szó szoros értelmében doppingról. Szóval, itt is lehet erről beszélni, sőt itt jobb mint ott. Én hiszek abban, hogy nem doppingoltak. Ha másért nem, ezért.
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:22
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 18:15
Például Pálinger, Radulivics, Görbicz, Kirsner, Ferling a posztjukon a világ legjobb játékosai. Ilyen egyszerű. Természetesen a MAGYAR csapatról van szó.
Valoban igy van! Nem az egyeni tudasokkal van itt a problema. Amikor kellene az edzoi segitseg akkor Mocsai tehetetlen! Most is a kritikus idoszakban ha megfigyeltetek nem idot ker vagy nyugtat hanem ordibal a jatekosoknak. Ezt nem igy kellene csinalni. Viszont mar az olimpia elott is volt bennem egy olyan, ha elbukunk remelem Mocsai megy! Nem szabad mar vele az EB-re keszulni. Ez a csapat tenyleg tobbre hivatott mint alandoan elbukni.
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:22
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:35
Idézet: Satriani - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 18:04
Mocsai... Hagyjuk. Képtelen észrevenni, ha rosszul játszik a csapata egészen addig, amíg el nem ment a meccs. Mikor kért megint időt??? Túlzottan bízik a taktikájában. Felkészült szaki, de egy gyáva ember. Sajnálom, á Dieu, legjobbakot.
Egyetértek maximálisan. Egy edző nem lehet ennyire vak! Az időkérése botrányosan rossz volt. Nem úgy a franciáknak. Amikor 3 góllal elmentek a franciák, azonnal kellett volna időt kérni.
Görbe az egész olimpián alaposan formán kívül játszik. Ezt észre kellett volna vennie.
De nem akarta észrevenni. Ahogyan -nagyon jól írtad- Farkast is erőlteti még mindig. Pedig most is alaposan benne volt Farkas keze abban, hogy elment a meccs.
Szabó Melinda nyilatkozta:
Idézet
Mocsai miért nem mondta ugyanezt a mi lányainknak?
Új edző kell, nem vitás! Már én is azt mondom. Mocsai leszerepelt, de alaposan.
Meglepő módon ő nem így látja:
Idézet
Hogy miért nem tudjuk feltenni a pontot az i-re? Ez nem csak a válogatott problémája, a klubcsapatoknak is ezzel kell küzdeniük, lásd a Dunaferr és a Győr utolsó nemzetközi kupadöntőit."
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:39
Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 18:22
Egyetértek. Nézzétek meg a görög női vizilabdacsapat edzőjét! Mindenki csodálkozott, hogy miért használta fel olyan korán a 2 időkérést.
Azért, mert szükség volt rá. És bejött. Megfordították a meccset az olaszok ellen, és hajszál híján nyertek a rendes játékidőben.
A hosszabbításban is csak balszerencséjüknek köszönhetik, hogy az olaszok (piszok mázlijuk volt most
Ilyen edző kellene a magyar női kézilabdacsapat élére.
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:47
Nem láttam a meccset, de megint jó pozicóból buktak el a lányok. Szerintem ideje edzőt váltani, mert valami nagyon nem stimmel. Jó a csapat, nem játszhattunk rosszul (4 gólos előnyből kiindulva mondom), de a végén összeesik a csapat. Az edzőnek éreznie kell, hogy cserélni kell, mert gondolom nem rossz játékosok ülnek a kispadon. Mocsai a 3 világversenyen bukik el. Ha jobb nálunk egy csapat, az egészen más az, hogy sokadszor bukunk nyerő helyzetben, kritikus mérkőzéseken, a végén.
Üdv
macska
Szerkesztette: Macska 2004. 08. 26. 17:48 -kor
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:49
Idézet: Macska - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 18:47
Nem láttam a meccset, ...
Lehet, hogy te vagy a szerencsésebb! Őszintén szólva, még egy-két ilyen meccs, és engem szívrohammal visznek korházba, az biztos.
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:54
Idézet: Macska - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 18:47
Nem láttam a meccset, de megint jó pozicóból buktak el a lányok. Szerintem ideje edzőt váltani, mert valami nagyon nem stimmel. Jó a csapat, nem játszhattunk rosszul (4 gólos előnyből kiindulva mondom), de a végén összeesik a csapat. Az edzőnek éreznie kell, hogy cserélni kell, mert gondolom nem rossz játékosok ülnek a kispadon. Mocsai a 3 világversenyen bukik el. Ha jobb nálunk egy csapat, az egészen más az, hogy sokadszor bukunk nyerő helyzetben, kritikus mérkőzéseken, a végén.
Üdv
macska
Örülj neki.Éjjel megint nem alszok.
Elküldve: 2004. 08. 26. 17:58
???????????

Súgó
A téma zárva.