Üdv Mindenkinek!
Most kicsit

következik, ezért tényleg mindenkitől elnézést kérek.
Már több mint két kemény éve vagyok regisztrálva a HWSW fórumon, de eddig csak akkor írtam, ha nagyon muszály volt, vagy a közérdek ezt diktálta.
Hát most az én érdekem kívánja!
Eddig nvidia kártyák büszke tulajdonosa voltam, kivéve az első S3 Savage 4-emet, azonban most karácsonyra megleptem magam egy Radeon 9550-nel, as ASUS-tól.
Nagyon szép, nagyon jó, játékokban tinyleg sokat jelent Direct 9 hardveres támogatása!!!
Bocsi az -ért!!!
A lényeg, amiért írok, hogy eddig nem sikerült képet varázsolnom a TV-re. Nem mondom, hogy szaki vagyok, de már pár éve én is benne vagyok a témában, de az ATI most kifogott rajtam.
A szitu: a kártya TV-OUT-jából átalakítós téma, RCA felé vezet az a jelek útja.
Innen, kb 8-9 méter múlva kábel belefut egy TV RCA vidó bemenetébe. Nvidiával eddig minden tökéletesen müxött volna. Aztán én próbáltam mindenféle szoftveres, és nem szoftveres állítást és szitkot, ilyen és olyan szabványt....
Win98 és XP alatt próbáltam, gyári driver, talán 4.5-ös, ATI Tool 022-es.
Minden, mit felajánl a szoftver próbáltam bütykölni, de a téma 1 oldalán már fel volt tüntetve, hogy a kis TV ikon mellett feltünjön a két kis kék ikonocsnak, már lehetetlenség volt. Még a monitornál okés, a TV kiröhögött...
Szal, ez a nagy problémám! A kérésem, bárki akinek már van tapasztalata ATI és a TV-OUT témában, kérem adjon tanácsot, mert nagyon bejön az új kártya, és nem akarok csalódni a választásomban!
Előre is köszönök minden seggítséget!