Idézet: Etele - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 11:32
Titokban vágytam arra, hogy 1mega cache-el szerelt SocketA-s porocikat tudok belecuppantani a kis AN7-embe...
sztem nagyon jó, hogy ez a piacra fog jönni, mert nem mindenkinek van pénze drága processzorokra...
gondoljatok bele, vesztek egy Socket 754 -es alaplapot (Abit KV8 Pro 2 év gar 26550 Ft buttó ár) bele egy ilyen processzort, ami állítólag gyorsabb lesz mint az Athlon XP processzorok (és talán tuningolni is lehet:) ), és ha olyan árban lesznek mint az XP-k akkor miért ne lenne érdemes rá fejleszteni, főleg ha majd később ki lehet cserélni benne a procit egy 64bit-esre ha az embernek lesz rá pénze, igénye... A chipset is biztos gyorsít vmennyit a rendszeren, SSE2 is talán, és lehetséges hogy a tuningot is bírni fogják (a kevesebb cache miatt) ...
Szerintem a lényeg a lényeg: ha jó árban lesz és a teljesítménye is jó lesz miért ne lenne érdemes rá fejleszteni?!? és ha ilyenje van az embernek már nem kell új lapot + procit vennie, elég ha eladja a procit és ráfizet vmennyit egy 64bit-esre...
Persze az se lenne rossz, ha Socket A-s procit adnák ki gyorsabb órajellel...
De majd meglátjuk mi lesz belőle...
Üdv.
S.

Súgó
A téma zárva.