Szvsz nem romlik. Nálam 1 évig fennált a jelenség (újonnan vettem). Olyan, mintha kellene a kondiknak valami fesz-extrafesz-bemelegedési idő vagy valami faszság. Sose tuttam rájönni....
Nem mindig indulo gep... ...de aramtalanitas utan mindig jo!
Elküldve: 2004. 06. 18. 12:45
GREENPEACE
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik
Elküldve: 2004. 06. 18. 13:04
Epox 8KHA+-om ugyanezt csinálja nekem már vagy másfél éve. Csiftek házzal, szal passz. Annyira nem érdekel a dolog, napi 1x kibírom, hogy bekapcs, reset, és már indul is a gép.

Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2004. 06. 18. 13:45
Azért szerintem nem árt az ilyesminek utánajárni....
Amugy, kondikat kicserélni kb 1,5-2 óra munkája ha nagyon precikedsz, és van egy jó pákád meg egy szippantód.
Amugy, ilyen nemindulok-csakhaakarok lehet gyenge/halódó/túlterhelt táp is.
Amugy, kondikat kicserélni kb 1,5-2 óra munkája ha nagyon precikedsz, és van egy jó pákád meg egy szippantód.
Amugy, ilyen nemindulok-csakhaakarok lehet gyenge/halódó/túlterhelt táp is.
Elküldve: 2004. 06. 20. 08:55
Nálam a helyzet változatlan, azaz már el sem idul a gép, csak a ventiket pörgeti. Marad a szervíz.
Tudtok megbízható helyet Szegeden? Pozitív és negatív tapasztalatok is érdekelnének.
Tudtok megbízható helyet Szegeden? Pozitív és negatív tapasztalatok is érdekelnének.
Elküldve: 2004. 06. 20. 08:55
Nálam is hasonló gondok vannak egy A7V alaplappal, bekapcsoláskor vinyó, CD , ventillátorok felpörögnek, de a monitor nem kapcsol be, csak reset után. Kb 3 hónapja jelentkezett először. Monitor, táp, videokártya, proci csere megvolt (külön-külön), de semmi változás. Kondik nem púposak.
Ha memóriát kiszedem, nem csipog (el se jut addig, hogy hiányozzon neki).
Megfigyeltem, hogy a speaker egy nagyon halk "kattanó" (nem csipogó) hangot ad még a monitor bekapcsolása elött, amikor reset után, vagy véletlenül először normálisan indul a gép.
A konnektor sajna földeletlen (de földelt az aljzat, így csak pár éve jöttem erre rá), de földelt csatlakozóra dugva is ugyanaz a helyzet, meg házból kiszedett lecsupaszított géppel is.
Ha memóriát kiszedem, nem csipog (el se jut addig, hogy hiányozzon neki).
Megfigyeltem, hogy a speaker egy nagyon halk "kattanó" (nem csipogó) hangot ad még a monitor bekapcsolása elött, amikor reset után, vagy véletlenül először normálisan indul a gép.
A konnektor sajna földeletlen (de földelt az aljzat, így csak pár éve jöttem erre rá), de földelt csatlakozóra dugva is ugyanaz a helyzet, meg házból kiszedett lecsupaszított géppel is.
Elküldve: 2004. 06. 20. 09:05
Most már egyértelműen az alaplapra gyanakszom én is.
Tegnap óta APC Surge Arrest zavarszűrős elosztón keresztül kapja a 220-at, de semmi nem változott. Mondjuk ettől inkább a későbbi hasonló helyzetek megelőzését várom.
Tegnap óta APC Surge Arrest zavarszűrős elosztón keresztül kapja a 220-at, de semmi nem változott. Mondjuk ettől inkább a későbbi hasonló helyzetek megelőzését várom.
Elküldve: 2004. 06. 21. 10:03
Szerintem nálam is a deszkával lesz a probléma. Minimál feszigénnyel sem indul rendesen, tehát nem a táp a gázos. A procc normális hőmérsékleten megy, tehát ez a hibalehetőség is kilőve. Memtest sem talál hibát.

Attól még, hogy paranoiás vagyok, nem biztos, hogy nem üldöznek...