Sziasztok!
Vettem most nagyon olcsón 1 Compaq gépet + Compaq monitort és most nagyon nagy gondban vagyok!!! 1xűen nem tudok BIOS-ba lépni, mert ugye a winyón tárolja! F10-el próbálkoztam, de már nyomkodtam mindent! Viszont mivel ez céges gép volt, valószínüleg le van védve jelszóval, amit onnan is gondolok, hogy 1 REPSET.EXE nevű Compaq progival mindig az Admin jelszóért rikácsol!

Szóval rá kéne jönni, hogy melyik Compaq gép ez és utánna hogy lehet ezt a vinyóra rakni! Tennék még bele 1 AGP-s kártyát is (GeForce2 MX400) és így használnék rajta Win2000-et! Ezért kellene! A tetejére csak annyi van írva, hogy
D3VM/P1.0/20/2/128C BDG1. Az biztos, hogy Pentium III 1GHz-es proci (Intel Pentium IIIE 1GHz, CopperMine) Socket 370-es és 128MB SD-RAM van benne (eredeti Samsung)! Ezeket onnan tudom, hogy lefuttattam az AIDA16 információs progit!

Amiket még kiírt:
Intel Solano i815E chipset
Intel i752 videóchip
Amikor csak úgy beletettem az AGP-s Geforce kártyát, azon nem adott képet, tehát szvsz ezt is a BIOS-ba kellene állítani! Nagyon nagyon fontos lenne ezt így működésre bírni, mert nem akarok új alaplapot + házat és tápot is venni hozzá! Mindenképpen kellene új ház, mert ez csak micro torony, ráadásul mini ITX táppal! Legalább is én annak nézem és csak 160W-os LiteON!

Remélem elbír + LG CD-RW-t.
Tud nekem valaki segíteni? Vagy legalább olyan személyt, aki az ilyen (régebbi) Compaq gépekben járatos? :confused:
Előre is köszönöm!
Szerkesztette: Csokis 2006. 08. 16. 19:03 -kor