HWSW Informatikai Kerekasztal: ASRock tulajdonosok klubja. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ASRock tulajdonosok klubja. Értékeld a témát: -----

#981 Felhasználó inaktív   hcsibor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 06. 20:50

Idézet: Zsotee - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 20:42

A Ramiris forgalmazza Magyarországon az Asrock-ot.Az árlistájukba még nincs benne,csak a 939-es foglalatú mATX-es változat,úgyhogy valszeg még nem fogsz találni.Ha meg már lesz náluk,akkor itt egy kisker,akik ki tudják hozni neked :) http://www.fer-mel.hu

November végéig még ráér :) De számomra a tökéletes az lenne ami neked van,csak s754-ben.

#982 Felhasználó inaktív   Zsotee 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 06. 21:28

Idézet: hcsibor - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 19:50

November végéig még ráér :) De számomra a tökéletes az lenne ami neked van,csak s754-ben.

Nem elképzelhetetlen,hogy kijönnek egy 754-es változattal is.Végülis a SiS756ra is előbb 939-es mATX jelent meg,azt most itt van ez a SiS756/Socket754 amit te keresel.Meg ott van a 939-es Uli1689-es lap,annak is van egy 754-es változata a 64bit-es Sempronokhoz.
Szal nem elképzelhetetlen szerintem egy Uli1695/Socket754 variáció sem,és mondjuk a Future CPU slotjába meg lehetne 939-es bővítőkártyát helyezni.

Szerkesztette: Zsotee 2005. 10. 06. 21:52 -kor

Asrock H67M-GE, Intel Core i5-2400 3,1Ghz, 4GB Kingston DDR3 1333Mhz, Integrált VGA ,SB X-Fi, Western Digital Caviar SE16 250GB Hdd, Western Digital Green 1TB hdd, Sony Optiarc DVD-RW, Chieftec 550W (GPS-550AB-A)

#983 Felhasználó inaktív   Casper70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 15:39

Tegnap óta egy K8NF4G-SATA2-t használok, benne egy Hynix 512/400 (D43) valamint egy Sempron 2800+ processzor. Stabil gyors és kezesbárány, viszont néhány kérdésem lenne, hátha itt tudjátok:)

- A memória SPD-jét azért nem tudom pl. Everesttel kiolvastatni, mert az alaplapi VGA-t használom?
- A netszerte megtalálható leírások szerint a Vcore állítható benne 1.55Vig (?!) , ennek nyomát sem leltem (láttam már bootolni 2.2Ghzen. csak még finomítani kell :)

A CS1.6 openglben játszható addig míg  nem kerül bele valami PCIEx-es :)
64 bites oprendszerből mondjuk SuSet találtam már letöltésre, tehát az jön, viszont mintha régebben félfüllel hallottam volna egy Win64bétáról, amit lehet használni, ennek viszont nem lelem a nyomát.

Ennyi egyelőre :)

C70

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 13. 15:57

Idézet: Casper70 - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 16:39

A CS1.6 openglben játszható addig míg  nem kerül bele valami PCIEx-es :)

ezt kifejtenéd?

integrált VGA-val hogy megy a cs:source?

#985 Felhasználó inaktív   Casper70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 16:05

Idézet: diegho - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 16:57

ezt kifejtenéd?

integrált VGA-val hogy megy a cs:source?

CS:S-t még működés közben sem láttam, fentebbi mondatomat az 1.6-s verzióra írtam (CS1.6).
Az egyébként kellemesen megyeget. (D3Dben borzalom képregény, de oGl alatt át lehet játszani vel ehosszú órákat, míg legyártják valahol távol, keleten, ott távol-keleten a leendő kártyámat, bedobozolják, elhozzák ide kicsiny hazánkba, és egyszercsak hipp hopp összetalálkozunk :)

#986 Felhasználó inaktív   T0tya 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 13. 16:49

sziasztok!! vettem  egy ASROCK P4DUAL-915GL tipusu alaplapot, meg egy uj vga-t ( egy agp-s msi nx6600GT-t).
nos tulajdonképpen mindent összeraktam rendesen, csak az a bajom hogy a videó kártyám pci mode-ban fut, de olvastam az alaplap kiskönyvében hogy (ugyebár az alaplap támogat mind agp, mind pci exprest) csak pár tipusu vga kártyát támogat az alaplap agp 8x modban! igazából ott van az én kártya tipusom, csak asus márkával.. Szerintetek mi lehet a baj?? mert felraktam az alaplapi inf pack-ot és azzal se javult meg, a biosban viszont semmi beállitást nem tudok csinálni....  :think: Mivel tudnám agp-be rakni, esetleg szoftveresen?
pls help valaki

Elküldve: 2005. 10. 13. 17:39

Idézet: T0tya - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 17:49

sziasztok!! vettem  egy ASROCK P4DUAL-915GL tipusu alaplapot, meg egy uj vga-t ( egy agp-s msi nx6600GT-t).
nos tulajdonképpen mindent összeraktam rendesen, csak az a bajom hogy a videó kártyám pci mode-ban fut, de olvastam az alaplap kiskönyvében hogy (ugyebár az alaplap támogat mind agp, mind pci exprest) csak pár tipusu vga kártyát támogat az alaplap agp 8x modban! igazából ott van az én kártya tipusom, csak asus márkával.. Szerintetek mi lehet a baj?? mert felraktam az alaplapi inf pack-ot és azzal se javult meg, a biosban viszont semmi beállitást nem tudok csinálni....  :think: Mivel tudnám agp-be rakni, esetleg szoftveresen?
pls help valaki

sebesség megvan? tesztek játékok mennek? ha igen akkor teljesen mindegy mit ír ki nem?

#988 Felhasználó inaktív   T0tya 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 13. 17:42

Idézet: diegho - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 18:39

sebesség megvan? tesztek játékok mennek? ha igen akkor teljesen mindegy mit ír ki nem?

nem .... sajnos lassu meg tele van bugokkal .... vegyük pl. cs source --> egészen szépen futott 1 fps minden mondom zsir, bemegyek egy szobába leesik 20ra és át lehet látni a falon .. cod 2 demoja 8 fps... ugyhogy biztos hogy ez igy nemjó!!! nincs valami 5leted hogy hogy tudnám agp-re állítani?

Elküldve: 2005. 10. 13. 17:44

Idézet: T0tya - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 18:42

nem .... sajnos lassu meg tele van bugokkal .... vegyük pl. cs source --> egészen szépen futott 1 fps minden mondom zsir, bemegyek egy szobába leesik 20ra és át lehet látni a falon .. cod 2 demoja 8 fps... ugyhogy biztos hogy ez igy nemjó!!! nincs valami 5leted hogy hogy tudnám agp-re állítani?

ez van nem kompatibilis az msi-vel. tanúlság: megnézni mit veszel!

#990 Felhasználó inaktív   Casper70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 19:11

Idézet: T0tya - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 17:49

pls help valaki

Mivel mind a kettő új próbáld meg kicserélni kompatibilis VGA-ra (ebből a szempontből talán zökkenőmentesebb lehet, ha egy helyen vetted mind a kettőt).  Nem valami nagy tanács, tudom, de talán jobb az elején túllenni rajta, mint várni egy esetleges BIOS frissítést, ami majd megoldHATja a problémát.

C70

#991 Felhasználó inaktív   Zsotee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 19:20

Idézet: T0tya - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 15:49

pls help valaki

Igen lehet a gond a kártya típusa is,ugyanis a lapodon se az AGP,se a PCI Express csatoló nem szabványos. Nem is így hívják őket,ha jobban megnézed,hanem A.G.I. 8x és A.G.I. Express.
A gond az,hogy az intel 915GL chipset nem támogatja hivatalosan a külső AGP,vagy PCI Express portot.Az Asrocknak ez egy ilyen "ráfabrikált" nem szabványos megoldása a témára,amely bizonyos típusú VGA-kkal működik,megkerülvén az integrált vga-t.
A.G.I. 8x kompatibilis kártyák: http://www.asrock.com/support/AGI_EXpress/...upport_List.htm
A.G.I. Express kompatibilis kártyák: http://www.asrock.com/support/AGI_EXpress/...upport_List.htm

Szerkesztette: Zsotee 2005. 10. 13. 19:22 -kor

Asrock H67M-GE, Intel Core i5-2400 3,1Ghz, 4GB Kingston DDR3 1333Mhz, Integrált VGA ,SB X-Fi, Western Digital Caviar SE16 250GB Hdd, Western Digital Green 1TB hdd, Sony Optiarc DVD-RW, Chieftec 550W (GPS-550AB-A)

Elküldve: 2005. 10. 13. 19:39

Idézet: Casper70 - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 20:11

Mivel mind a kettő új próbáld meg kicserélni kompatibilis VGA-ra (ebből a szempontből talán zökkenőmentesebb lehet, ha egy helyen vetted mind a kettőt).  Nem valami nagy tanács, tudom, de talán jobb az elején túllenni rajta, mint várni egy esetleges BIOS frissítést, ami majd megoldHATja a problémát.

C70

sokkal jobban jár ha vesz egy értelmes alaplapot.

#993 Felhasználó inaktív   Casper70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 20:16

Idézet: diegho - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 20:39

sokkal jobban jár ha vesz egy értelmes alaplapot.

Vagy akár.. :)

C70

#994 Felhasználó inaktív   Casper70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 16:41

Új biosok kedvenc lapjainkhoz :)
Kellemesen tuningbarát pl. a K8NF4G-hez :)

Elküldve: 2005. 10. 23. 12:35

Idézet: Casper70 - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 17:41

Új biosok kedvenc lapjainkhoz :)
Kellemesen tuningbarát pl. a K8NF4G-hez :)

előjött a feszállítás opció?

#996 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 12:56

AsRock K7S8XE+

Ilyen laphoz kellene manual.
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#997 Felhasználó inaktív   Quo Wadis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 13:33

Sziasztok!! :respect:

Nekem ilyen alalplapom van kicsit régi de még jól mükszki.
Asrock Pe Pro-HT (6PCI, 1AGP, 2SDR DIM, 2DDR DIM, Audio, LAN)
SIS645 DX lapka készlet
Bios AMI ( 03/04/03) van ennél frissebb?
VGA: NVIDIA Geforce4 MX 440 128Mb
1db 512 DDR 400Mhz
1db 256 DDR 400Mhz
Úgy gondolom, hogy a memoriák dulba mennek.
Kérdésem, ha külöm videokártyát használok fel kell raknom a saját VD drivert?
Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek...

#998 Felhasználó inaktív   zotyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 18:23

Idézet: Quo Wadis - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 14:33

Sziasztok!! :respect:

Nekem ilyen alalplapom van kicsit régi de még jól mükszki.
Asrock Pe Pro-HT (6PCI, 1AGP, 2SDR DIM, 2DDR DIM, Audio, LAN)
SIS645 DX lapka készlet
Bios AMI ( 03/04/03) van ennél frissebb?
VGA: NVIDIA Geforce4 MX 440 128Mb
1db 512 DDR 400Mhz
1db 256 DDR 400Mhz
Úgy gondolom, hogy a memoriák dulba mennek.
Kérdésem, ha külöm videokártyát használok fel kell raknom a saját VD drivert?

Nem megy duálban, nem is mehet, egyrészt; mert a chipset nem támogatja, másrészt; mert a memória modulok különbözőek. Asszem a Sis 648 már duálos, de a 645 biztos, hogy nem.
Ha külön VGA kártyát használsz, az integrált VGA driverére nincs szükség, csak az IDE és AGP driverekre (alaplapi chipset driverek).
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz!

#999 Felhasználó inaktív   Nigel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 19:27

Idézet: Asker - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 12:56

AsRock K7S8XE+

Ilyen laphoz kellene manual.

K7S8XE+ manual
"There's a statistical theory that if you gave a million monkeys typewriters and set them to work, they'd eventually come up with the complete works of Shakespeare. Thanks to the Internet, we now know this isn't true." Ian Hart

#1000 Felhasználó inaktív   Quo Wadis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 23. 19:31

Idézet

Nem megy duálban, nem is mehet, egyrészt; mert a chipset nem támogatja, másrészt; mert a memória modulok különbözőek. Asszem a Sis 648 már duálos, de a 645 biztos, hogy nem.
Ha külön VGA kártyát használsz, az integrált VGA driverére nincs szükség, csak az IDE és AGP driverekre (alaplapi chipset driverek).

Köszi a választ! :respect:

Akkor most mit csináljak? Vegyek még egy 512-t? A gép látja mind a kettőt, tehát én úgy gondolom, hogy működnek együtt.
Most meg úgy néz ki, hogy a winyóm ment tönkre, fent van az XP és az ofis2000, a driverek és elfoglal 3,5Gb-ot.Kijelölöm a mappákat és úgy nézem meg a tulajdonságokat akkor csak 1,8Gb az egész.
Hogy van ez? :confused:
Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek...

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.