Elküldve: 2005. 10. 04. 21:14
Idézet: AtiAmdfan - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 16:37
Sziasztok!
Lenne egy kis probléma! Leírom mit csináltam, és ezután mi történt: vettem egy 2,4 ghz P4 celeront, vettem hozzá egy ASRock P4V88+ alaplapot. A lapba beleraktam a procit egy gef2 mx440 vid kártyát, egy 256 mb 333mhz-es memót, rákötöttem egy Mercury 300W os tápra és ezután bekapcsoltam.
Se hangjelzés se semmi. illetve beindulnak a ventik csak kép nincs a monitoron. így a biost sem látom betöltődni vagyis használhatatlan a cucc.
Valamit esetleg jumperrel kell állítani vagy ezt a régi vid kártyát nem kajálja az alaplap, vagy a memória nem teccik neki. egyébként a vidkártya és a memó másik gépben működött tehát azok jók!
Valami tippet lécci!
Mert sürgős lenne és megöl az ideg!
Ja ez az első P4 es cucc amit összeraktam eddig csak AMD-vel foglalkoztam úgyhogy lehet ezért nem sikerült, elvileg úgy csináltam mindent, hogy jó legyen mert elég egyértelmű összerakni ezeket a dolgokat, de mégse úgy jött össze ahogy gondoltam!
Még kipróbálom másik memóval meg videokártyával, de azért ha valaki tud valami tippet az lécci szóljon!
Előre is köszi!
Nem tom aktuális e még a dolog,már viszonylag régen írtad a hozzászólást,de nem lehet,hogy esetleg egy biosfrissítés segítene??Az utolsó hivatalos 1.40 bios-al pl Celeron D310 (2,13Ghz) supportot kap a lap.
Szerkesztette: Zsotee 2005. 10. 04. 21:17 -kor
Asrock H67M-GE, Intel Core i5-2400 3,1Ghz, 4GB Kingston DDR3 1333Mhz, Integrált VGA ,SB X-Fi, Western Digital Caviar SE16 250GB Hdd, Western Digital Green 1TB hdd, Sony Optiarc DVD-RW, Chieftec 550W (GPS-550AB-A)