HWSW Informatikai Kerekasztal: Debrecen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Debrecen "A legkeletibb nyugati város" Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   kiskrampusz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 10. 10:50

Debrecen.

Imadok itt lakni.

Mondjuk amit nem szeretek (de ez mindenhol igy van, es ez ellen sehol nem lehet tenni semmit), hogy vannak olyan emberek, akik elrontjak a tajat, vandalkodnak, stb. Mikor kiulok a Nagyerdore, csak bamulom az eget, teljesen kitisztulok, megnyugszom. Mondjuk inkabb azokat a helyeket szeretem, ahol szinte nem is jarnak az emberek, csend van.

A masik meg ugye, hogy Debrecen a rock fovarosa :)

Na, majd meg jovok ide, jo ez a topic, csak most mennem kell.
Amíg lesznek álmodozók, akik nem félnek követni álmaikat, addig lesznek hősei ennek a világnak...

#62 Felhasználó inaktív   rózsa* 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 10. 19:25

Gyors voltál!  ;)  ;)

A türelem rózsát terem.

#63 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 19:43

Idézet: rózsa* - Dátum: 2004. júl. 10., szombat - 20:25

Gyors voltál!  ;)  ;)

Te meg informatív? :D :D :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#64 Felhasználó inaktív   kyklops 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 22:18

Idézet: Yep - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 19:50

István út? Postánál?

kyklops

#65 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 06:58

Igen , a kanyarban! :cool:

#66 Felhasználó inaktív   Portrest 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 15:49

LoL
Én a 9-en lakom ugyanitt, gondolom 7-8 körül lehetett a lámpából itélve, de a dudvát nem látom az ablakban :D

#67 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 16:20

Azért mégis az ország 2. legnagyobb városa, nem füstüs/szmogos?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#68 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 16:28

Szerintem nem, Budapesttel össze sem hasonlítható (ott nagyobb sokkal a forgalom, Db-be kevés dugó van pl)

#69 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 16:32

Idézet: Portrest - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 16:49

LoL
Én a 9-en lakom ugyanitt, gondolom 7-8 körül lehetett a lámpából itélve, de a dudvát nem látom az ablakban :D

;) 69/8

#70 Felhasználó inaktív   Portrest 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 00:52

ja most már látom. Úgy látszódott mintha alattam laknál de válaszod után beláttam hogy 69 jobb oldali része is arra néz. :p

#71 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 19:29

Visszatértem eme csodás városba... :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#72 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 16:02

Idézet: Nevergone - Dátum: 2004. júl. 20., kedd - 20:29

Visszatértem eme csodás városba... :)

mer, hol voltál?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#73 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 18:17

Most vonult el felettünk egy kisebb vihar. Volt itt mennydörgés, jó kis zúhé mi egy más. Engem is elkapott, az utolsó kétszáz métert lassú futásban tettem meg. És egyáltalán nem vagyok sem ideges, sem mérges hogy elázott a ruhám, vizes lett a torta, semmi, helyette nevettem magamban, aztán kis lihegéssel el kezdtem énekelni az "if you are happy..." kis angol gyermek dalt, ami csak úgy, abban a pillanatban beugrott, nem is gondoltam rá, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy (szapora légvételek között) éneklem. :)
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#74 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 09:23

Idézet: charlie - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 17:02

mer, hol voltál?

Otthon :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#75 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 09:25

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 19:17

Most vonult el felettünk egy kisebb vihar. Volt itt mennydörgés, jó kis zúhé mi egy más. Engem is elkapott, az utolsó kétszáz métert lassú futásban tettem meg. És egyáltalán nem vagyok sem ideges, sem mérges hogy elázott a ruhám, vizes lett a torta, semmi, helyette nevettem magamban, aztán kis lihegéssel el kezdtem énekelni az "if you are happy..." kis angol gyermek dalt, ami csak úgy, abban a pillanatban beugrott, nem is gondoltam rá, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy (szapora légvételek között) éneklem. :)

Szerintem nagyon kellett ez a vihar...
Nyáron nagyon fel tud forrósodni a város, szinte minden izzik. Tegnap este el is mentem bedobni egy sört, "belső hűtésnek"...

Szóval ilyenkor, mikor hőség van, nagyon tikkasztó, de az a tegnapi vihar sokat segített... csak rövid volt. Pár percig nagyon intenzív, utána már csak kis csendes esőcske...

Nah, keresek majd még képeket... :)

Idézet

[link]

#76 Felhasználó inaktív   solide 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 09:54

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. jún. 30., szerda - 13:55

ezt a mondatot nemigazán értem, amikor írod hogy a belváros jó azon kívül meg minden gány és sz@r, de mutass légyszives egy "vidéki" nagyvárost ahol ez nem így van pl konkrét példa: mindenki által istenített Eger, hát kérlekszépen a belváros tényleg üde szép, jól néz ki, sok szép-jó kifejezőt írhatnék róla, de a külvárost ugye nem akarod hogy minősítsem, vagy itt van szeretett szülővárosom Miskolc, ne akard hogy írjak róla mi van itt   :confused:   :D

hja. Miskovecz eléggé lemaradt a versenyben... sajnos a városvezetés... de ebbe nem megyek bele.
arra akartam reagálni, h Miskolcon épp a környéke megkapó (Lillafüred, Ómassa, Bükksztlászló, Tapolca, stb.) - a városmagnak is lehetne nagyon egyedi hangulatot teremteni, az adottságai nagyon jók- (vannak nekem is elképzeléseim erre vonatkozóan: dehát a pénz... abból nincs sok, és ami van: az is elfolyik :( ). mondjuk én szeretem Miskolcot. debreceni a faterom, így elég gyakran látogatok oda, de én nem különösebben kedvelem (hogy miért elsősorban, azt Nevernek már megírtam még régebben). valaki említette a lakosokat - hát igen: sztem is elég érdekes a mentalitás (mondjuk nem olyan mocskosszájúak mint itt Miskolcon). van valami érdekes a városban. sztem nem a "legkeletibb nyugati város": se nem keleti, se nem nyugati - egy külön világ. minden értelemben.
. . .

#77 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 15:39

Csapókert, Apafa, Bocskaikert, Hajdúhadház, Téglás, Újfehértó, Császárszállás

Észrevettétek, hogy az elején és a végén van két "cs" betűs, közte pedig abc-sorrendben vannak...?

U.i.: Aki esetlen nem értené... ez Debrecen és Nyíregyháza között a vasúti megállók. Most jártam végig, immáron nagyon sokadszor... :)

Idézet

[link]

#78 Felhasználó inaktív   one 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 17:28

szeretek itt lakni, de 1,5 év múlva m1ek Budapestre a BMEre. utána szerintem már nem fogok visszaköltözni, de majd meglátjuk.
Ha úgy véled, nem lehet megcsinálni, ne gátold azt, aki éppen csinálja.

#79 Felhasználó inaktív   one 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 17:34

Idézet: Nevergone - Dátum: 2004. jún. 29., kedd - 10:37

(bocsi, muszáj volt beidézni a képeket)

HIBAZZZZ!!!!

most 1 épülettel vagyok ezek mellett (DE Kísérleti Fizika Tanszék), ha akarok, átm1ek, a kis teknősök vagy 100m-re vannak, a ciklotron 50m-re!  :hello:

Szerkesztette: one 2004. 07. 29. 17:36 -kor

Ha úgy véled, nem lehet megcsinálni, ne gátold azt, aki éppen csinálja.

#80 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 17:41

Nagyállomás -> Vásáry István utca -> Szent Anna utca -> Városháza -> Kossuth tér -> Debrecen Plaza -> Eötvös utca -> Bem tér -> Weszprémi utca -> Nagyerdei körút -> Gyógyfürdõ -> Klinikák -> Egyetem -> Medgyessi sétány -> Andaházy utca -> Bem tér -> Honvéd utca -> Debrecen Plaza -> Kossuth tér -> Városháza -> Szent Anna utca -> Vásáry István utca -> Nagyállomás

Kép

Ez a típus egyedi, a világon összesen csak ez a 11 db van belőle és csak Debrecenben. A jármű számítógépes hajtás- és fékrendszerrel, valamint ezeket összefogó hajtásvezérlő rendszerrel rendelkezik. 1994 és 1997 között 11 db üzembehelyezés történt Debrecenben.

Szerkesztette: Nevergone 2004. 07. 29. 17:44 -kor

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.