Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. jún. 30., szerda - 13:55
ezt a mondatot nemigazán értem, amikor írod hogy a belváros jó azon kívül meg minden gány és sz@r, de mutass légyszives egy "vidéki" nagyvárost ahol ez nem így van pl konkrét példa: mindenki által istenített Eger, hát kérlekszépen a belváros tényleg üde szép, jól néz ki, sok szép-jó kifejezőt írhatnék róla, de a külvárost ugye nem akarod hogy minősítsem, vagy itt van szeretett szülővárosom Miskolc, ne akard hogy írjak róla mi van itt :confused:

hja. Miskovecz eléggé lemaradt a versenyben... sajnos a városvezetés... de ebbe nem megyek bele.
arra akartam reagálni, h Miskolcon épp a környéke megkapó (Lillafüred, Ómassa, Bükksztlászló, Tapolca, stb.) - a városmagnak is lehetne nagyon egyedi hangulatot teremteni, az adottságai nagyon jók- (vannak nekem is elképzeléseim erre vonatkozóan: dehát a pénz... abból nincs sok, és ami van: az is elfolyik

). mondjuk én szeretem Miskolcot. debreceni a faterom, így elég gyakran látogatok oda, de én nem különösebben kedvelem (hogy miért elsősorban, azt Nevernek már megírtam még régebben). valaki említette a lakosokat - hát igen: sztem is elég érdekes a mentalitás (mondjuk nem olyan mocskosszájúak mint itt Miskolcon). van valami érdekes a városban. sztem nem a "legkeletibb nyugati város": se nem keleti, se nem nyugati - egy külön világ. minden értelemben.