Aznap este kétszer is produkálta az alul linkelt tüneteket a gép, mindkétszer 2D alatt (egyszer netezés, egyszer pedig filmnézés közben), de egy újraindítással megszűnt a dolog, így nem igazán törődtem vele, és azóta nem is ismétlődött. Ma viszont 3D alatt kezdett el hasonló módon szemetelni (bár sokkal kisebb mértékben, mint 2D alatt), és kikapcsolás után is megmaradt a hiba. Most éppen a jó öreg Gef2Ti dolgozik a gépben, és azzal minden OK.
A monitor hibáját kizárnám, mert arról ugye nem lehetne screenshot-ot készíteni...
A monitor csatlakozó kilazulása is kizárható szerintem, mert a hibák változása egyértelműen a képernyő tartalmának megváltozásával függ össze...
Mi lehet a gond? Az utóbbi időben 2 új hardware került a gépbe, mégpedig egy 120 gigás Samsung winyó, és egy Audigy 2, de nem hinném, hogy ezek okoznák a problémát, és a tápnak is bírnia kéne a szuflát...
A tuninggal sem függhet össze a dolog, mert jóideje mindent alap órajelen használok a nyári meleg miatt.
A Windows is friss rajta, kb másfél hete raktam föl az új winyóra.
WinXP Pro Hun (SP1), Detonator 53.03 (eddig is ezzel működött tökéletesen)
A kártya hűtése a gyárinál sokkal jobb hatásfokú, az igencsak felforrósodó memóriái külön-külön aktív hűtést kaptak, a GPU pedig 2D alatt 42 fokos, 3D alatt pedig 52 fok körülre melegszik fel (ami sokkal jobb érték a gyári hűtésnél)
Lehet, hogy a legrosszabbtól kell tartanom?
Legalább Karácsonyig ki kéne bírnia a kártyának, mert akkor szándékozom 6800GT-re váltani...
Pontos konfig az adataimnál.
És a kép:
>>>KATT<<<
(túl nagy ahhoz, hogy a fórumba illesszem)

Súgó
A téma zárva.