Játékok zenéi a legjobbak
Elküldve: 2005. 02. 17. 08:24
Master of Orion 2
Warlords 2
Warlords 2
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2005. 02. 18. 23:04
No azért a Medal of Honor Pacific Assault se gyenge.
Persze a Spelforce is bejön.
Persze a Spelforce is bejön.
Szerkesztette: Solano 2005. 02. 18. 23:05 -kor
He, who controls the past
commands the future.
He, who commands the future
conquers the past.
George Orwell
commands the future.
He, who commands the future
conquers the past.
George Orwell
Elküldve: 2005. 02. 19. 16:55
Shogo - M.A.D.
Kifejezetten hangulatos zenéje volt.
Kifejezetten hangulatos zenéje volt.
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
Elküldve: 2005. 02. 21. 07:16
Shogo 
Életem legelső FPS-e volt
Mit találtam a minap: Nubou Uematsu zenekart alapított The Black Mages néven, és feldolgozta a Final Fantasy sorozat harczenéit - progresszív rock stílusban. Hát mikor az FF7 boss zenéjét meghallottam teljesen újrahangszerelve, azt hittem becsinálok... itt fent van két szám (ez a hivatalos honlap) a többiért meg lehet engem keresni vagy a boltokat
Életem legelső FPS-e volt
Mit találtam a minap: Nubou Uematsu zenekart alapított The Black Mages néven, és feldolgozta a Final Fantasy sorozat harczenéit - progresszív rock stílusban. Hát mikor az FF7 boss zenéjét meghallottam teljesen újrahangszerelve, azt hittem becsinálok... itt fent van két szám (ez a hivatalos honlap) a többiért meg lehet engem keresni vagy a boltokat
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2005. 09. 26. 22:55
Meg belefer a kerdesem!
Carmageddon 1 zeneirol, eloadokrol, szam cimekrol hol talalok infot? Gugliztam, de eredmenytelenul zartam a keresest. Leginkabb az introban hallhato zene eloadoja es a szam cime erdekelne.
(Ha jol remlik az introban van az, amikor egy dombon all a piros auto. Kel fel a nap es a sugarak megcsillannak a motorhazteton. Vegigpasztazza a kamera a duborgo autokat, rakozelit a pilotakra, felvillan a "BAD YEAR" felirat. Meg amire mar nem emlekszem kristaly tisztan!)
Carmageddon 1 zeneirol, eloadokrol, szam cimekrol hol talalok infot? Gugliztam, de eredmenytelenul zartam a keresest. Leginkabb az introban hallhato zene eloadoja es a szam cime erdekelne.
(Ha jol remlik az introban van az, amikor egy dombon all a piros auto. Kel fel a nap es a sugarak megcsillannak a motorhazteton. Vegigpasztazza a kamera a duborgo autokat, rakozelit a pilotakra, felvillan a "BAD YEAR" felirat. Meg amire mar nem emlekszem kristaly tisztan!)
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...
Elküldve: 2005. 09. 26. 23:30
Genso Suikoden I-IV
Főleg a III intrója (HIMEKAMI - Exceeding Love).
Főleg a III intrója (HIMEKAMI - Exceeding Love).
Szerkesztette: Netmaster 2005. 09. 26. 23:32 -kor
Elküldve: 2005. 09. 27. 01:03
hmmm.... fura kerdes. Gamezolas kozben nem nagyon figyelek a zenere...
De volt 1-2 ami megfogott:
PC:
NFS3 nagyon jokat jatszottunk 2en 1 gep elott, passzoltak a gamehoz a zenek.
NFSU
HL2... nemtom melyik resznel jon a zene de vmi track 14 remlik... valami sejtelmes a kezdete....
StarCraft
Warcraft
ViceCity
X:
Prince Of Persia: Sands Of Time
PC:
NFS3 nagyon jokat jatszottunk 2en 1 gep elott, passzoltak a gamehoz a zenek.
NFSU
HL2... nemtom melyik resznel jon a zene de vmi track 14 remlik... valami sejtelmes a kezdete....
StarCraft
Warcraft
ViceCity
X:
Prince Of Persia: Sands Of Time
Bodony :) a majdnem otthonom...
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2005. 09. 27. 01:06
Idézet: PeppeR - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 23:55
Meg belefer a kerdesem!
Amire maga gondol PeppeR kollega az a Fear Factory nevezetu zenekar, de mar nem tom mi a szam cime!
Bodony :) a majdnem otthonom...
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2005. 09. 27. 05:50
Gran Turismo,
Gran Turismo2,
Gran Turismo3,
Gran Tuirsmo4,
Burnout 3,
NFSU(szigorúan az 1.),
NFS4
Gran Turismo2,
Gran Turismo3,
Gran Tuirsmo4,
Burnout 3,
NFSU(szigorúan az 1.),
NFS4
JóSebesség
Elküldve: 2005. 09. 27. 06:12
Idézet: PeppeR - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 23:55
Meg belefer a kerdesem!
Elvileg ezek azok:
- Fear Factory - Body Hammer (Instrumental)
- Fear Factory - Demanufacture (Instrumental)
- Fear Factory - Zero Signal (Instrumental)
- Lee Groves - Coastal
- Lee Groves - Desert
- Lee Groves - Industrial
- Lee Groves - Winter Wonderland
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”
Elküldve: 2005. 09. 27. 06:13
Idézet: carr - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 1:06
...
Talan a Zero Signal. Most, hogy igy vegigporgettem az ejjel a Fear Factory albumokat.
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...
Elküldve: 2005. 09. 27. 06:15
Idézet: Lulu64 - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 6:12
...
Fear Factory az rendben van. A Lee Groves-ra rakeresek.
Koszonet mindenkinek!!!
Elküldve: 2005. 09. 27. 07:42
Idézet: Peregrinus - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 17:24
Dungeon Siege!
Amúgy a játék CD-jén a zene egyetlen .mp3-as file-ban van, persze más kiterjesztéssel...
"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"
Elküldve: 2005. 09. 27. 19:10
Jelenleg a battlefield 2 zenéje nagyon ott van Meiner Meinung nach
Elküldve: 2005. 09. 28. 00:50
Idézet: Pedrosz - Dátum: 2004. júl. 6., kedd - 20:52
Mafia zenéi is elég jók voltak szvsz. Megadták az alaphangulatát a játéknak.
Szerintem is. Ulickára való menekülés a mai napig kellemes emlékeket idéz.
Számomra még mindig a legjobb összhatású játék.
Szerkesztette: zoszt 2005. 09. 28. 00:55 -kor
"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem."
MM2 buszok
MM2 buszok
Elküldve: 2005. 09. 28. 12:47
Most soroljam
hitman sorozat zenéi (Jesper Kyd Rullzik
)
freedom fighters (ismét rullzik)
blood 2
heroes sorozat
devil may cry sorozat (főleg a 3
)
legacy of kain sorozat (
)
halo 1-2
prince of persia sorozat (sot,ww, meg valszeg a mostani is jólesz a tt
)
neverhood
stb... én az ilyeneket szeretem
hitman sorozat zenéi (Jesper Kyd Rullzik
freedom fighters (ismét rullzik)
blood 2
heroes sorozat
devil may cry sorozat (főleg a 3
legacy of kain sorozat (
halo 1-2
prince of persia sorozat (sot,ww, meg valszeg a mostani is jólesz a tt
neverhood
stb... én az ilyeneket szeretem
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 09. 28. 12:59
Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 13:51
Neverhoodnak télleg faxányos a zenéje... 
Ja, eszméletlen, hogy mit összemarháskodtak
Most is épp a devil may cry soundtrackjét hallgatom
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 09. 30. 16:37
Az utóbbi időben nekem egy game zenéje jött be marhára a szokásosokon kívül ofkoz (MGS, FF, Hitman, Monkey Island, stb...) ez pedig a Fahrenheit-é. Maga a game is szerintem az Év Játéka (a CoD2-ig biztos
), legalábbis nálam. Theory of a Deadman überpowa!
Abit NF7 v2.0@v2.7 }{ AMD Sempron 2000Mhz }2*512Mb DDR 400Mhz Kingston 2-2-2-5 }{ Inno3D 6800 Premium Edition 128MB DDR }{ Seagate 80GB 7200rpm } Kasi @ HWSW ; Soren @ ph! - 70/5463171
Bloodscalp
Brynon(Lv60 Human Rogue) - The Sentinels (sentinel)
Lorelin(Lv34 Human Mage) - The Sentinels (alt)
Rejeux(Lv16 Night Elf Priest)
Bloodscalp
Brynon(Lv60 Human Rogue) - The Sentinels (sentinel)
Lorelin(Lv34 Human Mage) - The Sentinels (alt)
Rejeux(Lv16 Night Elf Priest)

Súgó
A téma zárva.