HWSW Informatikai Kerekasztal: Prince of Persia: Warrior Within - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prince of Persia: Warrior Within

#201 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 17. 21:42

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 15:53

Én is csak ezt az egyet találtam meg, vajon hol lehet a többi?  :think: Azt hiszem újra kellene játszani, de akkor rámegy még1 bill.  :D  :D

ha erdekel kuldok leirast (angol). nekem szemelyesen mar nincs turelmem meg1szer vegignyomni :)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#202 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 21:44

en meg egy ilyennel nyomulok:

Kép

Igaz nem wireless,de viszont olcsobb. Nemtom most mennyi lehet, sztem olyan 5-6k huf korul.
Nem veszem elo tul gyakran,de mikor igen akkor nagy hasznat veszem, oriasi elmeny ilyennel nyomni a PoP-t, Metal Gear Solid-ot, vagy akar egy Tekken 3-t (emulator rulez) :D
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#203 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 01:52

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 13:49

hat akkor nincs mit mondjak, ez nem a te jatekod. :)

Azzal az idoziteses dologgal meg mindig nem ertek egyet,altalaban ugy vannak kiszamitva a dolgok hogy ha at kell szokni es a szelerol dobbantasz akkor atugrasz, ha kicsit hamarabb akkor megkapaszkodsz. Amit mondasz az raadasul abszurdum mert a jatekban egyszeruen nincs ugras gomb :D Ergo eleg kozel kell legyel a peremhez hogy a megfelelo gomb ugrast "jelentsen", ha meg eleg kozel vagy akkor nagy valoszinuseggel at is ugrod. Ennyire nem lehet rossz a a billentyuzetrol iranyitas....  :think:

Viszont a regi (elso) 2 Prince jatekban tenyleg hajszalpontossaggal kellett kiszamitani a dolgokat es nem ertem, hogy ha ott ment akkor it miert nem? Sztem az a 2 jatek sokkal nehezebb volt. Bizonyara elnotted mar ezt a mufajt, sokaknak mar nincs turelme,siet es ilyenkor tuti elszurja :)

én billel nyomtam a Sands of Time-ot és ezt is azzal tolom. nekem így is bejön. kicsit szokni kell, de sztem főleg a kamera miatt, és nem feltétlenül az irányítás miatt. a Sands of Time-ot azért említettem, mert anno a TR AoD-dal egyidőben toltam és így jöt ki számomra igazán a különbség. a TR AoD-ban is (és az összes TR-ben) vannak ugyebár ugrálos-időzítős-elkapós részek, szerintem :D

durván összefoglalva:
-TR AoD: a hajamat téptem nem 1x, és valóban az irányítás miatt. alap dolgokat: pontos ugrások, sétálások, oldalazásokat nem lehetett normálisan megcsinálni.

-Sands of Time: ugráltam ide-oda, szaltóztam, falakon futottam végig....
egyszóval nem alap mozgások, hanem extra/kombinált mozgások. és hihetetlen könnyedén. nem mondom, voltak nehéz részek, de az sem az irányításon múlt. szvsz nagyon kellemesen lehetett a jópár extra mozgással együtt is kezelni. és akkor harcról nem is beszéltem. bár az nem volt túl változatos, de a meglévő elemekből (és nem csak pár alapmozgásból) könnyedén lehetett kombinálni és látványos, jó harcokat vívni....

szerintem.

#204 Felhasználó inaktív   VAZUL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 13:37

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 18:47

Akkor rakd már fel a mentésed lécci! (az egész profil kéne)

Látom kellett volna egy mentés.. de megoldódott a problémád..
Kicsit el vagyok havazva.. :mad: ilyen az év vége.. :rolleyes:

#205 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 23:32

Lehet, hogy volt már róla szó, de nem láttam a topic átolvasása közben.
A játék tök jó, nincs vele semmi baj, nekem az első rész is nagyon tetszett, a kamerát meg csak meg kell szokni.
DE dúrva hangproblémáim vannak. Alaplapi hangkártyát használok, még nem tudtam Audigi-t venni, a játékban folyamatosan akadozik a háttérhang (zene, csatazaj ilyenek, a karakter által végzett mozdulatok hangjával semmi baj), és kb élvezhetetlenné teszi a játékot, hogy elég kellemetlen hangú zaj van a játékan, és periodikusan, szal egy erős zzzzzz majd 2 mp szünet és megint... nincs erre valai gyógyír?
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#206 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 18:20

nekem alaplapi fos nf (abit nf7 nem soudnstorm) es tok jol megy vele.. gondolom probaltal uj chipset/audio drivert tenni ugyhogy az nem lehet a baja..

#207 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 21. 21:22

Idézet: diab303 - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 18:20

nekem alaplapi fos nf (abit nf7 nem soudnstorm) es tok jol megy vele.. gondolom probaltal uj chipset/audio drivert tenni ugyhogy az nem lehet a baja..

A legújabb még nincs fenn, de mindjárt

#208 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 10:15

Jelentem probléma megoldva, köszönöm a tippet! :)
Ja és a game eddig nagyon tetszik hozza az első hangulatát és nincs semmi gond a kamerával, ha jól beállítod az egeret (mindent invertre kell tenni, akkor 90%-ban tudsz 3. személy nézetben irányítani egy kicsit).

Szerkesztette: Nevl 2004. 12. 22. 10:18 -kor

#209 Felhasználó inaktív   hl2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 17:58

Kép
Én meg ezzel játszok :Đ persze csak viccelek :nevet:

#210 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 19:16

Ekkora elbaszott Gamet is ritkán látni egyszerűen ISTEN Game lenne

HA
Lehetne benne normálisan menteni
Nem lenne agyament a nézelődés
Nem ugrana a szakladékba a karakterem amikor nem oda irányítom

A második pályán vagyok a hajótörés után azt a varjúcsávót kell ölni
marha vicces hogy leölöm akkor felrepül egy párkányra és utána kell menni, visszamegyek Savelni erre megitn ottvan és kezdhetem elölről  :omg: 
A párkányra való feljutás meg nevetséges állandóan leesik a szakadékba amikor egyáltalán nemis arra néz az elbaszott kameranézet miatt

Talán Gamepaddal jobb lenne ...

Szerkesztette: Asdam 2004. 12. 22. 19:16 -kor

bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#211 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 21:07

Idézet: Asdam - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 19:16

Ekkora elbaszott Gamet is ritkán látni egyszerűen ISTEN Game lenne

HA
Lehetne benne normálisan menteni
Nem lenne agyament a nézelődés
Nem ugrana a szakladékba a karakterem amikor nem oda irányítom

A második pályán vagyok a hajótörés után azt a varjúcsávót kell ölni
marha vicces hogy leölöm akkor felrepül egy párkányra és utána kell menni, visszamegyek Savelni erre megitn ottvan és kezdhetem elölről  :omg: 
A párkányra való feljutás meg nevetséges állandóan leesik a szakadékba amikor egyáltalán nemis arra néz az elbaszott kameranézet miatt

Talán Gamepaddal jobb lenne ...

Biztos csak velem van a gond, de én mindössze 1X estem szakadékbe akkor is csak azért mert próbálgattam az irányítást...

#212 Felhasználó inaktív   hali! 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 23. 10:04

Hát ahogy olvasom ezzel a gémmel gyökerek játszanal. Méghogy nehéz irányítani, komolyan mondom 10 perc alatt meg lehet szokni. Én se estem még le egy stakadékba se mivel ha véletlen belefutsz akkor is megkapaszkodik, szal érdekes, hogy itt egyesek mit írkálnak. Biztos nem bírják megjegyezni melyik gomb mitcsinál, elvégre 16 éven felülieknek szól a gém :DDDD Lehetne benne normálisan menteni :DDDDD wazzzeeee 2 percenként van kút.

#213 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 10:05

vazeeee mennyit játszottál? 2percet? vazeeeeee! b@lf@sz..  :omg:
JóSebesség

#214 Felhasználó inaktív   hali! 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 23. 10:14

Turbo én nem két percet gameltem vele wazzeeee. Asdam írta hogy nem lehet benne normálisan menteni erre írtam hogy 2 percenként van kút. Én már a game végén járok. Szerintem qrva jó gém és aki nem tud vele gamelni az ne játszon vele, se ne hordja le minden s**-nak

#215 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 11:23

Idézet: hali! - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 10:14

Asdam írta hogy nem lehet benne normálisan menteni erre írtam hogy 2 percenként van kút. Én már a game végén járok. Szerintem qrva jó gém és aki nem tud vele gamelni az ne játszon vele, se ne hordja le minden s**-nak

Ne kétpercenként legyen kút hanem akkor menthessek amikor akarok
Az iránytás inkább a kameranézettel van a gondom

A játék maga ezeken felül nagyon jó remek a hangulata
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#216 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 11:46

Mennyire nehéz a játék az előző részhez képest?
A PoP:SoT-ban pont az volt a jó, hogy minden csatánál volt kút, a checkpointok és a mentőhelyek is elég ésszerűen voltak elhelyezve. Igaz, volt egy-két rázósabb rész (pl. amikor a keskeny falak tetején kellett egyensúlyozni, miközben jöttek a madarak. :fear: ), de aludtam rá egy napot. Okos taktikázással azt is meg lehetett csinálni.
A PoP: WW-ből csak a demót próbáltam, de az elég durvának tűnt.
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#217 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 11:51

szerintem az is a resze a jatek elmenyenek, hogy ne lehessen menteni akarmikor. igy legalabb nem 10 perc alatt fejezed be, es van nemi kihivas benne. egyebkent ha meghalsz es "retry", akkor sokszor nem kutnal, hanem valamilyen nagyobb "checkpoint"nal rak ki, persze ha kilepsz a jatekbol teljesen, akkor marad a kut/save/load..
most eppen ott szopok, ahol mindenfele kartekergetes utan vissza lehet menni a jelenbe es a romos kozponti kutnal (aminel a multban karokat kellett tekerni) minden be van nove novenyekkel es fel kell jutni. mar sikerult valami sziklara felmaszni egy csomo magasban egyensulyozas utan, de onnan meg nem tudom :)

Szerkesztette: diab303 2004. 12. 23. 11:51 -kor

#218 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 12:53

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 11:46

Mennyire nehéz a játék az előző részhez képest?
A PoP:SoT-ban pont az volt a jó, hogy minden csatánál volt kút, a checkpointok és a mentőhelyek is elég ésszerűen voltak elhelyezve. Igaz, volt egy-két rázósabb rész (pl. amikor a keskeny falak tetején kellett egyensúlyozni, miközben jöttek a madarak. :fear: ), de aludtam rá egy napot. Okos taktikázással azt is meg lehetett csinálni.
A PoP: WW-ből csak a demót próbáltam, de az elég durvának tűnt.

Szerintem kicsit nehezítettek rajt.  :D

Megjegyzés: A billentyűzetem apróbb darabjait még mindig nem sikerült feltakarítani.  :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#219 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 19:48

Na végigtoltam... mit ne mondjak, egyátalán nem értem, hogy mi itt a problémája egyeseknek, tökéletesen irányítható, eszméletlenül jó történet, jó fordulatok... és az az alternatív befejezés... hát basszus... az nagyon kemény! Kíváncsi vagyok, hogy mikor jön a 3. rész, mer 101%, hogy lesz egy ilyen befejezéssel! :)
Úgy érzem, hogy elődje mellé ez is szépen felkerül a TOP 10 gamejeim listájára :)

#220 Felhasználó inaktív   hl2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 14:21

Én most ott tartok, hogy valami nagy fogaskerekű gépezetet kellett bekapcsolni. Na ez már megvan, ez a térkép bal felső sarkában volt.A térkép felső részében van egy ajtó, aminek a most beüzemelt gépezet kinyitotta az egyik zárját. Namost el kellene mennem a jobb felső sarokba, mert azt mutatja a térkép, de sehogysem tudok elmenni oda! :reklamacio: Valaki segyítsen plíííz :)
Ja és ha lehet képekkel illusztrálva! :D

Szerkesztette: hl2 2004. 12. 27. 14:21 -kor

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »