HWSW Informatikai Kerekasztal: Prince of Persia: Warrior Within - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prince of Persia: Warrior Within

#321 Felhasználó inaktív   Benec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 08. 11:29

Na a múltkori probléma megoldódott. Most nem játszottam már 1 hete, mert elakadtam annál a résznél ahol a diabló kinézetű herceg beüti a rácsot, lemászok, szétverek mindenkit és ahol a falon kell fölfelé ugrálni jó darabig a teremből, ott nem tudok oldalra kiugrani a tetején a szökőkút felé. Elvileg van egy rúd amit el kéne kapnia, de nem akar arra ugrani.

Hogyan kéne csinálnom? Kb 15-ször nekifutottam és nem megy... :( Az oszlop tetején nem tud megkapaszkodni, mert el van törve és ferde...

#322 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 12:28

Idézet: Benec - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 12:29

Na a múltkori probléma megoldódott. Most nem játszottam már 1 hete, mert elakadtam annál a résznél ahol a diabló kinézetű herceg beüti a rácsot, lemászok, szétverek mindenkit és ahol a falon kell fölfelé ugrálni jó darabig a teremből, ott nem tudok oldalra kiugrani a tetején a szökőkút felé. Elvileg van egy rúd amit el kéne kapnia, de nem akar arra ugrani.

Hogyan kéne csinálnom? Kb 15-ször nekifutottam és nem megy... :( Az oszlop tetején nem tud megkapaszkodni, mert el van törve és ferde...

INNEN LETÖLTHETŐ A VÉGIG JÁTSZÁS bár a felvétel a PS2-es játék, de szerintem ugyanaz, mint a PC. Én onnan veszem a segítséget.
Ha ezt nem találtam volna meg, akkor már mérgemben megint letöröltem volna.  :D
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#323 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 14:06

Hogyan tudom a nekem háttal állót úgy megölni, h mögémegyek, balkézzel hátulról átkarolja az ellen nyakát, majd a jobbal elvágja a torkát?

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#324 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 17:40

Na most jutottam odáig hogy végre volt 1 pici időm foglakozni a játékkal, már egész a végénél tartok, azaz ott ahol 2x is bemegyek az empresshez. Ahogy itt olvasgatom a postokat, a játéknak 2 befejezése van, amiből az egyik csak akkor elérhető ha megvan az összes life upgrade, olvasom itt valahol.
Namost nekem eddig artwork-on kivül semmi extrát nem sikerült megszereznem...  :reklamacio:  :mad:
Én vagyok nagyon béna vagy, ezek csak második végigjátszásra érhetőek csak ez vagy mi a **** van?  :think:  :think:  :smoker:
Amugy nagyon bejön a játék, billentyüvel és gamepaddal is egyformán kézreáll 1 kis idő után, szóval magasbanegyensúlyozóstériszonyosugrálós játékot még! Szerintem! :D

Szerk: hejesírásói hubák javytása megtörtént :Đ

Szerkesztette: itldj2 2005. 10. 13. 17:41 -kor

User Error, replace user and press any key to continue...

#325 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 13:59

itldj2 !
tudok ajánlani neked pár oldalt...
http://princeofpersia.lap.hu/
Végigjátszás 2 féle befejezéssel v1
Végigjátszás 2 féle befejezéssel v2 + a párbeszédek lefordítva

a végigjátszásokat nem olvastam végig, de azért azt megnéztem, h benne van-e a kétféle befejezés...
remélem hasznodra lesz...

#326 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 14:43

régen játszottam ezzel a game-el és mielőtt windows ujrarakás megtörtént volna, lemásoltam a "POPWWProfiles" mappát. tegnap feltettem ujra (addig jo lesz mig meg nem érkezik a legujjabb), a "POPWWProfiles" mappát átmásoltam/felülirtam, h majd folytatom onnan, ahol abbahagytam, de nem volt meg se a profilom se a kimentéseim.

A kérdésem az, h legközelebb milyen fájlokat mappákat másoljak ki, h legközelebb onnan tudjam folytatni, ahol abbahagytam?

előre is kössz,
gene

#327 Felhasználó inaktív   BadDog 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 26. 12:17

sziasztok nem tudom hogy lehet megszerezni az utolsó kardot hogy legyőzhessem a dahakát.

#328 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 13:22

Idézet: BadDog - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 13:17

sziasztok nem tudom hogy lehet megszerezni az utolsó kardot hogy legyőzhessem a dahakát.

Próbáld meg ezt!!! néha kicsit nyakatekert a leirás, de én ez alapján csináltam végig. meg néha ezt a videot is figyeltem

#329 Felhasználó inaktív   BadDog 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 29. 05:26

egyik haverom azt mondta úgy lehet megszerezni hogy ha felveszem az összes élet feltöltőt amitől nagyobb lesz az életed :think:

#330 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 06:40

Idézet: BadDog - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 6:26

egyik haverom azt mondta úgy lehet megszerezni hogy ha felveszem az összes élet feltöltőt amitől nagyobb lesz az életed :think:

Haverod bizony jól mondta ;)
Ha megvan az összes élettöltő, akkor rombolj el a trónterem felé, és ott lesz a kard, el se tudod téveszteni ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#331 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 09:47

Sziasztok! Lenne egy kis problémám... elkezdtem tolni a játékkal, és rohadtul elakadtam.. Ott vagyok, hogy felvettem a scorpion sword-ot...valami kard egy nagy üres terem kellős közepén... kijött 3 muksó, kinyírtam őket, de semmi lehetséges útvonalat nem találok, amerre esetleg továbbtudnék jutni... van 2 ajtó.. de az mindegyik zárva... ahonnan meg kijöttek ezek a tagok, akiket kinyírtam, annak a tetején van egy nyílás, de oda egyszerűen nem tudok felugrálni, mert nagyon magasan van... segítsen valaki plíz!  :confused:

#332 Felhasználó inaktív   Mókus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 18:59

Valami bug lesz, mert ott 3-nál többnek kellene jönni, majd az egyik ajtón keresztül is jönne pár, és értelemszerűen arra kellene továbmenni.
"Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!"

#333 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 20:01

Idézet: djviktorio - Dátum: 2006. máj. 28., vasárnap - 10:47

Sziasztok! Lenne egy kis problémám... elkezdtem tolni a játékkal, és rohadtul elakadtam.. Ott vagyok, hogy felvettem a scorpion sword-ot...valami kard egy nagy üres terem kellős közepén... kijött 3 muksó, kinyírtam őket, de semmi lehetséges útvonalat nem találok, amerre esetleg továbbtudnék jutni... van 2 ajtó.. de az mindegyik zárva... ahonnan meg kijöttek ezek a tagok, akiket kinyírtam, annak a tetején van egy nyílás, de oda egyszerűen nem tudok felugrálni, mert nagyon magasan van... segítsen valaki plíz!  :confused:

Töltsd le ezt. (végigjátszás video PS2-re, a PCs ugyanaz) én először mikor megnéztem, akkor azt mondtam jo akkor ennyi élmény elég a végigjátszáshoz, majd másodszori nekifutásra a video alapján toltam végig, ha elakadtam.

#334 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 09:03

Thanx a segítségeket... tényleg bug volt... kb.. 30x futottam neki, hogy hátha van valami megoldás...de már rohadtul ideges voltam... azért utoljára bejött.... nemtudom hogyan.... :confused: lehet a sok billentyűba*zogatás miatt.. :D mindenesetre durván elkezdtek özönleni.. azóta már végig is vittem...köszi!

#335 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 20:05

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Dahakát a játék végén hogyan tudom kicsinálni?
Végigvittem a játékot, a "rosszabbik" befejezéssel (legyőztem Kaileena-t), de azt a hülye monstrum csak nem akar kiszenvedni. Mi a trükkje?

Odáig eljutok, hogy lecsúszik a platform szélére, akkor ütöm-vágom kicsit, de miután visszaugrik egyrészt visszanő az életereje, másrészt elkezd "tombolni" és onnantól nekem annyi.
Szóval hogyan tudom kivégezni azt a dögöt?

*

A másik problémám (ez a kisebb) hogy a játék végére a második kardom valami sárgány fénylő izé (nincs neve, egyébként a ködös pályánál lehet felszedni), aminek maximális a sebzése és a védelme is, és nem "kopik". Ez eddig ok, de ha kinyúlok és "retry"-t nyomok, akkor eltűnik és egy szál karddal mehetek a harcba. Ez valami bug?

#336 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 18:09

Idézet

.

számbádi?

Szerkesztette: Uuncsiii 2006. 06. 06. 18:10 -kor

#337 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 18:42

A víz kard megvan?! Ha eljutottál az összes titkos helyre (azaz mind a 10 vagy hány életerő növelés megvolt) akkor a kard megjelenik a trónterem előtt a padlón. Ha az nincs meg és kinyírtad a nőt akkor szerintem elég lehetetlen kinyírni, de biztos így is megoldható, olvasd el  a leírást (azzal a pengével+a csaj-al elég volt 1 ilyen gyilkoló mód aktiválás és lehetneltem).
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#338 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 18:55

Idézet: Nevl - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 19:42

A víz kard megvan?! Ha eljutottál az összes titkos helyre (azaz mind a 10 vagy hány életerő növelés megvolt) akkor a kard megjelenik a trónterem előtt a padlón. Ha az nincs meg és kinyírtad a nőt akkor szerintem elég lehetetlen kinyírni, de biztos így is megoldható, olvasd el  a leírást (azzal a pengével+a csaj-al elég volt 1 ilyen gyilkoló mód aktiválás és lehetneltem).

Ha nem veszi fel a vízkardot, akkor nem a Dahakával küzd, hanem Kaianyámkínnyával :Đ . Én már nemtom hogy nyírtam ki, de azt tudom, hogy kutva nehéz volt :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#339 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 06. 06. 19:06

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 18:55

Ha nem veszi fel a vízkardot, akkor nem a Dahakával küzd, hanem Kaianyámkínnyával :Đ . Én már nemtom hogy nyírtam ki, de azt tudom, hogy kutva nehéz volt :Đ

Idézet

kutva nehéz volt

Akkor biztos nehezebb volt a kurva nehéznél is  :eek: :D
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#340 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 06. 19:24

Idézet: I{ris - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 20:06

Akkor biztos nehezebb volt a kurva nehéznél is  :eek: :D