Hogyan kéne csinálnom? Kb 15-ször nekifutottam és nem megy...
Prince of Persia: Warrior Within
Elküldve: 2005. 09. 08. 11:29
Na a múltkori probléma megoldódott. Most nem játszottam már 1 hete, mert elakadtam annál a résznél ahol a diabló kinézetű herceg beüti a rácsot, lemászok, szétverek mindenkit és ahol a falon kell fölfelé ugrálni jó darabig a teremből, ott nem tudok oldalra kiugrani a tetején a szökőkút felé. Elvileg van egy rúd amit el kéne kapnia, de nem akar arra ugrani.
Az oszlop tetején nem tud megkapaszkodni, mert el van törve és ferde...
Elküldve: 2005. 09. 08. 12:28
Idézet: Benec - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 12:29
Na a múltkori probléma megoldódott. Most nem játszottam már 1 hete, mert elakadtam annál a résznél ahol a diabló kinézetű herceg beüti a rácsot, lemászok, szétverek mindenkit és ahol a falon kell fölfelé ugrálni jó darabig a teremből, ott nem tudok oldalra kiugrani a tetején a szökőkút felé. Elvileg van egy rúd amit el kéne kapnia, de nem akar arra ugrani.
Az oszlop tetején nem tud megkapaszkodni, mert el van törve és ferde...
INNEN LETÖLTHETŐ A VÉGIG JÁTSZÁS bár a felvétel a PS2-es játék, de szerintem ugyanaz, mint a PC. Én onnan veszem a segítséget.
Ha ezt nem találtam volna meg, akkor már mérgemben megint letöröltem volna.
PSN ID: geneMTS
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
Elküldve: 2005. 09. 08. 14:06
Hogyan tudom a nekem háttal állót úgy megölni, h mögémegyek, balkézzel hátulról átkarolja az ellen nyakát, majd a jobbal elvágja a torkát?
Elküldve: 2005. 10. 13. 17:40
Na most jutottam odáig hogy végre volt 1 pici időm foglakozni a játékkal, már egész a végénél tartok, azaz ott ahol 2x is bemegyek az empresshez. Ahogy itt olvasgatom a postokat, a játéknak 2 befejezése van, amiből az egyik csak akkor elérhető ha megvan az összes life upgrade, olvasom itt valahol.
Namost nekem eddig artwork-on kivül semmi extrát nem sikerült megszereznem...
Én vagyok nagyon béna vagy, ezek csak második végigjátszásra érhetőek csak ez vagy mi a **** van?
Amugy nagyon bejön a játék, billentyüvel és gamepaddal is egyformán kézreáll 1 kis idő után, szóval magasbanegyensúlyozóstériszonyosugrálós játékot még! Szerintem!
Szerk: hejesírásói hubák javytása megtörtént :Đ
Namost nekem eddig artwork-on kivül semmi extrát nem sikerült megszereznem...
Én vagyok nagyon béna vagy, ezek csak második végigjátszásra érhetőek csak ez vagy mi a **** van?
Amugy nagyon bejön a játék, billentyüvel és gamepaddal is egyformán kézreáll 1 kis idő után, szóval magasbanegyensúlyozóstériszonyosugrálós játékot még! Szerintem!
Szerk: hejesírásói hubák javytása megtörtént :Đ
Szerkesztette: itldj2 2005. 10. 13. 17:41 -kor
User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2005. 10. 15. 13:59
itldj2 !
tudok ajánlani neked pár oldalt...
http://princeofpersia.lap.hu/
Végigjátszás 2 féle befejezéssel v1
Végigjátszás 2 féle befejezéssel v2 + a párbeszédek lefordítva
a végigjátszásokat nem olvastam végig, de azért azt megnéztem, h benne van-e a kétféle befejezés...
remélem hasznodra lesz...
tudok ajánlani neked pár oldalt...
http://princeofpersia.lap.hu/
Végigjátszás 2 féle befejezéssel v1
Végigjátszás 2 féle befejezéssel v2 + a párbeszédek lefordítva
a végigjátszásokat nem olvastam végig, de azért azt megnéztem, h benne van-e a kétféle befejezés...
remélem hasznodra lesz...
Elküldve: 2005. 12. 18. 14:43
régen játszottam ezzel a game-el és mielőtt windows ujrarakás megtörtént volna, lemásoltam a "POPWWProfiles" mappát. tegnap feltettem ujra (addig jo lesz mig meg nem érkezik a legujjabb), a "POPWWProfiles" mappát átmásoltam/felülirtam, h majd folytatom onnan, ahol abbahagytam, de nem volt meg se a profilom se a kimentéseim.
A kérdésem az, h legközelebb milyen fájlokat mappákat másoljak ki, h legközelebb onnan tudjam folytatni, ahol abbahagytam?
előre is kössz,
gene
A kérdésem az, h legközelebb milyen fájlokat mappákat másoljak ki, h legközelebb onnan tudjam folytatni, ahol abbahagytam?
előre is kössz,
gene
Elküldve: 2006. 03. 26. 12:17
sziasztok nem tudom hogy lehet megszerezni az utolsó kardot hogy legyőzhessem a dahakát.
Elküldve: 2006. 03. 26. 13:22
Idézet: BadDog - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 13:17
sziasztok nem tudom hogy lehet megszerezni az utolsó kardot hogy legyőzhessem a dahakát.
Próbáld meg ezt!!! néha kicsit nyakatekert a leirás, de én ez alapján csináltam végig. meg néha ezt a videot is figyeltem
Elküldve: 2006. 03. 29. 05:26
egyik haverom azt mondta úgy lehet megszerezni hogy ha felveszem az összes élet feltöltőt amitől nagyobb lesz az életed
Elküldve: 2006. 03. 29. 06:40
Idézet: BadDog - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 6:26
egyik haverom azt mondta úgy lehet megszerezni hogy ha felveszem az összes élet feltöltőt amitől nagyobb lesz az életed 
Haverod bizony jól mondta
Ha megvan az összes élettöltő, akkor rombolj el a trónterem felé, és ott lesz a kard, el se tudod téveszteni
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 05. 28. 09:47
Sziasztok! Lenne egy kis problémám... elkezdtem tolni a játékkal, és rohadtul elakadtam.. Ott vagyok, hogy felvettem a scorpion sword-ot...valami kard egy nagy üres terem kellős közepén... kijött 3 muksó, kinyírtam őket, de semmi lehetséges útvonalat nem találok, amerre esetleg továbbtudnék jutni... van 2 ajtó.. de az mindegyik zárva... ahonnan meg kijöttek ezek a tagok, akiket kinyírtam, annak a tetején van egy nyílás, de oda egyszerűen nem tudok felugrálni, mert nagyon magasan van... segítsen valaki plíz! :confused:
Elküldve: 2006. 05. 28. 18:59
Valami bug lesz, mert ott 3-nál többnek kellene jönni, majd az egyik ajtón keresztül is jönne pár, és értelemszerűen arra kellene továbmenni.
"Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!"
Elküldve: 2006. 05. 28. 20:01
Idézet: djviktorio - Dátum: 2006. máj. 28., vasárnap - 10:47
Sziasztok! Lenne egy kis problémám... elkezdtem tolni a játékkal, és rohadtul elakadtam.. Ott vagyok, hogy felvettem a scorpion sword-ot...valami kard egy nagy üres terem kellős közepén... kijött 3 muksó, kinyírtam őket, de semmi lehetséges útvonalat nem találok, amerre esetleg továbbtudnék jutni... van 2 ajtó.. de az mindegyik zárva... ahonnan meg kijöttek ezek a tagok, akiket kinyírtam, annak a tetején van egy nyílás, de oda egyszerűen nem tudok felugrálni, mert nagyon magasan van... segítsen valaki plíz! :confused:
Töltsd le ezt. (végigjátszás video PS2-re, a PCs ugyanaz) én először mikor megnéztem, akkor azt mondtam jo akkor ennyi élmény elég a végigjátszáshoz, majd másodszori nekifutásra a video alapján toltam végig, ha elakadtam.
Elküldve: 2006. 05. 30. 09:03
Thanx a segítségeket... tényleg bug volt... kb.. 30x futottam neki, hogy hátha van valami megoldás...de már rohadtul ideges voltam... azért utoljára bejött.... nemtudom hogyan.... :confused: lehet a sok billentyűba*zogatás miatt..
mindenesetre durván elkezdtek özönleni.. azóta már végig is vittem...köszi!
Elküldve: 2006. 06. 02. 20:05
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Dahakát a játék végén hogyan tudom kicsinálni?
Végigvittem a játékot, a "rosszabbik" befejezéssel (legyőztem Kaileena-t), de azt a hülye monstrum csak nem akar kiszenvedni. Mi a trükkje?
Odáig eljutok, hogy lecsúszik a platform szélére, akkor ütöm-vágom kicsit, de miután visszaugrik egyrészt visszanő az életereje, másrészt elkezd "tombolni" és onnantól nekem annyi.
Szóval hogyan tudom kivégezni azt a dögöt?
*
A másik problémám (ez a kisebb) hogy a játék végére a második kardom valami sárgány fénylő izé (nincs neve, egyébként a ködös pályánál lehet felszedni), aminek maximális a sebzése és a védelme is, és nem "kopik". Ez eddig ok, de ha kinyúlok és "retry"-t nyomok, akkor eltűnik és egy szál karddal mehetek a harcba. Ez valami bug?
Az lenne a kérdésem, hogy Dahakát a játék végén hogyan tudom kicsinálni?
Végigvittem a játékot, a "rosszabbik" befejezéssel (legyőztem Kaileena-t), de azt a hülye monstrum csak nem akar kiszenvedni. Mi a trükkje?
Odáig eljutok, hogy lecsúszik a platform szélére, akkor ütöm-vágom kicsit, de miután visszaugrik egyrészt visszanő az életereje, másrészt elkezd "tombolni" és onnantól nekem annyi.
Szóval hogyan tudom kivégezni azt a dögöt?
*
A másik problémám (ez a kisebb) hogy a játék végére a második kardom valami sárgány fénylő izé (nincs neve, egyébként a ködös pályánál lehet felszedni), aminek maximális a sebzése és a védelme is, és nem "kopik". Ez eddig ok, de ha kinyúlok és "retry"-t nyomok, akkor eltűnik és egy szál karddal mehetek a harcba. Ez valami bug?
Elküldve: 2006. 06. 06. 18:09
Idézet
.
számbádi?
Szerkesztette: Uuncsiii 2006. 06. 06. 18:10 -kor
Elküldve: 2006. 06. 06. 18:42
A víz kard megvan?! Ha eljutottál az összes titkos helyre (azaz mind a 10 vagy hány életerő növelés megvolt) akkor a kard megjelenik a trónterem előtt a padlón. Ha az nincs meg és kinyírtad a nőt akkor szerintem elég lehetetlen kinyírni, de biztos így is megoldható, olvasd el a leírást (azzal a pengével+a csaj-al elég volt 1 ilyen gyilkoló mód aktiválás és lehetneltem).
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2006. 06. 06. 18:55
Idézet: Nevl - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 19:42
A víz kard megvan?! Ha eljutottál az összes titkos helyre (azaz mind a 10 vagy hány életerő növelés megvolt) akkor a kard megjelenik a trónterem előtt a padlón. Ha az nincs meg és kinyírtad a nőt akkor szerintem elég lehetetlen kinyírni, de biztos így is megoldható, olvasd el a leírást (azzal a pengével+a csaj-al elég volt 1 ilyen gyilkoló mód aktiválás és lehetneltem).
Ha nem veszi fel a vízkardot, akkor nem a Dahakával küzd, hanem Kaianyámkínnyával :Đ . Én már nemtom hogy nyírtam ki, de azt tudom, hogy kutva nehéz volt :Đ
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 06. 06. 19:06
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 18:55
Ha nem veszi fel a vízkardot, akkor nem a Dahakával küzd, hanem Kaianyámkínnyával :Đ . Én már nemtom hogy nyírtam ki, de azt tudom, hogy kutva nehéz volt :Đ
Idézet
kutva nehéz volt
Akkor biztos nehezebb volt a kurva nehéznél is
Elküldve: 2006. 06. 06. 19:24
Idézet: I{ris - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 20:06
Akkor biztos nehezebb volt a kurva nehéznél is
Érzem, hogy mindjárt fellövik a pizsit neked
Faster! Harder! Cadaver!

Súgó
A téma zárva.