HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP 64-Bit - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP 64-Bit Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1161 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 05. 30. 21:59

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 20:39

Nekem a Trial verzió volt az első , használtam vagy 3-4 napig, utána annyira beleszerettem, hogy megvettem a Windows XP Professional x64 Editiont, és azt hiszem elmondhatom, hogy nem bántam meg ;)

Nagyon hasít! Már aktiváltam, letöltöttem a Win Defender x64 programot is, már csak a vírusírtó miatt kiabál, fölajánlott sokfélét pl. Ca etrust, McAfee, én csak a mcafeet ismerem (machintosról) azon állatjó, itt mi a helyzet? A Ca-t 1 éves ingyen liccenszel ajánlja, mit gondolsz?  :confused:  Van ez a 64bites explorer, na hát ez vaddisznó gyors! Érdemes ezzel az IE7 bétával elrontani? Vagy azt majd haggyjuk a Vistára?  :rolleyes: Jah, és ez a WMP11 béta is szépnek tűnik! Az a kérdés, hogy érdemes-e ezeket letölteni erre a Windowsra, vagy ezek az újítások inkább majd a Vistában debütálnak, és jobban is illenek hozzá?!  :think:

Szerkesztette: Basic 2006. 05. 30. 22:10 -kor

#1162 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 31. 07:29

hát, személy szerint sem az ie sem a wmp nem nagyon hat meg. használj firefoxot meg mplayert és ha kell hozzá valami gui-t. az x64 nem minden codecel kompatibilis szóval jobb őket kihagyni.
vírust írtani a nood32 64 bites változatával szoktam, egy próbát megér. Arra figyelj hogy ne indíts el fileokat 32 bites környezetből, pl total commander, furcsa hibákat dobhat.

(próbáld ki: photoshopban a browse parancsot, el fogsz csodálkozni  ;) )

#1163 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 10:25

Idézet: Basic - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 22:59

Nagyon hasít! Már aktiváltam, letöltöttem a Win Defender x64 programot is, már csak a vírusírtó miatt kiabál, fölajánlott sokfélét pl. Ca etrust, McAfee, én csak a mcafeet ismerem (machintosról) azon állatjó, itt mi a helyzet? A Ca-t 1 éves ingyen liccenszel ajánlja, mit gondolsz?  :confused:  Van ez a 64bites explorer, na hát ez vaddisznó gyors! Érdemes ezzel az IE7 bétával elrontani? Vagy azt majd haggyjuk a Vistára?  :rolleyes: Jah, és ez a WMP11 béta is szépnek tűnik! Az a kérdés, hogy érdemes-e ezeket letölteni erre a Windowsra, vagy ezek az újítások inkább majd a Vistában debütálnak, és jobban is illenek hozzá?!  :think:

Már van 64bit-es firefox béta, ami jól megy.
My photos

#1164 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 18:03

Ez a NOD32 qrva jó! Az új Media Player (ez a 11 béta) meg csak annyit mondott: szarik föltelepülni!  :down:

#1165 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 20:31

skacok néztem én is ezt a 64 bites win-t hogy 120 napig ingyewn lehet használni. és ha mondjuk ujradobom a rendszert és mittom én megint letöltöm? ugy lehet? :D
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1166 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 20:36

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 20:31

skacok néztem én is ezt a 64 bites win-t hogy 120 napig ingyewn lehet használni. és ha mondjuk ujradobom a rendszert és mittom én megint letöltöm? ugy lehet? :D

Refináltan hangzik, de mi értelme van? Mért ha letötöd újra, akkor mást kapsz? Kérdezd meg Györgyöt, úgy látom ő Microsoft képviselő, és a Vista topikban szokott jelen lenni, de lehet hogy ide is ír valamit.

#1167 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 21:46

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 21:31

Hát ugye aktiválás van meg ilyesmi...  :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1168 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 00:55

A Vista egyik újítása lesz, hogy az internet Explorer 7 mely Vista alatt 7+ néven lesz, védett módban fog futni, valamint ha a rendszerre Software-t telepítünk, akkor kérni fog egy "root password"-ot ,mint a Linux például.

Tegnap álltam át arra a lehtőségre, hogy mivel a 64 bites Windows XP-men (mely ugyebár Windows 2003 server alapokra épül) a 3  account-t ból lekorlátoztam azt, amelyet internetezésre használok.  Komolyan nem is értem magam , hogy miért hanyagoltam eddig ezt a lehetőséget el, mármint hogy Limited Account-al netezzek, nem vagoyk lama annyira ::)) csak ezt kihanyagoltam pedig már egy ideje készülök rá, talán az lehetett az oka, hogy amikor legutóbb megakartam csinálni, akkor a Battlefield 2m kézikönyvében olvastam, hogy a Battlefield 2 futásához mindenképpen rendszergazdai jog szükséges. Ezért halogattam tegnapig, aztán úgy döntöttem, hogy Mivel a 3 Fiókból 1 a nickem nevét viseli, ezzel csak Battlefield 2-vel játszom a ,másik a Polgári nevemet ezzel internetezek, a harmadik meg az anyukámé, ezért úgy döntöttem, hogy a polgári nevemet viselőnél kipróbálom a Limited Account -t. Nagyon bevált, épp ezért bosszant, hogy nem előbb álltam át erre a megoldásra.

Ma letöltöttem a Logitech MX 1000 -es egeremhez a legújabb drivert, Limited accountal, egy pillanatra azt gondoltam, hogy a progrm files könyvtárba írhat, és csak nem hozhat létre azon kivül könyvtárat de ez csak egy ezred másodperc műve volt, mert hát leesett, hogy akkor nem is lenne értelme. Szóval a Driver miután lejött jelezte, hogy administratori jog kell neki. Semmi gond Limitedből Log off, Administratori-ba Log in... fel is tettem majd restart, de megszokásból a limiteddel logoltam be újraindítás után ,és akkor ért a kellemes meglepi, hogy a telepítés befejézéshez miután megadom az administratori pass-omat a Limited Account alatt kapok arra a műveletre engedélyt. Tehát lényegében úgy müködik, mint pl SuSe alatt kéri a Root-ot, de csak telepítés közben, vagyis ha az folyamatban van, magát a telepítést ugyebár nem lehet elindítani :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1169 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 02:22

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 1:55

Tehát lényegében úgy müködik, mint pl SuSe alatt kéri a Root-ot, de csak telepítés közben, vagyis ha az folyamatban van, magát a telepítést ugyebár nem lehet elindítani :)

Szinte minden context menüben elérhető a "run as" opció amivel ezt bármikor megteheted. Ha nem működne akkor ctrl+right click. :)

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 06. 01. 02:22 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1170 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 02:30

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 3:22

Szinte minden context menüben elérhető a "run as" opció amivel ezt bármikor megteheted. Ha nem működne akkor ctrl+right click. :)

Köszi ;)

#1171 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 14:16

Hali a gondom a következő:

Leszedtem a StlyeXP próbaváltozatát 64 bites XP-re... persze nem müködött, így le is töröltem... nade megajándékott egyrészt azzal, hogy a Windows Mediaplayer 11 beta ikonját eltolta / ezt sikerült azonnal megoldani/, illetve azzal, hogy az Internet Explorer 7 Beta 2 asztali ikonját is eltolta. Leszedtem a 7-es Beta 2 -t majd visszaraktam, de ezek után a rendszergazdai fiokomban változatlanul rossz az ikon, a limited accounthoz meg visszrakta a 6-os IE iconját.
Limited Account alatt így néz ki:

Kép

Admin accountom alatt meg így néz ki :
Kép

#1172 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 14:59

System restore

#1173 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 06:51

Ha firefoxot használsz nem mindegy? :)

Az ilyen rendszer piszkáló dolgok előtt én mindig csinálok egy image mentést a rendszerről ghost-al. Onnan legalább hamar megvan a visszaállítás és tuti olyan lesz mint volt.
My photos

#1174 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 12:55

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 14:16

Hali a gondom a következő:

Leszedtem a StlyeXP próbaváltozatát 64 bites XP-re... persze nem müködött, így le is töröltem... nade megajándékott egyrészt azzal, hogy a Windows Mediaplayer 11 beta ikonját eltolta / ezt sikerült azonnal megoldani/, illetve azzal, hogy az Internet Explorer 7 Beta 2 asztali ikonját is eltolta. Leszedtem a 7-es Beta 2 -t majd visszaraktam, de ezek után a rendszergazdai fiokomban változatlanul rossz az ikon, a limited accounthoz meg visszrakta a 6-os IE iconját.
Limited Account alatt így néz ki:

Kép

Admin accountom alatt meg így néz ki :
Kép

Mi ez a Booster? Asus alaplapokhoz van? Honnét lehet letölteni? És ezzel emeled meg a proci órajelét, biztonságosan?

#1175 Felhasználó inaktív   kroni1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 13:09

Idézet: Basic - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 13:55

Mi ez a Booster? Asus alaplapokhoz van? Honnét lehet letölteni? És ezzel emeled meg a proci órajelét, biztonságosan?

AI booster. De szerintem a Proci húzást Biosból kell csinálni, ha ott eléred a max-ot, szoftveresen már nem tudsz emelni úgysem..
A számítógép sakkban levert, de boxban én voltam az erősebb..

#1176 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 13:19

Idézet: kroni1 - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 13:09

AI booster. De szerintem a Proci húzást Biosból kell csinálni, ha ott eléred a max-ot, szoftveresen már nem tudsz emelni úgysem..

Értem, de nincs egy link? Honnét lehet szedni?

#1177 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 13:20

Windows Xp Professional x64 Edition - ez alá

#1178 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 13:31

;)  Amúgy nagyon tutkós a háttérképed!  :eek:  :eek:  :D Mármint GoodSpeed-nek!

Szerkesztette: Basic 2006. 06. 02. 13:32 -kor

#1179 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 13:46

ööö, megint én. Most olvastam hogy ez a 64bites Xp windows server 2003 alapokon nyugszik? vagy valami ilyesmi... most nagy ökörséget mondtam?  :confused:

#1180 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 14:07

igen :D nem.

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58